Na telefonisch contact met de verkoper van Remon een nette en overzichtelijke offerte gekregen waar de gemaakte afspraken netjes instonden . De ontharder is op een juiste en door een professionele monteur geplaatst.

Het water smaakt beter en huid is zachter en heb geen kalk

Super fijn water Ook voor het apparatuur en ramen Echt fijn water. Super

Ik heb een Remon waterontharder aangeschaft. Ten eerste was het contact met Remon waterontharders voor de offerte aanvraag perfect. Zeer vriendelijk en alles uitleggen. Het verdere verloop tot levering verliep ook perfect. Degene die de waterontharder kwam plaatsen was een zeer harde werker die zijn werk vakkundig, snel en vriendelijk deed. Complimenten voor Remon Waterontharders. Trouwens..... de waterontharder werkt perfect!!!!!!

Klopt 1 zin

Goed geregeld, snelle installatie, werkt perfect nu.

Uitstekende service met prima resultaat

Wij zijn zeer tevreden met onze waterontharder. Het apparaat werkt vanaf het begin naar volle tevredenheid. Hadden we eerder moeten doen.

Telefonisch goed geholpen bij aankoop, en vakkundig geplaatst door monteur.

Bij telefonisch contact duidelijke informatie en klantvriendelijk, fijn om zonder poes pas geholpen te worden. De plaatsing door de monteur is vakkundig uitgevoerd, na de installatie goed de functies en werking van de water ontharder uitgelegd, Keuring schoon opgeleverd, top.

Heldere uitleg snel gefixt

Offerte digiaal aangevraagd en werdt snel gebeld om alle opties door te spreken. Vergeleken met een aanbod van de concurent en uiteindelijk toch bij Remon uitgekomen. Daarna de installatie snel ingepland en nu een maand na installatie genieten van heerlijk zacht water en minder schoonmaak in de badkamer en gootsteen.

Geduldig en netjes

Vooraf een offerte aangevraagd, die netjes gekregen, door twijfelen van mijn kant heeft die lang staan wachten. onder af en toe navragen van Het bedrijf heb ik uiteindelijk kunnen akkoorderen en is vervolgens de ontharder netjes geplaatst zoals ik met m'n eerste ontharder ook heb ervaren.

We zijn er heel blij mee. En merkten al heel snel de verbetering. Ook de installatie verliep keurig volgens afspraak. Heel tevreden dus!

Je ziet gelijk resultaat

Snel contact via app en plaatsing kon op korte termijn plaatsvinden. Kalkresten die nog aanwezig waren verdwijnen ook.

We hebben een waterontharder jaren plaatsen bevalt super goed. Fijne monteur.

Goed geregeld

Goed geholpen. Installatie was zo gedaan door aardige monteur. Water in nu echt zacht

Heel blij mee

Snel contact, reageren snel. Mooie waterontharder die zn werk goed doet! Goede service!

Heel netjes geplaatst

Monteur heel deskundig en netjes Zijn tot nu toe heel erg tevreden

Een professionele installateur die, mede door zijn vakbekwame monteurs, waarmaakt wat beloofd wordt.

Binnen 1 week kon de ontharder geplaatst worden met op de locatie een vakbekwame monteur die de installatie serieus en professioneel uitvoerde

Helemaal geweldig

Na een duidelijk en prettig gesprek is de waterontharder keurig geplaatst op de plek die het meest geschikt is. Al na enkele dagen voelde je het effect van onthard water; een zachtere huid en haren, geen kalkafzetting op de douchedeur en een douchekop die naar beneden sproeit in plaats van alle kanten op te sproeien. Wij zijn erg blij met onze keuze voor deze waterontharder.

Uitstekend geïnformeerd en vakkundige installatie

Vooraf veel vergelijkingen gemaakt tussen aanbieders. Maar Remon steekt er wel boven uit. Goed vooraf geïnformeerd door verkoper, scherpe prijs gekregen, zeer kundige monteur die de installatie heeft uitgevoerd. Was meer werk als verwacht maar geen extra installatie kosten daarvoor gekregen. En belangrijkste zeer zacht water. Geen spijt van keuze voor Remon. Zeer aan te bevelen dus! Bedankt voor het gehele traject. Groeten Marc

Wij kunnen niet anders zeggen dan waar voor ons geld

Na enkele jaren Watts One Flow te hebben gebruikt en telkens veel geld uitgeven aan een nieuwe filter toch maar op onderzoek gegaan naar een alternatief. Uiteindelijk bij Remon waterontharders terecht gekomen. Uiteraard veel vergeleken net als iedereen doet maar het telefoon gesprek kwam oprecht over, geen mooi weer praatjes en andere fabrikanten werden niet slecht gemaakt gewoon een goed gesprek hoe Remon functioneert. van begin tot eind alleen maar goed ervaring netjes en goed voorgelicht en geïnstalleerd. Nu een paar maanden verder uitzonderlijke goede resultaat. Super tevreden

Snel en goede service!

Na aanvraag via website werd ik meteen de volgende ochtend teruggebeld, goede uitleg gekregen, afspraak gepland. Klantgerichte en vriendelijke monteur over de vloer. Dus ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wij zijn heel blij met de goede service en de waterontharder.

Goed advies, snel en vakkundig geplaatst. Duidelijk uitleg. Kortom gewoon top.

Dik tevreden! Van verkoopfase tot ingebruikname, top geregeld!

Vanaf het eerste contact met Jo van Remon tot aan de ingebruikname (en nu ook het gebruik) van onze waterontharder zijn wij super tevreden! Jo weet precies waar hij het over heeft en geeft gedegen en constructief advies zonder (dure) opties op te dringen. Wij zijn super tevreden!

De plaatsing ging vakkundig en snel. De uitleg hoe het werkt was duidelijk.

Uitstekende service.

De communicatie is uitstekend; men komt na wat men belooft. De monteur was keurig op tijd en heeft uitstekend werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden !

De waterontharder werkt fantastisch

Na voldoende informatie ontvangen te hebben, wat duidelijk was besloten dit apparaat te laten monteren, het was is nu heerlijk en totaal andere smaak en totaal geen kalk meer, dit hadden we vele jaren eerder moeten doen, dit is een fijn en correct bedrijf.

Enthousiast vakkundig team dat eerlijk en vakkundig advies geeft.

In eerste instantie leuk contact gehad met de verkoop binnendienst, eerlijk en goed advies gekregen m.b.t. welk type voor ons het meeste geschikt is. Korte tijd later werd de waterontharder vakkundig geïnstalleerd door een uiterst vriendelijke en correcte installateur. Kortom, Remon waterontharders is een regelrechte aanbevelen. Top bedrijf.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.