Tot nu toe tevreden

Na een klein storinkje dezelfde dag nog opgelost na montage.

Werk is netjes en zorgvuldig uit gevoerd

Super zacht water

Voor de installatie van de water ontharder hadden wij binnen een week een witte douche bak door al het kalk. Via de app contact gehad met Remon waterontharder en een afspraak gemaakt voor installatie. Installatie is netjes in de meterkast geplaatst en aangesloten. Tijdens het meten van de water hardheid werd er 11dh gemeten. Nu is deze netjes onder de 1dh. Helaas constateerde ik pas een paar dagen later dat de overloop van het pekel vat niet was aangesloten, hiervoor is er een monteur langs gekomen om dit netjes op te lossen.

Super, geen droge huid meer

Snelle levering, vriendelijke monteur, werkt perfect. Had ik veel eerder moeten doen

Allereerst prima vooroverleg met de werkvoorbereiding. Vervolgens een scherpe duidelijke offerte gekregen. Tijdens de uitvoering van het plaatsen van de Remon waterontharder waren de monteurs ook zeer klantvriendelijk en vakkundig.

Onlangs is er bij ons een waterontharder geplaatst, tot nu toe zeer tevreden erover. Professionele monteur die alles netjes heeft gemonteerd en heeft achtergelaten.

Topkwaliteit voor een redelijke prijs.

Na een goed contact met het bedrijf besloot ik een Remon waterontharder aan te schaffen. Een vriendelijke monteur uit mijn eigen regio kwam het apparaat installeren. Het was wel even zoeken waar de afvoer geplaatst kon worden, maar na een uitgebreide uitleg werd het apparaat aangesloten. Instellen deed de monteur en ik hoef alleen maar een in de 6 weken zout bij te vullen. Heerlijk water, ben er blij mee.

Geen kalk aanslag meer, wat een genot

De douche blijft nu veel schoner

Wonderful

It took only an hour to install. The mechanic did a great job. He ensured that everything is set properly. The water is good to drink and use.

Het apparaat is prima, de plaatsing ging bij ons zeer moeizaam.

Wij als 4 pers. huishouden hebben sinds afgelopen 20 okt. een remon waterontharder neva deluxe 12,5 Ltr, en onze ervaring over de water ontharder is dat het een mooi apparaat is die simpel weg doet waar hij voor bedoeld is. Hij is zeer makkelijk in gebruik, zout erin en als je dat niveau op peil houd hoef je er verder echt niks meer mee te doen. Deze ontharder heeft een automatische reinigingsprogramma die bij ons om de 2 weken snachts gaat draaien (dit is afhankelijk van je waterverbruik en merk je niks van) maar dit is ook naar eigen wens aan te passen naar frequentie en tijdstip. Op de vraag of je het ook echt merkt aan het water, ja hierover zijn de meningen verspreid je proeft zeker verschil en de dames hier in huis merken het ook tijdens en na het douchen aan haren en huid, ik als kale man voel niet zoveel verschil ;) .. Als het gaat om schoonmaken dan merk je het vooral op chroom onderdelen in keuken en badkamer hierop zijn zeker minder kringen te zien. Dit over de ontharder zelf maar over de plaatsing ben/was ik wat minder te spreken. Als ik Remon als bedrijf zie denk ik dat ze zeker hun monteurs alles aanbieden aan gereedschap dat ze nodig zouden kunnen hebben en dan is het natuurlijk aan de werknemers zelf om te zorgen dat ze het ook bij zich hebben. Het kwalijke hieraan vind ik dat ik van te voren gevraagt had of ze met diamantboren werkte om door de betonvloer heen te boren en vanuit het kantoor te horen kreeg dat ze die bij zich zouden hebben. Onze monteur had wel de boormachine maar geen boor zelf bij zich, resultaat is dat hij met een andere vrij grove boormachine door de vloer heen ging en er schade aan de vloer is die in mijn ogen een beetje onnodig is. Zo waren er nog wel een aantal andere dingen en was ik achteraf blij dat ik er zelf bij ben geweest. Eindbeoordeling: De ontharder zelf verdiend een absolute dikke voldoende ook de communicatie met het kantoor is zeer goed te noemen. Onze monteur krijgt helaas wel een onvoldoende.

Zeer goed!

"Dankzij de aantrekkelijke offerte die niet alleen voordelig was maar ook de concurrentie overtrof, kozen we voor dit bedrijf. Het contact verliep soepel, en de monteur was niet alleen punctueel maar toonde ook vakmanschap bij het aansluiten. Met een voorraad zout en maandelijks bijvullen genieten we nu van zachter water, vrij van kalk in onze apparaten en kranen. Een slimme keuze voor comfort in huis!"

Uitstekend advies en snel geregeld

Via online formulier in contact gekomen met Daniëlle, zij belde voor de juiste informatie, gaf snel een goed advies en offerte met duidelijke foto's van voorbeelden. En binnen 2 weken werd de ontharder geïnstalleerd. Nu genieten van zacht water. Wat een verschil! Top team, top geregeld.

Boven verwachting

Telefonische opname en alles wordt geregeld.

Goede service en vakmanschap

Positief

Goed gedaan

professioneel team; goede afspraken en een prima werkend systeem

Waarom ik remon waterontharder aanbeveelt? -> offerte was snel rond, duidelijk uitleg en passend advies, -> levertijd binnen twee weken geïnstalleerd! -> onvoorziene tegenslag tijdens installatie. Monteur bleef geduldig en heeft keurig een maatwerk oplossing voor ons geleverd en -> verschil is duidelijk merkbaar, zijn zeer tevreden. Met onze zwarte badkamer meubelen blijft het langer schoon en mooi zonder vieze kalk resten. Het water proeft tevens veel beter.

Positief

Goede uitleg gehad via de telefoon. Goed bereikbaar via WhatsApp. Duidelijke afspraken, komt afspraken na. Personeel wat met je meedenkt. Heel erg tevreden. Toppers.

Wauw

Wat een luxe ! Mijn water smaakt veel lekkerder, mijn machines gaan langer mee, mijn douche kalkvrij!! Ik zeg doen !

Goede service en kwaliteit

Goede ervaring, alles is keurig geïnstalleerd voor een nette prijs.

Verder zoeken dan Remon waterontharders is niet nodig

Monteur denkt mee. Vriendelijk en prettig in de omgang. Vooral met douchen merk je een groot verschil. De huid voelt glad en bijna babyzacht aan. Geen kalkaanslag meer, is mooi meegenomen. Ook de geleverde apparatuur is van degelijke kwaliteit.

Contact en afwerking top.

Telefoon contacten met de verkoper waren goed. De afspraak met de data van levering was zeer correct. Ook de monteur heeft de installatie keurig geplaatst. Wij kunnen REMON van harte aanbevelen.

Zeer goed en aan te raden!

Super service

Een fijn ontvangst in de showroom duidelijke uitleg en snelle en nauwkeurige plaatsing

Snel en netjes geplaatst

Onze buren waren al erg enthousiast over hun Remon water ontharder. Dus ik heb ook een offerte hier aangevraagd. Prijs was erg redelijk dus hadden wij besloten deze ook aan te schaffen. Binnen een week kon een monteur komen om onze waterontharder te plaatsen. Dit verliep prima, nette monteur die het apparaat mooi in de meterkast heeft weggewerkt. Wij zijn erg blij met onze Neva deluxe en kunnen Remon zeer aanraden!

Bij twijfel altijd kiezen voor Remon!

Als klant is het moeilijk om de offertes op zijn waarde te beoordelen. Mijn ervaring met Remon is dat ze de communicatie op een prettige manier openhouden. Er wordt geluisterd en passen aan. Dit in tegenstelling tot andere offertes waarbij het thema is ''take it or leave it'' Als gebruiker sinds twee maanden zijn we uiterst tevreden over het technisch resultaat. Ik heb persoonlijk nooit geloofd in de verhalen van ontkalkt water: je voelt het , je proeft het, minder gebruik van (was)middelen etc Mijn conclusie: Het is allemaal waar!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.