Heerlijk zacht water dankzij Remon en de geweldige monteur

Na uitvoerig, deskundig telefonisch overleg, waarin de voor- en nadelen van Remon t.o.v. Aquacell werden verteld, kwam snel de offerte. Na ondertekening is een afspraak voor plaatsing gemaakt. Precies op afgesproken tijd kwam de uitermate deskundig monteur alles netjes maken. Zelfs een houten plateautje vond hij nodig en kaakte dat ter plekke. Waterhardheid gecontroleerd en lten zien hoe alles werkt. Na ongeveer 1 maand kun je het verschil t.o.v. vroeger heel goed merken. Kortom: meer dan tevreden.

Goed product voor goede prijs. Keurig geïnstalleerd door vakkundige monteur

Zeer content met de wijze waarop het product geïnstalleerd werd en afspraken keurig werden nagekomen. Product voldoet helemaal prima

Netjes aan gelegt.

Aardige monteur , goeie uitleg en goede afspraken. En geen rommel achter gelaten. 3 uurtjes en alles was gereed . Ik kan remon waterontharder aan iedereen aanraden.

Goede service en perfecte installatie

Van dag één tot installatie is alles zonder problemen verlopen. Het gebruik is eenvoudig en de resultaten zijn vrij snel zichtbaar. Weinig tot geen kalk momenteel en dat al bij een gebruik van nog geen maand. Zeker een aanrader.

Heel blij mee

Minder schoonmaken, sneller klaar en lekkerder water

Top service! De situatie bij oplevering bleek anders te zijn dan in eerste instantie gedacht werd vanwege de omvang van de warmte unit die ook in de meterkast geplaatst was. Hierdoor zou de waterontharder in een te warme omgeving staan. Mbv tekeningen en situatie foto’s werd aan de telefoon heel fijn meegedacht naar een oplossing. En dit werd ook bij het plaatsen nogmaals grondig doorgesproken. En de plaats waar de unit nu staat is misschien nog wel beter dan de oorspronkelijke plaats in de meterkast. Dus top!

Lang verwacht maar toch geplaatst ;-))

Het duurde ff door omstandigheden, maar uiteindelijk goed werk en netjes geplaatst. Altijd vriendelijke communicatie top!

Mooie goedwerkende apparatuur

Mooi ingebouwd en aangesloten , deskundige monteur apparaat werkt goed.

Snelle en fijne service

Bij eerste contact uitgebreid en volledig geïnformeerd. Verder contact was superfijn, laagdrempelig en duidelijk. Gezellige installateur die snel en keurig heeft gewerkt, zelfs nog wat extra's gedaan met wegwerken van kabels. Super!

Prettig samenwerking/ goede communicatie

Ontharders werd geplaatst waar we graag wilden Prettig uitleg tijdens en na installatie

Alles ging vlot en correct en werd meegedacht over de mogelijkheden

Blij met het zachte water nu!

Goede service en blij met de waterontharder. Het water voelt nu zo zacht aan.

Van het begin tot het eind, een goed en duidelijk verhaal.

Wij zijn zeer tevreden met Remon, het advies en installatie waren duidelijk en top uitgevoerd. Het water is heerlijk zacht en geen gebruik sporen op kranen, douchecabine. En het klopt, minder verzorgingsproducten nodig. Ik zal het iedereen aan raden.

Transparant en vakkundig. Gewoon doen!

Je merkt direct op dat de kalk uit het water is. Opgedroogde kalkvlekken uit het oog. En wat een fijn gevoel op het huid na het douchen. Je voelt vrij direct het verschil, smaak van het water echt veel beter.

Zeer goed en beleefd.

Met Remon waterontharder kun je best in zee gaan. Nette afwerking en goede uitleg. Toppy!!!

Kwalitatief goede waterontharder met prima service

Mijn waterontharder werd in de kelder geplaatst, het kan daar soms vochtig zijn op de vloer. Heeft de monteur plankje gemaakt waar de neva opstaat, zo wordt hij niet nat aan de onderkant. Goede service! Verder zijn we super tevreden over de ontharder, geen kalk meer in de douche, op de kranen, water is lekkerder, koffie smaakt beter. Hadden het 10 jaar eerder moeten doen!

Dikke prima

Tot op heden bevalt het product uitstekend.

Werkt zoals verwacht.

Goed geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Wij zijn er heel blij mee.

Goede informatie en vakkundige instalatie

Naar het plaatsen geen kalkaanslag meer in het huis. Het water is lekker zacht.

Dit hadden we eerder moeten doen

Heerlijk zacht water en alles smaakt beter. Uiteindelijk bespaar je er toch geld mee omdat je veel minder hoeveelheden gebruikt om je zelf en de rest schoon te houden.

Top bedrijf!

Aller eerst mijn waardering aan Danielle Schuijt voor haar inzet en haar begeleiding tijds het aankoop/koop proces. Uitstekende "per sale, sale and after sale service". Top! De waterontharder zelf in een dag geplaatst in de meterkast. De meegeleverde installatie pakket overtrof mijn verwachting. Het enige wat ik zelf nog heb moeten kopen was een potje hard PVC lijm. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd het geval is, met als gevolg frustrerende ritten naar een bouwmarkt en tijd verlies. De meegeleverde instructie boekjes begeleiden je stap voor stap door het installatie proces. Kind doet de was.

Netjes en correct

Voldoet aan alle verwachtingen, nette afhandeling

Fijn bedrijf! goede communicatie en goed apparaat!

Was een tip van vrienden van ons. zeker geen spijt van; vanaf eerste begin een snelle en duidelijke communicatie en snelle levering. Bij plaatsen van de ontharder een goed overleg over hoe en waar. Tevreden over product en de service.

Snelle service en vlotte installatie

Het installeren van de waterontharder is heel vlot gegaan, tot nu toe bevalt dit heel goed en qua smaak merken wij weinig verschil in smaak

Helemaal geweldig!!!

Van het advies tot en met de installatie is alles erg goed geregeld. Zeer kundige mensen. Nu voor de 2de keer (ivm verhuizing ) dit bedrijf gekozen en toevallig dezelfde nette en aardige monteur gehad die met je meedenkt en in oplossingen denkt. Nogmaals: We zijn erg tevreden over alles!!!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.