Vriendelijke monteurs, alles netjes uitgelegd en afgehandeld.

Goede service , professionele installatie.

Komt afspraken na, snelle en vlotte communicatie. Hoge kwaliteit waterontharderers

Wij zijn ontzettend blij met onze waterontharder

Toen wij onze sleutels mochten ontvangen van ons nieuwe huis hadden we meteen gezegd dat we een waterontharder wouden. Na wat zoeken op internet kwamen we bij remon waterontharder uit. De info die ik telefonisch mocht ontvangen was allemaal heel duidelijk, de prijs was ook prima. De installatie was klaar binnen 2 uurtjes. Alles werd nogmaals goed uitgelegd. De waterontharder werkt uitstekend. We hebben geen kalk en daardoor maakt het schoonmaken het ook een stuk leuker en makkelijker. Wij zijn er erg blij mee.

Top service en product

We zijn goed geadviseerd welk product het beste bij onze situatie zou passen. De communicatie over de montage verliep erg soepel en de mannen hebben erg secuur en netjes gewerkt. Ze ruimden ook alle rotzooi netjes op! We maken nu ongeveer 3 maanden gebruik van de waterontharder en zie al direct het resultaat. We hebben gekozen voor zwart sanitair en hebben door de ontharder geen kalkaanslag meer, wat een uitkomst!!

Fijne mensen die praktisch meedenken

Via vrienden bij Remon terechtgekomen om in mijn nieuwe woning een waterontharder aan te schaffen. Met allemaal nieuwe apparatuur toch een goed moment om dat te doen. De meterkast was niet tegen de buitenmuur gesitueerd. Remon dacht op een praktische manier mee om toch het gewenste resultaat te bereiken.

Goede afspraken en namomen hiervan, ervaren en fijn personeel

Wat een professionele monteur

De monteur kwam op de afgesproken tijd, informeerde mij volledig en was zeer kundig in het aanleggen van de waterontharder. Hij heeft rekening gehouden met mijn wensen en heeft alles netjes ingebouwd.

No nonsense en gewoon goed

Contact met de verkoper was al heel prettig. Goede en nuttige informatie met duidelijke uitleg van het product. Snel antwoord, zowel via de telefoon als via chat. Ook de installateur heeft keurig werk geleverd. Vakkundig en rustig te werk en netjes op maat de waterontharder in de meterkast ingebouwd. Aanrader!!

Prima aflevering

Komt keurig de afspraken na

Werkt naar behoren! Dus oke

Positief wel vond ik dat er maar een monteur werd gestuurd onder de maat! Mede door mijn hulp lukte het deze middag! Ook is de 50 Euro die was toegezegd aan de buren nog steeds niet is betaald!

Goed en duidelijk advies en kundige uitvoering

We kregen een goede uitleg over het product en na het accepteren van de offerte was er een korting actie waar Remon netjes nog de korting achteraf heeft gegeven. De installatie is kundig en netjes afgewerkt.

Erg tevreden!

Goede service. Netjes gewerkt. Meegedacht over de beste manier van plaatsen. Doet wat het moet doen en het water smaakt ook nog eens lekkerder. Echt een aanrader!

Netjes en goed geïnstalleerd. Goede uitleg van de werking. Ook wat te doen bij vakantie.

snelle en vakkundige installatie van de apparatuur. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Eerlijke en vakkundig bedrijf.

Lekker zacht water

Het water voelt heerlijk zacht aan. Dit merk je zowel tijdens het afwassen als tijdens het douchen. Een hele goede aanschaf, kan ik iedereen aanraden.

Zeer blij mee

Na telefonisch contact gehad te hebben, gelijk afspraak gemaakt. Mijn appartement komt uit 1979, en hoofdkraan zit in toilet. Was voor monteur zelfs een uitdaging want moest daar zelf iets op verzinnen. Helemaal blij met het resultaat en douchen is heerlijk. Verschil in smaak is verwaarloosbaar. Niet verder zoeken, gewoon remon waterontharder.

Snelle plaatsing en vriendelijk personeel

Alles volgens afspraak en voor vragen snelle reactie

zeer goed

peter boumam uit Wijk bij Duurstede was hier de monteur. in een woord een fantastische monteuer , deskundig , zeer vriendelijk en behulpzaam . Hij heeft voor ons ook de zoutzakken binnen gezet !

Werkt prima

Snel en vakkundig aangelegd. Werkt prima

Top, vakkundig en goede uitleg

Duidelijke afspraak welke ook wetd waargemaakt. Goede montage en uitleg.

Vlot

Bij aanvraag snel reactie. Een duidelijke offerte. Snelle planning na opdracht en netjes werk.

Prima geregeld

Goed geregeld met goede afstemming

Komen hun afspraken na en hebben een mooi product geïnstalleerd. Heb het nu een paar maanden.

Komen afspraken na. Adequate installateur.

De informatie, bestelling en plaatsing was allemaal super.

Remon waterontharders heeft ons duidelijk voorgelicht over de installatie van de ontharder. Alles is daardoor soepel verlopen. Ook de monteur heeft alles goed en netjes geinstalleerd en alles duidelijk uitgelegd. Ook na installatie nog uitgebreid de werking getest. Wij zouden iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Vakkundig

Prima geïnstalleerd

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.