Top kwaliteit

Duidelijke afspraken Goede kwaliteit Snelle service Goede installatie en instructie

Komen goed hun afspraken na

Goede telefonische uitleg. Na het installeren hadden we een kleine lekkage aan de hoofdkraan. Dit werd de volgende dag hersteld. Goede prijs verhouding en geen jaarlijks onderhoud noodzakelijk.

Fantastisch apparaat en snelle service/montage

Wat een fantastisch apparaat. Wij hebben in de. 2e week van oktober onze badkamer gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing de ontharder laten plaatsen. Dus in onze nieuwe badkamer is geen kalk te vinde. Wat voorheen wel anders was. Onze haren en huid zijn super zacht. Merk nu al verschil met mijn eczeem :-) Ook schoonmaken, de afwas en de was doen is zo anders. Je heb veel minder producten nodig wat dan op den duur ook weer besparing op gaat leveren. Kortom in 1 woord echt Geweldig!

Fast, professional, good water!

installation went smoothly all good

Van begin tot eind helemaal top!

Van advies, offerte tot plaatsing is al het contact super fijn verlopen. Er werd gekeken naar de huidige situatie, maar ook gevraagd naar de toekomst. Vervolgens volgde er een passende offerte. Na akkoord werd de ontharder vakkundig geplaatst door een nauwkeurig werkende vakman, die alles netjes installeerde en vervolgens uitlegde.

Een eerlijk en goed bedrijf!

Voordat we over gingen tot de aanschaf kregen we prima en duidelijke informatie via de mail en WhatsApp. Snel antwoord op onze vragen. Installeren ging netjes en vlot.

Als iedereen zoals jullie zijn afspraak nakomt en zijn werk doet zouden er veel meer tevreden mensen zijn !

Prima ontharder

Goede service en snel een afspraak kunnen maken.

een echt bedrijf

correct bedrijf goede verkoper en reageert zoals het moet. montage super echte vakmensen kortom een goed bedrijf en werkt zeer goed gr rené

Netjes, conform afspraak, goede monteur

Stille machine, doet wat ie moet doen Netjes ingebouwd

We hopen dat de werking net zo goed blijft als de vriendelijke en accurate behandeling.

Prima voorlichting en heldere informatie in de vestiging Leek. Uitstekend vooronderzoek voor installatie, gevolgd door net zo bekwame installatie door in onze ogen deskundige en vriendelijke medewerker.

contacten en offerte aanbieding snel en simpel, monteurs werken netjes en correct, alles in goed overleg.

Snelle en goede informatie enservice

Prima voorlichting, duidelijke voorwaarden en zeer nette monteur!

Wijzijn bijzonder tevreden over het geleverde product.

Sinds een aantal weken is bij ons de Remon-waterontharder geïnstalleerd; tot nu toe tot onze grote tevredenheid. Het water is veel zachter en wij zien nergens meer kalk-aanslag op de apparaten.

2 maanden geleden is bij ons de waterontharder gemonteerd en ben erg tevreden. Heerlijk, geen kalk meer in het water. Water smaakt lekkerder en in de badkamer blinkt alles weer alsof het nieuw is.

Het product en het bedrijf zijn een aanrader!

Vanaf het eerste contact werd er servicegericht en professioneel meegedacht, wat resulteerde in de beste oplossing voor onze situatie. De installatie was professioneel en netjes, de handleidingen en instructies duidelijk en de wijze van betaling keurig geregeld. Eenmaal in gebruik bleek het resultaat precies wat werd beloofd en waarop we hadden gehoopt. Hoewel niet goedkoop is de prijs - kwaliteitsverhouding van het geleverde product uitstekend te noemen. Kortom niet alleen het product maar ook het bedrijf daarachter raden we zeker aan!

Hadden we het maar eerder gedaan..

Wij zijn ontzettend blij met onze waterontharder. Na zelf een vergelijkend warenonderzoek te hebben gedaan, kwamen we uit bij Remon. De Tara 10 is het geworden. Geen onderhoudscontract, een systeem met duidelijk display, prijs kwaliteit was ook goed. Inmiddels kundig geïnstalleerd in onze iets wat kleine meterkast. En nu... super blij met het heerlijke water. Het water is voelbaar zachter en smaakt te gek. We zijn heel blij dat we voor dit product en bedrijf hebben gekozen.

Zacht water en minder zeep nodig.

De bijgeleverde test uitgevoerd. Van 9 druppels rood naar 1 druppel groen. Het water blijft beter op de huid zitten en je hebt minder shower gel nodig. Geen kalk meer op glas en keramiek. Noem maar op, wasmachine, afwasmachine, koffiezetapparaat, die krijgen een lagere levensduur doordat de kalkaanslag voorbij is. De vriendelijke medewerker heeft de installatie keurig uitgevoerd.

Netjes geregeld Goed uitleg Contact zeer netjes Afspraak nagekomen Netjes aangelegd en aangesloten Netjes achter gelaten met nog een keer duidelijk uitleg Zeer tevreden

Goed, doen wat ze beloven!

Contact was meteen goed. Heb er zelf weinig verstand van en viavia kwam ik bij Remon terecht. Vragen werden meteen beantwoord. Concurrerende bedrijven werden niet negatief besproken, maar de verschillen werden naar voren gehaald en uitgelegd, dat gaf voor mij de doorslag om voor Remon waterontharders te kiezen. Verschil tussen wel of geen ontharders is meteen te merken, met een test wordt het water gemeten op hardheid, vooraf en na installatie. Mijn dochter vroeg enkele dagen na installatie of we een nieuwe waterleverancier hadden, verschil was dus te merken zonder iets te zeggen.

hadden we eerder moeten doen

geweldige verbetering. Water is zachter op de huid. Geen kalk aanslag meer op douche wand. Kleding uit wasmachine is zachter. En smaakt zelfs beter!

Beloftes waargemaakt

Waterontharder netjes en snel geïnstalleerd en ook achteraf aanvullende informatie gegeven. Alles prima.

Heel goed bedrijf

Goede service vriendelijk personeel

Het water is veel zachter geworden en wel bijna direct

we hebben nu helemaal geen last meer van kalkaanslag en hoeven dus geen agressieve ontkalkers te gebruiken. ook gebruiken we minder schoonmaakmiddelen

Uitstekend product en service

Snel en duidelijke offerte ontvangen. Na opdracht in overleg netjes geïnstalleerd en uitleg gekregen over de werking en onderhoud. Erg tevreden met de waterontharder. Zeker een aanrader

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.