Prima ervaring met Ramon Waterontharders

Prima ervaring met Ramon Waterontharders; afspraken werden nagekomen, goede voorbereiding op montage, goed meegedacht, geen enkel probleem ondervonden.

Werkt zoals het behoord

Na een telefonisch contact een juiste duidelijke offerte ontvangen. In goed overleg een montage datum gepland en de monteur heeft de ontharder goed en netjes gemonteerd. Daarna een duidelijke uitleg gegeven over hoe de waterontharder werkt. Al met al een goede communicatie en montage en werkt goed.

Zeer tevrede

Goede snelle levering met nette monteur

Geweldig!

Heldere uitleg van de werking: keurige monteurs. In 1 woord GEWELDIG!

Wat een verademing..heerlijk zacht water

Goede service, met zorg geïnstalleerd en uitleg gegeven...chapeau!

Het is een top product, we hebben er veel plezier van.

Super goed

Het is zo lekker dat water geen kalk en super zacht echt een aanrader

Top, uitstekende service.

Komt op tijd volgens afspraak. Keurig netjes gewerkt en kreeg op alle vragen een duidelijk antwoord. Kortom, alles wat ik weten moest, ook ongevraagd, is mij verteld. Hiervoor hulde.

Ervaren en vriendelijke monteur en prima waterontharder.

Enkel positieve ervaringen . Goede prijs kwaliteitverhouding.

Zowel de keus maken voor welk product en de hulp en het mee denken Als de installatie goeie en vakkundige monteur super snel en netjes werk Top bedrijf

'Spetterende' ervaring

Wij zijn heel blij met Remon waterontharder. Vanaf het eerste telefoontje tot de plaatsing een hele rustige, deskundige en meedenkende houding. Fijn dat ze alles in begrijpelijke taal uitleggen en complimenten voor de nette plaatsing in onze meterkast. Wij zijn zeer tevreden en raden deze service iedereen aan!

Huid en haar is zachter en minder droog

En geen kalk meer in douche, waterkoker en koffiemachine. Wel even wennen in het begin, water voelt gladder op de huid, minder shampoo gebruiken

Prima, duidelijke communicatie en goed product

Bestellen en plaatsing verliep naar verwachting. Je merkt duidelijk een verschil qua hardheid van het water.

Glad I made the choice to go with Remon after receiving a few quotes.

Our experience with them was amazing. The technician was very professional and he did a great job. We now enjoy our soft water.

Mooi product, werkt goed !

Mooi product, werkt goed ! Ook de installatie ging uitstekend, kundig !

kontakt en installatie vlekkeloods verlopen.

Uw website maakte mijn keuze voor uw bedrijf .

De installatie liep volgens plan. Monteur is zorgvuldig te werk gegaan, En heeft alles keurig uitgevoerd. Daarnaast was de uitleg over de werking van de ontharder perfekt uitgelegd. Wij zijn tevreden .

Heerlijk...

Het is zo fijn om geen jeukende huid meer te hebben na het douchen. Minder afwaszeep gebruiken. Geen kalkaanslag meer. Blij dat ze het hebben geinstalleerd.

Ben zeer tevreden. En netjes geinstaleerd. Ook een ander ding in de meterkast verplaatst. Top

Heel goede en vriendelijke monteur

De waterkwaliteit is nu een "verademing"

Super apparaat en super service

Vandaag 24 07 2025 heeft de uiterstvriendelijke monteur Dennis onze waterontharder van Remon een service beurt gegeven. De onderhouds beurt is netjes en vakkundig uitgevoerd, en tevens zijn er 2 zakken zout geleverd. Wij zijn dan ook zeer goed te spreken over de waterontharder en de service van Remon. Fam Stigter Breda

Advies duidelijk en vakkundig geïnstalleerd.

Duidelijke uitleg voor aankoop zonder dat er druk werd uitgeoefend. Sympathieke monteur die weet waar hij mee bezig is en heeft het dan ook netjes gemonteerd.

Topbedrijf

Na meerdere offertes aangevraagd te hebben kreeg ik bij Remon een aanbieding die ik niet kon laten schieten. Binnen een week werd de waterontharder door een zeer kundige monteur geplaatst. Alle vragen die ik had werden door hem uitgebreid beantwoord. De installatie draait nu enkele weken en wij zijn erg tevreden. Geen kalkvlekken meer en tijdens het douchen voelt het water heerlijk zacht en glad aan. Het gebruik van was- en afwasmiddel hebben we kunnen halveren.

Professioneel en vakkundig geholpen

Fijn contact gehad met de verkoper om mijn situatie helder te krijgen. Via whatsapp de mogelijkheid gehad om informatie uit te delen waardoor er geen verassingen ontstaan zijn tijdens de uitvoering. Op de dag van het plaatsen was mijn vriendin thuis, monteur heeft alles netjes uitgelegd en vragen beantwoord die er waren. Onze wensen uitgesproken betreft de installatie, dat was geen enkel probleem en alles was netjes aangesloten. Nu enkele weken de waterontharder in gebruik en merk dat de douche en wasmachine beduidend schoner blijven. Echt een aanrader!

prima process van bestellen tot installeren

Het bestellen ging nav super goede aanbieding, levering was volgens afspraak. Het enige min puntje was het menigsverschil tussen visie monteur en verkopen over plaats van installatie. Uiteindelijk is alles netjes werken opgeleverd volgens afspraak dus dik tevreden

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.