Uitstekend product en service

Snel en duidelijke offerte ontvangen. Na opdracht in overleg netjes geïnstalleerd en uitleg gekregen over de werking en onderhoud. Erg tevreden met de waterontharder. Zeker een aanrader

Snelle reactie op offerte, installatie meedenkend en vriendelijke installateur

Zeer prettig

Super apparaat die tara 10

Ivm een verbouwing van onze badkamer willen wij natuurlijk geen kalk meer. Na leuk contact te hebben gehad met quinten, hebben ik en mijn secretaresse besloten om de tara 10 aan te schaffen. Inmiddels nog geen nieuwe badkamer maar al wel kaklvrij. Bedankt remon. Vriendelijke groet Edwin en Paula.

Zeer professionele installatie en communicatie. Aanrader!

In de zoektocht naar een waterontharder werden wij getipt over Remon waterontharders. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie is alles smeerloos en inmiddels kalk vrij :) verlopen. Absoluut een aanrader. Tijdens het installeren bleek dat de voorgestelde machine niet in de meterkast paste ivm de (on) diepte van de kast. Na overleg en goed advies is er een alternatief (upgrade) aangeboden tegen de zelfde afgesproken offerte. Tot op heden zijn wij zeer tevreden en ervaren wij de voordelen van kalkvrij water.

Ik heb een hele goeie keus gemaakt.

Op advies van mijn buren , die zeer tevreden zijn , heb ik ja gezegd. Ik heb het ook laten installeren, en ben zeer tevreden.

Vakkundig geplaatst

De heren waren vriendelijk,en werkten heel netjes,en hebben het goed uitgelegd hoe het werkte.Er was geen stopcontact in mijn meterkast,die hebben ze ook nog geplaatst

Alles zoals afgesproken

Prettig contact, helder advies en alle afspraken nagekomen, dik tevreden

Remon Deluxe Neva 12,5

mooi apparaat, zie er goed uit. Is handig in gebruik en zuinig met het zout. Goede en snelle reactie op vragen en offerte, ook was de montage op kort termijn gerealiseerd. De monteur heeft goed en net werk geleverd. Ik heb merkbaar zachter water (was 8 graden duitse hardheid), wat goed is te zien in de badkamer . Wij hoeven geen kalkaanslag meer te verwijderen, ook smaakt het water beter. Kortom tot nu toe zeer te vreden.

goede service

Vlot en goed contact alsmede goede afspraken die nagekomen worden Vriendelijke bejegening.

Lekker zacht water uit de kraan mede mogelijk gemaakt door een leuke, gezellige monteur.

Zo zacht had ik niet gedacht!!

Het lijkt wel of er fluweel uit de kraan komt. Mijn huid is veel minder droog en dat al na één week gebruik.

Top snelle service

Persoonlijk, vertrouwd en een zeer snelle vakkundige service!

Ik ben zeer tevreden over Remon Waterontharders

In eerste instantie telefonisch contact gehad. De verkoper legde het in korte tijd erg goed uit. Daardoor ook meteen door gepakt en de offerte was dezelfde dag binnen. Ook melde de verkoper dat er nog een aktie liep. Binnen 14 dagen hadden we de waterontharder aangesloten. De monteur was erg kundig. Super bedrijf

Remon bevalt ons zeer goed.

De communicatie met Remon verliep zeer prettig. Al onze vragen zijn goed en snel beantwoord, de installatie was zeer vakkundig en de prijs t.o.v. andere grote merken is erg scherp. De waterontharder zelf bevalt ook erg goed. Hij is geïnstalleerd in de meterkast en ziet er netjes uit. Het water smaakt goed en er ontstaat nergens meer kalk, wat erg fijn is met onze nieuwe zwarte keuken. Ook nooit meer de douche droogmaken. Daarbij heeft deze waterontharder geen onderhoud nodig. We willen nooit meer anders en raden Remon aan om te kiezen.

Niet meer elke 2 weken de douchecabine ontkalken!

Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van onze waterontkalker. Voorheen moest ik elke 2 weken de douchecabine ontkalken en nu twee maanden na de installie van de waterontharder is er nog steeds geen kalk te zien. De installateur was erg vriendelijk en de telefonische service was ook prima!

Betrouwbaar en prettige werknemers

Aanrader! - Goede toelichting op offerte - Snelle en goede communicatie - Snelle en goede plaatsing van de waterontharder - Blij met deze waterontharder en het zachte water wat we nu hebben!

Geen enkele wanklank!

Uitstekende ervaring, duidelijke uitleg en levering/montage volgens afspraak. Heel tevreden, werkt probleemloos, geluidloos, onderhouds vriendelijk en laag kalk gehalte

Vriendelijk en Snel

Na vergelijken van aanbieders gekozen voor Remon. Contact was snel gemaakt en afspraak geregeld. Samen in overleg de ontharder geplaatst. Ontharder in de kruipruimte en zoutvoorraad in de gangkast. Verder geen omkijken meer naar. Prima geregeld!

Goed advies i.c.m. Top installatie

Via de telefoon en app met Pieter alles besproken. Daarna is alles netjes en overzichtelijk gemaild, waarop ik meteen akkoord heb gegeven. We hadden alles al via de telefoon en app besproken. 2 weken later is alles keurig geïnstalleerd en afgewerkt. Vooral dat laatste vind ik persoonlijk heel belangrijk. Voor vragen is Pieter ook buiten zijn werktijden bereikbaar. Remon waterontharders hebben mijn verwachtingen overtroffen en kan zeggen dat ik mij bijna een ambassadeur voel. Veel mensen in mijn omgeving hebben nu ook een waterontharder staan van Remon.

Goed uitgelegd, verder hulp gehad van een mede gebruiker.

Top service en perfecte installatie

De monteurs waren zeer aardig en beleefd en hebben alles zeer netjes in de meterkast geïnstalleerd en alles werkt perfect!

Al vanaf het moment dat ik mij meldde is het team van Remon aan de slag gegaan en zorgden zij voor een goede klantbeleving. Ook op de dag van installatie was alles prima geregeld door de monteur. Kan niets anders dan vol lof over Remon Waterontharders te schrijven. keep up the good work.

Ik ben zeer tevreden ik vindt het drinkwater heerlijk ook met douchen voelt het zeer prettig aan . 1 van mijn verstandigste aankopen sinds jaren .onderhoud ook perfect Mijn oprechte complimenten voor uw product.

Water voelt lekker zacht aan Afwas is schoner .waterkoker als nieuw van binnen Kan het iedereen aanbevelen. Hadden dit zelf veel eerder moeten doen maar wisten het helaas niet. Geweldig produkt.

Prima info en uitstekende service.

Ik ben goed geïnformeerd en de monteur heeft de ontharder deskundig geïnstalleerd.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.