Prima bedrijf, werken netjes en ontzorgen je helemaal.

Top, van begin tot einde traject waterontharder!

Goed en betrouwbaar

Netjes de afspraken nagekomen en net werk geleverd.

Ik heb nooit zulke mensen gehad.. Zo leuke fijne mensen.. Alles mooi uitgelegd.. Was er erg blij mee..

Goede ervaring met Remon Waterontharders. Het contact en de afspraak om te plaatsen verliepen soepel! en het is netjes geplaatst! Wij zijn er blij mee :)

Kundig en meedenkend

Het via de website interesse tonen werd snel en vriendelijk maar zeker kundig opgepakt. Offerte gekregen, besteld en daarna een datum vastgesteld. Installatie piept zoals vermeld en zonder problemen. In gebruik genomen tijdens de uitleg van de installateur. In een woord … zeer tevreden….

Zooo blij met de waterontharder.

Na uitvoerig onderzoek tussen de verschillende aanbieders gekozen voor Remon Waterontharders. Veel goedkopere apparaten doen veel minder en hebben minder functies. Na meerdere mails en gesprekken met de verkoop, die altijd netjes bleven en de tijd namen, een akkoord gegeven. Uiteindelijk werd ik een week voor de installatie datum gebeld dat er 2 monteurs in de buurt waren en of zij vandaag al mochten komen installeren...ja natuurlijk :) Bij ons is de kruipruimte erg laag en men moest een waadpak aan om droog te blijven, maar er werd niet geklaagd en met nog geen 2 uur had ik een werkende waterontharder. Daarna is in alle rust uitleg gegeven, complimenten aan deze monteurs!!. Het water is netjes voor de installatie getest en daarna om het resultaat te laten zien....wat een verschil. Het kan 1 of 2 dagen duren voordat je aan de smaak van het water gewend bent, maar de apparaten in huis zoals een kraan of waterkoker bevatten geheel geen kalk meer :) Top gedaan!!

Remon levert…!

Remon levert, super zacht water, duidelijke en heldere communicatie en planning. Vakkundige installatie en ontzettende aardige monteur! Zoek niet verder voor een betrouwbare partij, voor uw toekomstige waterontharder! Wij zijn extreem blij met onze Remon Neva. Douchen is niet te vergelijken zonder!

Maakt waar wat ze beloven

Snel en vakkundig advies. Installatie verliep snel en goed. En de waterontharder werkt prima. We merkten direct verschil.

Goede contact vooraf en nette montage en monteur

Vakkundige installatie door vriendelijk installateur.

Een aanrader ivm de compactheid.

Snel aangelegd

Gelijk zacht water

Een prettige levering en montage.

Vlotte levering en montage. Zorgvuldige installatie, de monteur nam de tijd om alles goed uit te leggen. We genieten van het zachte water.

Van aankoop tot installatie en nazorg alles goed geregeld. Over de meest gunstige plaatsing van de waterontharder wordt goed nagedacht en overlegd. Alles wordt netjes afgeleverd met duidelijke uitleg door de monteur. De aankoopprijs kan dan mss iets hoger zijn dan bij een ander maar het grote voordeel bij Remon is dat er geen jaarlijks onderhoudscontract aan vast zit wat bij anderen al snel tot 100,= per jaar bedraagt.

Precies volgens afspraak

Zeer deskundige installateur, werkte snel, schoon en correct. Onder de vloer stond water, maar dat was totaal geen probleem voor hem. Hij vond het zelfs met warm weer wel lekker fris. Offerte en uitvoering waren prima. Communicatie over offerte was naar tevredenheid (heel direct) en de communicatie met de installateur kon ook niet beter.

Prima service…

Ivm zomervakantie duurde de plaatsing wat langer maar de superservice van de monteur was top..!!

ben dik tevreden en gezellig personeel

prima ontharder

Uitstekend en het water is lekker zacht

Na een viertal weken merken we het verschil al. Nergens meer kalkaanslag meer.

TOP-kwaliteit door een TOP-bedrijf met TOP-service

Een bijzonder prettige en professionele ervaring bij de aanschaf van onze waterontharder (Type Deluxe Tara 13 EW) vanaf het eerste telefonische contact met de verkoop (Richard) via service (Koen) tot de laatste stap (monteur Wout en Dennis). Installatie was zeer netjes uitgevoerd en de units werden netje boevn elkaar geplaatst zodat er nog volop ruimte overbleef in de meterkast. Een dag na installatie bleek er echter een heel klein lekje te zijn ontstaan bij de koppeling met de hoofdleiding waardoor er af en toe een drupje water op de grond viel. Dat werd extreem snel opgelost (er was een monteur dichtbij aan het werk) en nu kunnen we probleemloos genieten van heerlijk kalkvrij water. Ook het ramen wassen is nu een klusje van niks want je hoeft na afspoelen zelfs niet meer droog te zemen. Verder zijn niet alleen de wasmachine maar onze Quooker ook erg blij met het kalkvrije water. Alles dat met water in contact komt is nu van die kalk-rommel af :-)

Ontzettend tevreden!

Van het begin tot het einde goed geholpen!

Fantastische service

Contact opgenomen voor het plaatsen van een waterontharder. Binnen 2 weken geplaatst. Vriendelijke service en vriendelijke monteur bij het plaatsen. Een fijne ervaring.

duidelijke informatie

Duidelijke informatie vooraf en na plaatsing van het apparaat. Vlot en netjes gewerkt. We zijn er heel blij mee. Het werkt zoals ik hoopte. Geen ellende meer door de kalk in het water.

Perfect geïnstalleerd zonder gedoe en lekker koffie gedronken!

Vriendelijke monteur die zeer kundig apparaat heeft angesloten en in werking heeft gezet. Goede ervaring!

Vanaf begin duidelijke uitleg, word meegedacht over indeling. Goede installatie service

Prima verlopen installatie en werking van de ontharder

Net maatwerk geleverd mbt aansluiting op de afvoer in de kruipruimte en toevoer in de meterkast. Vriendelijke vaklui die ook de tijd nemen uit te leggen hoe e.e.a werkt en onderhouden moet worden.

Heerlijk zacht water dankzij Remon en de geweldige monteur

Na uitvoerig, deskundig telefonisch overleg, waarin de voor- en nadelen van Remon t.o.v. Aquacell werden verteld, kwam snel de offerte. Na ondertekening is een afspraak voor plaatsing gemaakt. Precies op afgesproken tijd kwam de uitermate deskundig monteur alles netjes maken. Zelfs een houten plateautje vond hij nodig en kaakte dat ter plekke. Waterhardheid gecontroleerd en lten zien hoe alles werkt. Na ongeveer 1 maand kun je het verschil t.o.v. vroeger heel goed merken. Kortom: meer dan tevreden.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.