Eindelijk een goed en duidelijk advies

Hele goede ervaring met een geduldige expert met een duidelijke uitleg zonder druk, duidelijke vragen over verbruik en toepassing. Ook was er de mogelijkheid tot plaatsing in de meterkast, wat foto's opsturen met wat maten, en de monteur was op de hoogte van de werkzaamheden, ook de monteur was duidelijk in zijn informatie en geduldig. Prima ervaring en een 10

Prima uitleg, service en montage

Prima uitleg, montage en mooi apparaat

Mooi product aangelegd door vakman

Goede communicatie en voorlichting over product. Snelle mogelijkheid om afspraak te maken voor plaatsing ontharder. Vakman heeft plaatsing netjes uitgevoerd. Tevreden klant.

Heb absoluut geen spijt van.

Het voldoet aan mijn verwachtingen. De kalkaanslag laat langzamerhand los en het water voelt zachter aan. Alles is volgens de afspraak verlopen en de bekwame monteur heeft netjes zijn werk afgeleverd. Ben er hartstikke blij mee.

Uitstekende sales en planning!

Dat mag ook een keer gezegd worden. Prima meedenken tijdens het aankoopproces door de accountmanager. Hierdoor kon ik de planning en installatie helemaal aan de monteur overlaten. En dat deed ie ook goed. Ik had zelf net iets meer puntjes op de i gezet, vandaar geen 10. Overigens, niet geheel onbelangrijk, een uitstekend apparaat. En je merkt het verschil!

Van aankoop tot plaatsing is alles soepel verlopen, waarbij over alle stappen duidelijk van te voren is gecommuniceerd.

Mooi product, goede kwaliteit en uitstekende montage service

Zeer professionele verkoper. Zeer professionele en sympathieke installateur. Mooi product en functioneert uitstekend

Gewoon goed

Keurige monteur alles prima en netjes gemonteerd en goede uitleg gehad!

Vijf bedrijven benaderd Patrick van Remon Waterontharders was de enige die reageerde en nog snel ook. Twee dagen later was de ontharder al geïnstalleerd. Dus in één woord geweldig.

Geplaatst zoals wij graag wilden. Goede uitleg en snel geplaatst

Goede uitleg, snelle plaatsing

Perfect!

Gehele proces was top! Van het advies vooraf tot de installatie.

Prima prijs kwaliteit vehouding en ZACHT water

vriendelijke en kundige monteur. alles netjes achtergelaten. Instructie zou ietsjes uitgebreider mogen, maar we hebben een boekje. Wellicht dat de monteur al bezig was met zijn volgende afspraak . Deal snel gesloten , verkoper Peter was overtuigend. Het resultaat is het belangrijkst namelijk zacht en kalkvrij water .

Verkoop en plaatsen was perfect

Alleen als de service zegt we bellen terug moet je dat ook doen

Zeer positief

Waterontharder werkt heel goed. Doet gewoon wat ie moet doen. Ook de service, zowel bij de verkoop alsook bij de installatie is heel goed. Men komt afspraken na en er wordt netjes gewerkt.

Zo blij mee!

Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met onze monteur, wat een vakmanschap! Hier liep een heel nieuwsgierig ventje rond en hij mocht ‘helpen’, had de ochtend van z’n leven… Ik merk direct al verschil en ook de ontharder is heel compact en makkelijk in de meterkast te plaatsten. Súper!

Mijn ervaring was zeer positief met alle facetten van dit bedrijf.

Vanaf het eerste contact met de afdeling verkoop en de daaruit volgende offerte + afspraak bevestiging voor de installatie tot en met de uiteindelijke installatie. De installateur was zeer ter zake kundig en niets was teveel om dit product op een zeer grondige manier aan te sluiten. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Snel en goed geregeld

Snelle reactie, goede service, prima prijs!

Zeer zeker een aanrader om deze in

Installatie top en zeer deskundig aangelegd bij ons in de meterkast. 4 weken terug uitgevoerd en we zijn zeer tevreden over het nu al behaalde resultaat van waterontharding in huis. Nog meer voordelen als dat we van te voren hadden ingeschat. Zeker voor iedereen een aanrader en al met al is het apparaat dat bestaat uit 2 delen best compact en makkelijk weg te werken.

Keurig gewerkt en een net persoon

Goede ervaring met dit bedrijf en vakmanschap.

Zeer goede en kundige installatie!

Vroeg nog al wat extra van de monteur om het geheel te installeren. Super gedaan en tevreden zeer tevreden met de ontharder.

Remon Waterontharder is Snel, correct en doortastend!

Vanaf de offerte aanvraag, het telefonisch contact, het advies, de bevestiging en als laatste de montage was alles correct, op tijd en goed geregeld! Gewoon erg tevreden.

Goede kwaliteit en service

We zijn goed geïnformeerd, de waterontharder kon snel geïnstalleerd worden. De installatie verliep ook soepel en we hebben nu heerlijk zacht water.

Alles dik in orde

Snel, zorgvuldig, netjes, vriendelijk en lekker zacht water. Toppie.

Super service en mooi gemonteerd

De waterontharders zijn mooi gemonteerd. Daarnaast werkt het ook super ! Bedankt

Afspraak = Afspraak

Recentelijk waterontharder geplaatst en werkt geweldig tot dusverre en de installateur die de ontharder kwam plaatsen was absoluut super. Vriendelijk, kundig en dacht mee om de apparatuur zo netjes mogelijk in de meterkast te plaatsen.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.