Grote klasse.

Super klant vriendelijk, weten waar ze over praten. En de installatie op een zeer professionele manier gedaan en in overleg met ons. Alleen maar lof.

netjes gewerkt. Jammer dat niet zoals beloofd het resultaat na plaatsing werd getoond. Dus wat is de hardheid nu? graag zouden we dat nog wel willen zien. fam. Houwers Doetinchem

Zeer goede en snelle servic

Monteur ging erg netjes te werk en controleerde alles voordat hij weg ging.

Excellente apparatuur, goede service, prima werking

Helaas moesten we even wachten op de levering, toen we eenmaal voor Remon gekozen hadden, maar hun vakantie-modus, waarbij gespoeld wordt ondanks het niet gebruiken van water en de mogelijkheid om de zoutvoorraad en de ontharder afzonderlijk van elkaar te plaatsen gaf de doorslag om voor Remon te kiezen.

Keten van verkoop tot after sales werkt nog niet optimaal en dat doet Remon te kort

Ervaring met verkoper en monteur prima. Planning duurde lang voordat afspraak voor installatie gemaakt kon worden. Drie uur inplannen voor installatie is krap, en kan alleen als er niks tegenzit en al het montage materiaal aanwezig is. In mijn geval kon ik de monteur met ontbrekend materiaal helpen. Een ander punt: een monteur mag feitelijk niet alleen zonder toezicht in een kruipruimte werken. Maak daarom met klant afspraak over zijn of haar aanwezigheid bij kruipruimte werkzaamheden! Bij de levering en montage van waterontharder was geen gebruiksaanwijzing aanwezig. De monteur heeft hierover meteen email naar Remon gestuurd, maar zonder resultaat. Een telefoon van mij enkele dagen daarna met opnieuw een verzoek hiertoe werd weliswaar vriendelijk beantwoord met “daar gaan we voor zorgen” maar wederom zonder resultaat. Ik heb na meer dan een week opnieuw contact gezocht met de verkoper en dit keer wel met resultaat, want de manual lag de volgende dag in de bus. Inmiddels waren 2 weken verlopen. Mijn conclusie: sommige medewerkers bij Remon gaan ervoor, andere geloven het wel en is voor hen klantgerichtheid een onbekend gegeven. Er is dus nog wel een en ander te verbeteren.

Tevreden met het zachte water en het apparaat.

Meer overleg vanuit de monteur met mij was wel prettig geweest. Nu is een kast en diepvries verschoven zonder overleg.

Goede snelle service

Goede snelle service. Heldere informatie vooraf en tijdens installeren. Vriendelijk en bekwaam personeel.

Gewoon prima geregeld allemaal, keurige installatie

Deskundige techneut en alles cfm afspraak

Een wereld van verschil

Voor het eerste keer hoef ik niet meer mijn water koker te ontkalken en ook niet de senseo. Mijn kranen blijven mooi, en mijn haar is lekker zacht. De vaat uit de vaatwasser is duidelijk veel mooier. Ik had dit jaren geleden moeten doen, want het spaart aan afwasmiddel en waspoeder en wasverzachter.

Prima ervaring.

Afspraken prima nagekomen. Prettige ervaring. Ontharder geweldig.

Goed en professioneel

Goed en professioneel.

had goede verwachting maar na montage moest monteur terug komen

na montage werd direct een lekkage ontdekt bij de afvoer van het spoelwater, de afvoer was niet waterdicht. te weinig lijm gebruikt!Moest wederom een monteur verschijnen die er veel werk van heeft gehad(meer sloopwerk). viel mij een beetje tegen dat het niet in een keer goed kon.

Zeer leuke en vakbekwame mannen.

Nette en vriendelijke mannen, die weet wat de klant van ze verwacht word.

Goede service, professionele mensen

Zowel verkoper als installateur erg open, eerlijk en komen hun afspraken na. Apparaat werkt fantastisch.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette afwerking. Zeer tevreden.

Pluspunten

Alles volgens afspraak !

Pluspunten

Duidelijke communicatie, vriendelijke installateurs werkt super netjes en heel beleefd, afspraak is afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette service

Er moet van de klant uit regelmatig gebeld worden hoe de stand van zaken is en dat de afspraken met de vertegenwoordiger ook nagekomen moeten worden

Pluspunten

Nete montage vriendelijke monteur goed apparaat

Kosten levering zout

Pluspunten

Positieve mensen zowel van verkoop als van plaatsing

Pluspunten

Super toffe en kundige monteur!! Gewoon kruipen in kruipruimte en nog steeds lachen!! Respect!

Goed bedrijf!! Ga zo door!

Pluspunten

Goede service, goede montage en vooral vriendelijk personeel. De monteur heeft alles gedaan om het werk tot in de detail af te ronden en is geslaagd met een 10 en een griffel!

Tijd indeling aan de hand van de offerte. De monteur had wat problemen die hij netjes heeft opgelost door zijn dedication en vindingrijkheid. Als de offerte iets meer uitgebreid was, waren de juiste spullen aanwezig en een juiste tijdsindeling gemaakt. Iets meer detail tijdens het opstellen van de offerte gaat de afhandeling helpen.

Pluspunten

goede monteur en vertegenwoordiger

Pluspunten

Acuraat en effectief in haar verkoop/installatie. Installatie werkt top!

Uitleg over de waterontharder

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.