Zeer meedenkende installateur

Denkt in oplossingen voor plaatsing apparaten. Super tevreden met eind resultaat.

Komen afspraken na

Ontharder besteld afspraak voor het plaatsen op de afgesproken dag en uur montage door vakkundige monteur na installatie direct resultaat kalk vrij water

Had ik veel eerder moeten doen.

Dikke pluim voor de monteur. Heeft de beste manier van plaatsen gekozen, terwijl dit niet de makkelijkste was.

Eindelijk van die extra schoonmaak af!

Ons nieuwe huis zou redelijk water hebben. Nou nee dus. Al na enkele maanden kwamen de kalkvlekken op onze nieuwe douche deuren en vloeren. Tijdens de bouw al een ontharder in gedachten gehad. Helaas. door de drukte naar achteren geschoven. Blij het alsnog gedaan te hebben. Prettige monteur en zorgvuldige plaatsing en uitleg. Extra toeval dat de plaatsing voor ons kosteloos was.

Prima ontharder….

Uitstekend werkende ontharder…

Goed, vakkundig

Personeel met verstand van zaken. Weet wat hij deed met een goede uitleg.

Doen wat ze beloven!

Na prettige contacten te hebben met de verkoper kwam daarna de monteur om de ontharder te plaatsen in de meterkast. Daarnaast aansluiten van water en afvoer. Kortom, netjes en efficiënt gewerkt! Zouden het zo weer doen!

Fantastisch product

Het is geweldig. Van hardheid 8.2 naar 0 % kalk. Goed voor de huid en apparaten. Fijn en deskundig personeel wat netjes werkt en goed uitleg geeft. Helemaal top

Deskundig advies en snelle plaatsing

Tijdens het verkooptraject werd er een eerlijk en deskundig advies gegeven. Offertes werden snel uitgebracht, overzichtelijk en compleet. Installatie traject verliep vlot, netjes en op korte termijn. We genieten nu van heerlijk zacht water!

Prettige - en snelle afwikkeling van de offerte Snelle levering en duidelijke afspraken Goed overleg en prettige samenwerking met montagemedewerker Netjes afgewerkt en systeem voldoet boven verwachting

Heerlijk zacht water

Super snelle installatie door een hele aardige vakman.

Goede service top resultaat

Duidelijke communicatie en prijzen, van tevoren werden de opties goed besproken. Monteur die het kwam plaatsen liet alles netjes zien wat hij deed en overlegde of de plaatsing zo goed was. We hebben alles heel prettig ervaren. En wat een verschil, een huis zonder kalk! Het scheelt zoveel met schoonmaken. Alleen met douchen of handen wassen voelt het “glad” dat is erg wennen.

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Na het lezen van de revieuws en de leuke aanbieding contact opgenomen met Remon waterontharder. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon. Een duidelijke offerte gekregen en deze omgezet in een opdracht. Heb gekozen voor een waterontharder in de meterkast, was altijd van mening dat dit niet ging lukken gezien weinig ruimte maar dit qas echter geen probleem. Alles werdt netjes gemonteerd en duidelijk uitgelegd bij het opleveren. Vriendelijke monteur en duidelijk bij het uitleggen. Heb de ontharder nu een poosje in gebruik en geen dag spijt gehad. Dit alles voor een nette prijs. Ik kan Remon waterontharder aanbevelen :-)

Prima service en product!

Snel geregeld en werkt prima! Zeker aan te raden!

very happy

I've been really happy with how smooth and professional the process was. The unit itself looks really good and is not just a plain industrial look, quite sleek. In the end, it does what it needed to do and the guys give good service.

Perfecte afspraken en idem installatie

Geen enkel punt als kritiek. Alles verliep vlekkeloos.

Fijne service en een top product

Ik heb de installatie alszeer prettig ervaren. Hij was duidelijk met het informeren wat hij ging doen. Daarnaast zeer oplossingsgericht, ivm beperkte ruimte en geen juiste toepassing van de wandcontactdoos in de meterkast. Keurig opgelost. Wij hadden een lekkage schijnbaar onder vloer heeft hij aangeven dat deze er zat. Het product werkt hartstikke goed en geeft het gewenste effect

Ben erg blij!

Super snelle en vakkundige installatie door een prettige en vriendelijke monteur, precies volgens mijn wensen; écht top!

Een top product!!!!

Ik heb me laten overhalen om het aan te schaffen , maar geen enkele spijt van gehad. Bedankt voor de goede service

Top geregeld en een goeie uitleg hoe of wat .

Perfecte installatie van de waterontharder.

De installatie van de waterontharder was millimeterwerk maar werd perfect door de super vakbekwame monteur uitgevoerd. Prima waterontharder die zelf alles regelt. Het enige wat je zelf moet doen is periodiek zouttabletten toevoegen.

Topservice

Ik hoef nu s morgens na t douchen niet eerst alles af te drogen om vlekken te voorkomen. Dat is zo ontzettend prettig. Geen kalk vorming meer in de waterkoker en t koffiezetapparaat. Plus gebruik nu de helft minder shampoo, wasmiddel en vaatwasmiddel. De beide mannen die de waterontharder hebben geïnstalleerd waren erg prettig in de omgang, praatje, grapje en tot slot een duidelijke uitleg. Top

Heel goed echt remon

Prima heerlijk zacht water

Goede kwaliteit gemonteerd door vakkundig en vriendelijk personeel.

De waterontharder bevalt echt heel erg goed omdat we een boiler hebben merkte we niet direct een verschil maar we zouden nu niet meer zonder willen.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.