mooi apparaat en goede service

Prima waterontharder en netjes in de meterkast gemonteerd door zeer deskundige monteur die ook even alles goed uitlegde . ik dacht eerst niet dat de beide kolommen makkelijk in de meterkast zouden passen maar dat viel erg mee. Ook onder de vloer in de kruipruimte zag het netjes afgewerkt uit. Even wennen aan de iets andere smaak van het water, maar vooral douchen een grote verbetering , geen kalkvlekken meer

Vakmensen met uitstekende service!

Onze ervaring met Remon Waterontharders kon niet beter. Snel een kundig contact met een passend advies. De monteur (iemand woonachtig helemaal vanuit het noorden van het land, maar alsnog netjes op tijd aanwezig was in het zuiden!!) was erg vriendelijk en nam rustig de tijd om alles netjes af te werken en uit te leggen. Ook de nazorg is uitstekend waarbij wij via WhatsApp na een maand nog een vraag hadden over het bijvullen van het zout en ook deze vraag werd netjes binnen enkele minuten beantwoord. Geen goedkope investering, maar wanneer je de keuze maakt voor een waterontharder is het bij dit bedrijf zeker je geld waard! Wij zijn heel erg tevreden en raden het product en bedrijf zeker aan!

'gewoon' doen wat ze zeggen

Ik durf mezelf best een kritische consument te noemen, maar op jullie dienstverlening, in de breedste zin van het woord, is echt níets aan te merken !

Fantastisch werk geleverd

Vanaf het eerste contact met Remon tot levering en installatie zijn we zeer tevreden.

Zeer goede en duidelijke communicatie en service

Van begin tot eind zeer duidelijke en snelle communicatie via telefoon app of mail Zeer goede service en montage alles verliep snel.en wij zijn zeer tevreden met de waterontharder

Correct

Monteur denkt mee wat de beste plaats is voor de waterontharder

Goede en snelle service

Na aanmelding konden we gelijk de week erop geholpen worden met de plaatsing. Dit verliep vlot en we werden goed van alles op de hoogte gehouden. Netjes gemonteerd met een duidelijke uitleg.

Top waterontharder

Na het opvragen van een offerte snel tot een akkoord gekomen en door aanschaf van een 2e ontharder bij onze dochter ook nog een mooie korting gekregen. Installatie verliep vlot en vlekkeloos en wij merken goed verschil met de situatie voordat de ontharder geplaatst was.

Professionele installateur

Zeer net en professioneel advies en een goede installatie. Erg blij met het resultaat.

Gewoon goed.

Installatie verliep goed en soepel door vriendelijke medewerkers. Meteen na installatie een hardheid van 0 gemeten. Apparaat werkt top.

Topservice en direct resultaat

Fijne monteur Keurig gemonteerd Makkelijk contact met het bedrijf Direct zichtbaar resultaat

afspraak

Erg vervelend dat, als wordt doorgegeven dat bezoek van monteur tussen bepaalde tijd plaatsvindt, dit niet wordt nagekomen. Monteur kwam uur later. Kan dan niet een bericht worden gestuurd? Overigens is onderhoud aan apparaat correct en goed verlopen.

Vriendelijke deskundige mensen. Goed formaat apparaat. Blij mee

Heel tevreden

Zeer blij met de keuze voor deze waterontharder. Het bestellen en installatie proces verliep zeer aangenaam. De installatie was snel, vakkundig en netjes gedaan door een zeer aardige installateur die gelijk na installatie een goeie en duidelijke uitleg gaf over de werking en onderhoud. Dat was top! De werking zelf is eigenlijk boven verwachting. Naast alle voordelen voor badkamer, (was) machines e.d. heeft het gelijk al een positief merkbaar effect op mijn huid. Wij zijn erg blij met de waterontharder. Hadden we jaren eerder moeten doen.

Fijn geholpen en goede ontharder

Voorafgaand aan de installatie goed geadviseerd en geholpen. Kundig geinstalleerd, en ontharder werkt goed. Nog te kort geleden geinstalleerd om lange termijn effect te zien.

Goede uitleg en netjes geïnstalleerd

Echt vakwerk. Netjes geplaatst

Klantvriendelijk!

Na aanvraag offerte, werd er direct contact opgenomen. Verkoper gaf aan dat er een aanbieding was. Hierop koop gesloten en verliep verdere communicatie via mail en WhatsApp.

Zeer tevreden alles in overleg en netjes gewerkt. Alles netjes opgeruimd en achter gelaten Het werkt perfect en voelbaar zachter water en echt kalk vrij top!

Fijne medewerkers

Heel fijn meegedacht over een oplossing voor het plaatsen van de installatie. Heel erg blij met de waterontharder...

Onlangs hebben wij een Remon waterontharder laten plaatsen en wij zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste moment merk je het verschil: het water voelt veel zachter aan, er blijft geen kalk meer achter op kranen en douchewanden, en apparaten zoals de waterkoker en vaatwasser blijven schoon. Het comfort in huis is echt enorm vooruitgegaan. Daarnaast willen wij ook een groot compliment geven aan de monteur. Hij werkte niet alleen netjes en professioneel, maar dacht ook met ons mee. Toen hij merkte dat een stukje van de afvoer niet in orde was, heeft hij dit direct vervangen. Dat ging helemaal buiten de standaard installatie om, maar hij wilde dat alles perfect in orde zou zijn. Zo’n service kom je niet vaak meer tegen! Kortom: een topkwaliteit waterontharder én een vakman die écht trots is op zijn werk. Wij raden Remon en hun service van harte aan!

Uitstekende service en werking!

Wij hebben een waterontharder laten plaatsen. De monteur dacht met ons mee over waar een handige plek is en was hierin flexibel. De waterontharder werkt heel goed, we merken enorm verschil.

Goede ervaring vanaf aankoop tot en met installatie.

Vanaf aankoop tot en met installatie een goede ervaring opgedaan met Remon. Monteur nam ook de tijd voor een duidelijke en heldere uitleg.

Netjes, behulpzaam en erg vriendelijk! EN niet te vergeten, erg fijn en lekker water! Dus TOP!

Fijn contact en netjes gemonteerd.

Fijn contact,reageren altijd en snel. Netjes gemonteerd en de werking is top!

Fijn zacht water met vrijwel onderhoudsvrije apparatuur

Na een prima installatie in een krappe meterkast zijn we blij met heerlijk zacht water, waarbij ook de levensduur van de verschillende apparatuur in huis duidelijk beter is geworden. De waterontharder werkt vrijwel geheel automatisch, alleen wat zout tabletten toevoegen in het daarvoor bestemde reservoir. Een aanrader voor elk huishouden!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.