Kan in een woord: GOED

de ervaring is prima

Zeer tevreden.

De waterontharder doet zijn werk goed. Het water is veel zachter en de oude kalkaanslag verdwijnt steeds meer.

Hele goede ervaring

Prima communicatie, goed uitleg en komen de gemaakte afspraken na, zowel met de verkopers als met de monteur, De waterontharder werkt perfect. Zeer tevreden over de waterontharder en de hele gang van zaken.

Goed en netjes

Goed gesprek gehad goede uitleg via de telefoon volgens afspraak geïnstalleerd netjes geplaatst vriendelijk en nette monteur

Alles volgens plan snel uitgevoerd

Alles volgens plan snel en goed uitgevoerd

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Dik tevreden over Remon Waterontharders. Gedurende traject van interesse tot uiteindelijke plaatsing was er steeds sprake van goede snelle reacties met duidelijke antwoorden. Geen verrassingen, heldere afspraken en voor een nette prijs in het bezit van een prima werkende waterontharder. Kortom, een meer dan tevreden klant!

Goede uitleg en professionele montage volgens afspraak

De waterontharder werd perfect geïnstalleerd. De monteurs waren mooi op tijd en werkte netjes. Legde alles goed uit.

Prima geregeld zo!

Na een belletje goed geadviseerd en keurig uitgevoerd, hele nette opvolging en vriendelijk geholpen met een top oplossing!

betrouwbaar en netjes

precies gegaan zoals afgesproken

Goede waterontharder

Waterontharder werkt goed.

Goede ervaring vanuit het agrarisch varkensbedrijf

Vakkundig personeel. Prettig in de omgang. Netjes werken.

Tevreden!

Het enige minpuntje is dat het zout elke keer best snel aangevuld moet worden

Vlotte afhandeling.

Wij zijn superblij met de waterontharder van Remon.

Duidelijke uitleg en vriendelijke monteur.

geweldige leverancier met erg goed product

Bij ons is een waterontharder + druk verhogende pomp geïnstalleerd door Remon Waterontharders. Het aankoopproces was erg soepel, de installatie snel gepiept en de apparatuur werkt als een zonnetje.

Heerlijk zacht water

Waterontharder geïnstalleerd in meterkast . Kruipkelder lag vol met isolatiemateriaal. Monteur helemaal blij dat hij daar niet inhoefde te kruipen . Hele aardige installateurs . Prima werk afgeleverd . Alles goed uitgelegd over de waterontharder . Nu genieten van heerlijk zacht water !

Fantastische montage en merken nu al het verschil

Top product en goede hulp van medewerkers

Top product vriendelijke verkoper en ook de montage aan huis fijn personeel denken mee om een zo mooi mogelijk plekje voor de ontharder

Zeer tevreden met de waterontharder van Remon

Ontzettend blij met de waterontharder. Geen kalkaanslag meer. Installatie vakkundig en snel door zeer vriendelijke monteur

Meedenkend, geduldig en communicatief vaardig

Bij meerdere bedrijven hadden wij offertes opgevraagd. Na meerdere telefoontjes voor toelichting gekozen voor Remon. Vanwege externe problemen de installatie moeten uitstellen. Ze deden niet moeilijk en hadden begrip voor de situatie. Gelukkig nooit het geval gehad dat ze druk achter de plaatsing wilde zetten. Ook diegene die geplaatst heeft waren wij positief over.

dat ging perfect

Het installeren verliep volgens afspraak,. Dit gebeurde vrij snel en de installateur legde mij het e.e.a. duidelijk uit. Aardige man

Professional bedrijf, Wij zijn en zeker me vrouw voor het poetsen dat er geen kalk meer in het water zit. De monteur die wij hadden is een vakman! Voor iedereen aan te raden.

Klantvriendelijk en vlot gesprek over aankoop en advisering, duidelijke uitleg over funktie en doel waarom een waterontharder. Prima aanbod en installatie op zeer korte ter min. Perfectie installatie in de meterkast vriendelijk en deskundig. Helemaal top. Zeer tevreden over het funktioneren. Warm aanbevolen REMON.

Heel blij mee!

Heel fijn contact met Marc, de adviseur, en daarna perfect geïnstalleerd door de monteur. Fijne communicatie, er wordt goed meegedacht in de mogelijkheden. Nu genieten we van kalkvrij water :) Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Prima geïnstalleerd fijn personeel

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.