Alles keurig netjes volgens afspraak geplaatst

Goed advies en montage met snelle levering volgens afspraak.

Na bericht werd ik snel gebeld met goed en duidelijk advies. Montage al na +/- 3 weken door kundige aardige monteur. Alles goed verlopen volgens afspraak.

Goede en snelle afhandeling.

Zie biven

Ervaring en service perfect

Ben inmiddels zeer tevreden met de waterontharder. Het maakt zeker uit voor de kwaliteit van het water. Douchen is al een groot verschil. De service en communicatie is erg goed met dit bedrijf .

Zeer tevreden.

Contact met Remon was prettig en zeker niet opdringerig. Na afstemming kon de plaatsing ook snel plaatsvinden. Vriendelijke monteur heeft alles goed uitgelegd en de werkplek keurig opgeruimd. Werking van de waterontharder al snel merkbaar

Super advirs, service en realisatie

Zeer snel contact gehad waarin zeer duidelijk alles op een rij werd gezet, de offerte volgde al in enkele uren en een afspraak was ook binnen een week geregeld. De plaatsing vond snel en professioneel plaats en de uitleg was duidelijk. De ontharder werkt super, het is altijd even wennen aan de verbeterde watersmaak maar we zijn superblij om van het kalk af te zijn. Alles wat het water raakt krijgt een streeploos glanzend resultaat. Ik kan deze waterontharders van Remon aan iedereen aanraden, je zult er geen spijt van hebben. Apparaat is overcompleet in verhouding tot andere partijen. Waar voor je geld.

Ontharder werkt prima

Remon, een goed bedrijf, zeer klant vriendelijke mensen en een goed product. Chapeau.

Keurig bedrijf

Monteur heeft de waterontharder zorgvuldig en netjes geplaatst.

Snelle levering en goede plaatsing door aardige man.

Remon is aan te bevelen.

Prima product tegen een nette prijs. Gemaakte afspraken worden uitstekend nagekomen. Vriendelijk tewoord gestaan.

Goede service en klantbeleving. Professioneel. Denkt met je mee.

Na een zoektocht naar waterontharders zijn wij uitgekomen bij Remon Waterontharders. Model Tara 10L. Wij hebben prettig contact gehad met Richard Harpal. Snelle reactie n.a.v. aanvraag offerte. Goede uitleg ontvangen over de werking en de mogelijkheden. Gaf snel antwoord. Denkt goed mee. Niet opdringerig. Ook veel contact gehad via de Whatsapp. Dit had uiteindelijk ook meegespeeld in de keuze (gunfactor). Na akkoord werd de installatie-afspraak op korte termijn ook vrij snel, een paar weken na ondertekening offerte ingepland. Monteur Andre (drinkt de koffie met melk) heeft mooi werk afgeleverd en uitleg gegeven over de werking van de waterontharder en het bedieningspaneel. Ervaren en werkt netjes. Niet gehaast. Stopcontact aangesloten in de meterkast tbv de waterontharder. Hij hielp ook nog eens ook mee met het sjouwen van de zoutzakken. Wij zijn erg tevreden over de klantreis van begin tot eind. Het zachte water smaakt goed en we merken het verschil. Top: -service -snelheid in het bijzonder mbt snelle planning plaatsing waterontharder -meedenken -niet opdringerig Tip: -afstemming planafspraak: planningsafspraak was 12 uur. Is 9 uur geworden. Maar dat was geen issue, omdat er iemand thuis was. -misschien qua prijs nog iets aantrekkelijker maken.

Professioneel advies, super snel geplaatst!

Heel snel contact gekregen, mooi deal gekregen en super snel en kundig geïnstalleerd door André! Super service, goede prijs/kwaliteit verhouding… wij zijn er super blij mee!!!

Mooi apparaat. Fijn contact gehad met het bedrijf.

- Kundige monteur - Flexibel in omgang - Afspraak is afspraak Wij raden dit bedrijf aan !

snel, deskundig en efficiënt

snel, deskundig en efficiënt

Heel netjes

Snel en goed afgewikkeld.Top!!!!!

Zie boven

Prima voorgelicht

installatie niet geheel volgens afspraak verder alles netjes en goed verlopen

Heel vlotte en deskundige service

De ontharder moest op een lastige plaats worden geïnstalleerd, daarvoor is een speciale boor van 1.30 m besteld, de installateur heeft het vervolgens bijzonder kundig geplaatst. De planning ging snel, van offerte tot en met plaatsen duurde maar een paar weken. Goed werk, heel tevreden!

prima afhandeling

alles volgens afspraak en zeer nette montage

Dikke prima

Snel geregeld, goede service en vriendelijke monteur die het apparaat duidelijk uitlegt

Uitstekend!

Na lang wikken en wegen en meerdere offertes bij verschillende waterontharders bedrijven opgevraagd te hebben ben ik overstag gegaan en gekozen voor Remon Waterontharders. Wat mij tevens opviel was dat ik in de dagen daarna werd teruggebeld door de concurrentie en vroegen aan mij voor welk waterontharders bedrijf ik gekozen had omdat er nogal dubieuze concurrent bedrijven op de markt actief zijn. Allemaal zeiden ze jammer, maar u heeft een goede keuze gemaak. Dit bedrijf levert een zeer goed apparaat. Echter op 7 juli 2023 is er een installateur langskomen om de waterontharder te installeren. Een hele aardige vriendelijke jongen. Hij deed erg zijn best, het zweet liep van zijn voorhoofd. Alleen ging het mis en brak hij per ongeluk de waterleiding voor de water afsluiter van Dunea. Helaas was daardoor het laminaat beschadigd. Maar het bedrijf had mij een mooi boeket gestuurd met excuses en beloofde mij de schade te vergoeden en dat hebben ze ook keurig volgens afspraak gedaan. De waterontharder ben ik ook zeer tevreden over. Totaal geen kalk meer en alles ziet er veel schoner uit en het water smaakt veel beter. Ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop en raad iedereen aan die opzoek is naar een klasse A water ontharder om deze bij Remon Waterontharders aan te schaffen. Daarnaast mocht er wat gebeuren, wat overigens eigenlijk nooit voorkomt dan zal dit bedrijf altijd verantwoordelijkheid nemen. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf met een goed product. Chapeau, ga zo door!

Super tevreden klant! Van de allereerste aanvraag tot en met het plaatsen van de ontharder liep alles heel soepel en was er fijn contact. Plaatsing van de ontharder was nog een uitdaging vanwege het ontbreken van een kruipruimte maar twee top monteurs hebben dit uitstekend opgelost. En je proeft gelijk verschil in het water. Fantastisch!

Prima service en kwaliteit

Super service, monteur heel vriendelijk en deskundig.

erg tevreden

Prettig telefonisch advies. Vlotte installatie, netjes gewerkt. Ontkalker functioneert prima

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.