Mooie kwaliteit, duidelijk, snel en vriendelijke mensen

Locatie: Leudal Limburg Waterhardheid: 13 Na de eerste keer googlen en plaatsing zat een maand. Keurig netjes is de TARA 17 geplaatst en voor de afvoer een discreet slangetje naar de afvoer op het toilet. Na installatie meteen de proef op de som gedaan met een kalkset. Direct is de kalk verdwenen. De smaak van het water is ook direct anders. We hebben de keus gemaakt omdat we beter willen zorgen voor de machines die water gebruiken zoals wasmachine en koffiezetapparaten. Zeker omdat we een kapsalon aan huis hebben willen we mooi water hebben voor de kapsalon en heerlijke koffie voor de klanten.

Remon waterontharder doet wat het beloofd.

Tijdens de plaatsing van de Remon waterontharder door een professionele monteur gaf deze uitleg over de werking van de waterontharder. Hij gaf aan dat we snel het verschil zouden gaan merken. Dit klopt. Ook de vakantie modus werkt eenvoudig en het bijvullen van het zout is gemakkelijk.

Goede uitleg vooraf en vlotte installatie!

Gesprek vooraf was top. Heel duidelijk en persoonlijk. Zeker geen script wat afgelezen wordt om je maar te overtuigen! Installateur heeft duidelijk gezegd wat hij ging doen én daarna adviezen gegeven in gebruik en onderhoud. Allemaal heel duidelijk en correct.

Had het jaren eerder moeten doen

Het hele proces liep meer dan keurig van initieel contact tot en met de uitleg na het plaatsen. Nette offerte en vooraf de daadwerkelijke plaatsing werd vooraf overlegd wat de mogelijkheden waren. Keurig en netjes werk afgeleverd door de monteur. We genieten van de kalk vrije water. Met name het wassen en douchen zijn een ware sensatie. Het water is echt zachter. Voor mijn psoriasis is het een verlichting. Het is verminderd en ziet er beter uit.

Top service!

Er is met ons meegedacht over de passende plek voor de waterontharder. De service is heel goed en snel en het contact verliep vlot. De monteur was netjes en liet geen rommel achter. Binnen een paar uurtjes was de waterontharder geïnstalleerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Prima product

Vlotte levering en montage en het product voldoet volgens verwachting.

Gewoon vanaf begin contact tot eind aflevering alles conform afspraak

Goede vriendelijke benadering. Niet opdringerig en een mooi eerlijk voorstel gekregen. Na het geven van een akkoord en bevestiging voor de opdracht, is alles goed en vlekkeloos verlopen. Vriendelijk personeel zowel door de telefoon alsmede de monteur die alles keurig en in goed overleg heeft geplaatst. Beveel Remon waterontharders zeker aan!!!!!

Snel en vakkundig

Zie eerdere opmerking

Kwaliteit wint altijd!

Keurige uitleg tijdens adviesgesprek en niet opdringerig. Keurige afspraken gemaakt i.v.m. verbouw woning en tijdens de plaatsing door de monteur opnieuw prima uitleg en tips gekregen.

Ik merk niet zoveel

Zie boven

Uitstekend product

Wij zijn heel blij met de waterontharder. Doet wat het moet doen, gebruiksvriendelijk en erg goed en vakkundig geholpen door monteur en backoffice in het gehele traject.

Top gasten.

Uitleg van de verkoper zeer kundig en duidelijk kan het overtuigend overbrengen. De installatie aanbrengen wordt door 2 zeer gedreven mannen uitgevoerd. Zijn nemen de tijd en overleggen met de klant wat ze gaan doen. Na installatie een goede uitleg zo dat je vol vertrouwen in de installatie hebt.

Goede waterontharder

Duidelijke informatie vooraf. Installatie duurde langer dan gepland doordat het erg lastig was om bij de hoofdkraan te komen. Is erg netjes en vakkundig gewerkt door monteur. Geen kalk meer in de waterkoker zichtbaar. Water smaakt ietsjes anders, maar nog steeds lekker. Tot nu toe zeer tevreden.

gewoon lekker water

lekker zacht water. en je apperaten mooi schoon zonder kalk

Netjes geregeld

Erg goed geregeld, scherpe offerte en snelle en nette levering. Installatie was erg vlot en erg netjes geregeld. Kortom niet de goedkoopste (wel een scherpe prijs) maar wel erg goed en vakkundig geregeld en geplaatst

Fantastisch apparaat, keurige monteurs.

Onlangs een Remon waterontharder geïnstalleerd. Contact vooraf met de verkoper was vriendelijk. Monteurs waren kundig en hebben keurig gewerkt. Heel blij met de waterontharder, scheelt heel veel Schoonmaak werk.

Het water voelt zacht aan Geen kalk aanslag meer

lekker zacht water

Mooi afgewerkt in onze watermeterput ,netjeswerk geleverd en met goede uitleg van de monteur zijn wij er blij met ons zachte water,en ook nog bedankt voor de uitleg van de verkoper

Correcte afwikkeling

Voorlichting was goed en de montage was prima geregeld.

Prima apparaat, keurige installatie

Het apparaat doet wat het moet doen, is relatief klein, en is prima geïnstalleerd. Prettige monteur, geen aanpassing was hem teveel, snel en degelijk. DH van 6,2 naar 0, getest door de monteur, voordat hij wegging.. Een echte aanrader, apparaat heeft een mooie digitale display en past echt ( bijna) in iedere meterkast, top product.

Prijs kwaliteit is prima,vakkundige montage.

Prijs kwaliteit is prima en de montage werd vakkundig gedaan door een fijne monte

Toppie

Wij kunnen niet meer zonder nu we het gewend zijn

Apparaat doet wat het moet doen. Fijne monteur.

Vak- en technische kennis van Remon is 100% top!

Wij zijn vooraf super goed geïnformeerd over de waterontharder en de mogelijkheden die bij ons passen. De installatie die daarop volgde ging soepel en is snel gedaan door een vriendelijke monteur.

Top communicatie en goede manier van werken

Tijdens het verkoopproces zijn wij op een erg uitgebreide manier geholpen door Richard die ons een hoop heeft weten te vertellen over de mogelijkheden van de waterontharder. Vervolgens kwam er een kerel bij ons in huis, sorry ben zn naam vergeten. Die elke mogelijkheid die er was pakte om ons te vertellen wat de opties waren en ook niet schuwde om naar een betere optie te zoeken. Echt top !!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.