Superfijn!

Voldoet volledig aan de verwachting.

Genieten van het zachte water

Wij hebben een waterontharder laten plaatsen en zijn er zeer tevreden over . Ook over het goede contact en monteur die de installatie heeft geplaatst. Super service.

Perfect en Snel geleverd!

Super fijne communicatie, snelle levering

Alle afspraken nagekomen. Vriendelijke en bekwame monteur.

Prima, alles volgens afspraak

Flinke investering maar dan heb je ook wat. Levering en installatie volgens afspraak. Waterontharder netjes weggewerkt in de meterkast en nu kunnen we profiteren van het zachte water.

Contact momenten in zowel de voorfase alsmede de uitvoeringsfase waren correct en duidelijk. Het meedenken, nakomen van afspraken en een keurige installatie zorgt voor een zeer tevreden gevoel

Ik was sceptisch , maar het maakt het helemaal waar

Ik had het gevoel dat het niet z'n vaart liep met die kalk bij ons. Wij wonen in ede op de veluwe en dacht dat we goed water hadden. Maar het verschil met Waterontharder is echt groot , heel zacht water en totaal geen kalk meer. het is gewoon verdwenen.

Snel en naar wens geplaatst

Persoonlijk contact na aanvraag offerte. Na akkoord snel en naar wens geplaatst. Ontharder werk prima.

Top monteur en een goed werkende waterontharder

De telefonische controle of de waterontharder in de meterkast paste was jammer genoeg niet goed. Hij paste daar niet. Maar de uitstekende ervaring van de monteur zorgde er voor dat alles exact in de put bij de voordeur paste. Een topper die ook nog even de watermeter extra heeft vastgezet.

Zie vakje hieronder

Eris een goede Installateur geweest netjes en beleefd. Een mooie en ik denk een goede waterontharder Enige nadeel is dat hij vrijviel lawaai maakt bij het afpompen Gebeurd nachts, dat hadden we bij onze vorige ontharder niet.

Zeer goede service, duidelijk in hun contact en leveren wat ze beloven

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Wat ze beloven te leveren dat komen ze na. Voor wie nog geen waterontharder heeft zouden wij zeggen, neem er één van Remon waterontharders!

Heerlijk zacht water, klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en hulpbehoevend. Enige minpunt is dat je bij aanvraag offerte en aanhangend telefoontje wel even de tijd moet nemen. Had een half uur “intake”. Maar het resultaat mag er zijn!

systeem koop ja al voor 500/700 euro en dan betaal je in totaal 1745 veel te duur

Geweldige service en erg meedenkend over de plaats van de waterontharder.

Geweldige service en vriendelijk personeel. De waterontharder is geplaatst en alles werkt naar behoren.

Snelle installatie en service

Een afspraak was snel gemaakt. Het advies welk apparaat het meest geschikt was, was duidelijk. De monteur was vriendelijk en kundig en het apparaat is mooi geïnstalleerd. Na de installatie ontving ik nog een sms met instructies. Kortom prima geregeld allemaal!

Heel fijn bedrijf van begin tot einde!

Goede voorlichting en een prima monteur!

beloofde is waargemaakt

ik heb nu enkele weken een Remon waterontharder ( Remon Deluxe Tara 10 liter) in gebruik en ben volkomen tevreden met het resultaat. Als ik nu de glazen even met de hand afwas is het resultaat als dat ze uit de vaatwasser komen, totaal geen kalkwasem op het glas. Verder ben ik positief over het verkoop en installatie traject. Steeds duidelijk en snelle reactie in het verkooptraject en de installatie is door een zeer kundige monteur gedaan die zeer netjes werkte. Met ander woorden tot nu toe een tevreden klant.

uitstekend

prettige gesprek en kennismaking van het product en was een ervaren monteur langsgekomen voor installatie. Top

Perfect apparaat

Goede vriendelijke en ervaren monteur netjes gewerkt !

Net bedrijf. Nette monteurs. Die de afspraken netjes nakomen.

Iedereen aan te raden

Snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd

Remon heeft goed uitgelegd wat ze voor mij gingen doen als ik voor hun producten zou kiezen. De monteur was vriendelijk en gaf goede uitleg bij de installatie.

Goede service, fijn contact

Het contact met alle medewerkers (zowel via de telefoon als met de monteur) was prettig. Snelle reactie en afspraken worden nagekomen. Super!

Fantastisch (en snel) geregeld van eerste contact tot aan installatie

Heel prettig contact en kundig advies gekregen om er voor te zorgen dat we de juiste ontharder hebben gekozen. Met foto’s en uitgebreid telefonisch contact wist ik zeker dat het zou passen. De installatie kon al binnen een week en de monteur was erg kundig en werkte zeer netjes. Echt een aanrader!

Duidelijk advies op het gebied wat waterontharders en snelle levering

Door Remon waterontharders wordt je duidelijk geadviseerd over de verschillende technieken en apparatuur. Ze boden een scherpe prijs en snelle levertijd. De installatie van de waterontharder was erg vlot en ze lieten alles schoon achter.

goede service en goede kwaliteit van de producten

Product doet wat het moet doen, namelijk water ontharden. Daarnaast is de service ook goed: het product is op een goede en kundige manier geinstalleerd en er is goede uitleg gegeven van het systeem.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.