Een fijne monteur

Ik heb een fijne ervaring met jullie vooral leuke app berichten en mails en een goeie monteur. Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Ik ben er erg blij mee en mijn vrouw ook Met vriendelijke groet Martin van dijk

Nette waterontharder

Net product voor een nette prijs

uitstekend !

Vriendelijk, betrouwbaar . afspraken nakomen !

Fijn contact en snel geïnstalleerd.

Zeer tevreden over de waterontharder, een keer in de zoveel tijd zout erbij en verder niks aan doen. Monteur werkt netjes en was snel klaar.

Zacht!

Een heel ander watergevoel! Niet alleen heel zacht maar het voelt ook anders aan, lijkt wel gladder. Alleen aan de smaak van het water moeten wij even wennen.

Inzichtelijke offerte, prima garantie, kundige installatie.

Bij Remon merk tje direct: ze kennen hun product, ze luisteren naar hun klant en werken alles correct en snel af.

Heel erg tevreden met product, installatie, advies en informatievoorziening!

Bij het online zoeken van informatie over de ontharders van verschillende fabrikanten, bleek bij Remon veruit de meeste en ook zeer duidelijke informatie over hun producten te vinden te zijn. Na deze doorgenomen te hebben, had ik nog wat vragen en deze werden door de klantenservice (heel goed bereikbaar, heel vriendelijk en totaal niet opdringerig) heel duidelijk beantwoord. Hierdoor was mijn gevoel over Remon heel positief. Omdat ook de prijs van hun ontharders (inclusief installatie) gewoon goed bleek te zijn (in veel gevallen lager dan bij veel bekende concurrenten), hebben we op advies van de klantenservice voor de Remon Deluxe Neva gekozen (mooi design, hars en zout in één unit en redelijk compact). De monteur kwam op de afgesproken datum keurig op tijd om de ontharder te installeren. Onze voorkeur ging uit naar plaatsing in de garage (voldoende ruimte en geen "last" van geluid tijdens het spoelen). Aangezien alleen ons toilet tussen de garage en meterkast zit, is de afstand tussen de ontharder en de hoofdkraan maar een paar meter. Er kon schuin vanuit de garage naar de kruipruimte onder het huis worden geboord, zodat de leidingen hier doorheen konden worden getrokken en deze dus nergens in het zicht zijn. De installatie verliep vlekkeloos en was in een ochtend gepiept. Na afloop gaf de monteur (mooie vent! :-)) nog even een duidelijke uitleg over de werking, bediening en het onderhoud van de ontharder. Alle informatie is ook duidelijk beschreven in de bij de ontharder meegeleverde documentatie. We hebben de ontharder nu ruim een maand en deze bevalt heel goed! Behalve het bijvullen van het zout (tot nu toe één keer hoeven doen), heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Op het display kan je zien wanneer er voor het laatst is gespoeld en hoe lang het nog ongeveer duurt voordat dit opnieuw gaat gebeuren. Bij ons gebeurt dit gemiddeld één keer per week, 's nachts om 2 uur (zelf te bepalen). Kortom: Wij zijn heel erg tevreden met onze Remon waterontharder!!!

Einde kalkaanslag en er is drinkbaar water

Waar ik woon is het water zo kalkrijk dat het echt niet lekker is om te drinken. Overal zit kalk: douchekop regelmatig schoonmaken; waterkoker; kan niet goed zijn voor apparaten. Monteur werkte snel en netjes. Uitleg had misschien uitgebreider gekund en rustiger, maar boekje dat erbij zit, is ook zeer duidelijk.

De keuze voor Remon waterontharder is de beste die wij konden maken. Het contact is zeer laag drempelig maar professioneel! De monteur was goed op de hoogte en kon ons alles vertellen over het aparaat. Ook heeft de monteur vakkundig gezocht naar een goede plek om de waterontharder te plaatsen.

Goeie service en heel mooi in de kast gemaskt

Heel netjes geholpen, ik zou jullie aan iedereen aanbevelen

Aardig, snel, perfecte uitleg en een hele goede communicatie!

erg goede service en vriendelijke monteur

Het eerste gesprek was erg fijn en zonder het gevoel dat je een product 'moest' afnemen. Ik kreeg voldoende informatie en uitleg. De monteur die het apparaat heeft geïnstalleerd was erg vriendelijk en netjes. Het apparaat ziet er echt erg mooi en luxe uit. Ik ben zeer tevreden!

Fantastisch apparaat/service

We hebben de waterontharder ongeveer 2 maanden in huis. Niks dan lof over Remon en de waterontharder. Het gehele traject van verkoop tot installatie is perfect verlopen. We hebben nu lekker zacht water in huis, wat je beste kan zien in de douchecabine. Geen kalkvlekken meer. Aanrader!

Correct en volgens afspraak uitgevoerd

Omdat alles correct is uitgevoerd heb ik dit als zeer prettig ervaren.

Prima service. Duidelijke uitleg.

Informatie voorziening netjes en goed geholpen door prettige monteur. Helaas eerste afspraak voor plaatsing op laatste moment afgezegd, maar netjes ingelicht en verplaatst. Apparaat lijkt prima te werken.

Flexibel en meedenkend personeel.

Door omstandigheden kon de ontharder niet geplaatst worden op de geplande dag. Maar door de flexibele inzet van Peter B. werd de installatie een dag later toch geplaatst. Nu genieten we van heerlijk zacht water. Bedankt.

Service en montage uitmuntend en het werkt naar wens!

Hebben het ook bij anderen aangeraden en met succes.

Geweldige ervaring, uitstekende montage en vriendelijke mensen

Ik heb gekozen voor Ramon waterontharder omdat deze super gemakkelijk is in gebruik en een uitstekende service. Geweldige monteur en keurige montage van het geheel. Aan te raden!

Keurig geïnstalleerd

De monteur heeft de waterontharder keurig gemonteerd en zelfs een plankje gemaakt waar deze op staat. We hebben de waterontharder nu een tijdje en het bevalt prima.

Geen spijt!

De ontharder is professioneel geplaatst door een vriendelijke monteur met kennis. Ik merk duidelijk verschil in de douche en apparaten nu er geen kalk meer in het water zit. Het water is ook echt zachter. Geen moment spijt van gehad!

Van offerte tot en met oplevering perfect.

Na het eerste telefonisch onderhoud veij snel een passende offerte ontvangen. Volgens afspraak geleverd en correct uitgevoerd. Prima oplevering.

Goede service.

De aanleg moest via de garage, omdat de meterkast te klein was. De klus duurde daardoor langer, maar alles werd keurig afgewerkt. We merkten al na een paar dagen dat bij het drogen van de douche de wanden gladder aanvoelden.

Prima, alles volgens afspraak

Prima, alles volgens afspraak

Waterontharder die prima in de meterkast past

De waterontharder werkt prima. Het enige dat ik later heb aangepast is het watervolume voordat de waterontharder gaat regenereren. Dit omdat als 's-morgens het watervolume verbruikt was, er 's-avonds toch nog hardheid 1 á 2 werd gemeten.

Prima bedrijf en goed resultaat.

Keurig volgens afspraak en netjes gewerkt met goed eindresultaat.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.