Overtreft mijn verwachting

Fijne firma, goede contacten met medewerkers, zeer nette installatie.

Goede en nette service

Netje te woord gestaan door Danielle over de telefoon. Plaatsen kon snel. Alleen jammer dat ik niet voldoende uitleg gekregen heb over hoe en wat met het aanvullen van het zout. Dat heb ik via mijn buren gedaan. Blijkt dat ik hem te vol gevuld had.

Werkt prima goede monteur netjes geplaats

Opdracht snel en goed behandeld en geplaatst

Had ik veel eerder moeten doen

Water lekkerder, thee smaakt beter en alles ziet veel schoner uit. Douche nu vlekkeloos Montage was snel en goed.

Absolute aanrader!

Prima ervaring vanaf het eerste informatieve telefooncontact tot en met de installatie zelf. De verkoper dacht prima mee om de beste oplossing te vinden waar de ontharder te plaatsen en hoe aan te sluiten. Monteur die kwam installeren deed dat snel, netjes en met voldoende uitleg. Ik kan werkelijk geen negatieve punten noemen, prima ervaring met Remon Waterontharders.

Goede service, luisteren naar de klant en snelle communicatie. Ook de monteur was kundig en luisterde goed naar de vragen en dacht mee!

Zeer kundig en servicegericht!

Na goed telefonisch contact, gekozen voor de Remon waterontharder. Het aansluiten inclusief het aanleggen van de stroom was geen probleem en vakkundig gedaan! Uitleg van de ontharder was keurig. Al met al...geen spijt en zeker aan te raden!

Heerlijk zacht water en geen kalk meer aan onze apparaten

Prima waterontharder, keurig geïnstalleerd, goede service

goed geinformeert

de benadering van jullie organisatie was positief ,ook de installatie was en ging soepel ,monteur was aardig en gaf goede uitleg, ik heb bij overburen en een zus jullie bedrijf aanbeveelt ,weet nog niet hoe het is afgelopen

Functioneert zoals het hoort.

Apparaat werkt eigenlijk "op de achtergrond". Er is weinig omkijken naar. Af en toe zout bijvullen, dat is alles. De installatie werd uitgevoerd door een aardige jonge meneer (aldus mijn vrouw).

Top!!

Vanaf aanvraag info, tot offerte en uiteindelijk aanschaf en plaatsing alleen maar positief!! Medewerker was een TOPPER!!!!

Wat n uitvinding, wat n service!

Als kraanwaterdrinker stoorde ik me al lang aan de hoeveelheid kalk in ons Brabantse water. Contact met Remon waterontharder was duidelijk, prettig en de zaak was snel beklonken. Wat n heerlijkheid; zacht water smaakt veel beter maar is ook zo fijn voor badkamer (veel minder aanlag, is dus veel minder poetswerk;) en huishoudelijke apparaten. Even een investering, maar dat verdien je snel terug. En de service van Remon is geweldig......én gezellig;), ook niet onbelangrijk

Netjes geplaatst

Lekker zacht water.

goede duidelijke uitleg en top service

na telefonische contact duidelijke uitleg gekregen op alle vragen die ik had . , afspraak gemaakt voor de installatie ook de monteur legde alles goed en duidelijk uit na het plaatsen van de installatie. dit bedrijf is zeker aan te bevelen. we zijn er super blij mee.

De ervaring is zoals vooraf is weergegeven met de afzetting van Kalk

De monteur was iets te laat maar dat is geen probleem. Ik vind wel dat de monteur iets beter na kunnen nadenken en daardoor wat netter de zaken kunnen maken. Maar hij was nog jong en miste wat ervaring zal ik maar zeggen. Zo boort hij net iets te schuin omlaag, waardoor de plint tegel van de muur komt. Dit had voorkomen kunnen worden door eerst even te kijken aan de anderkant van de muur en even te meten. En de flex leindingen in de meterkast hadden wat lager gemonteerd kunnen worden. Daarnaast had hij de pech dat de aftapkraan kapot ging waardoor hij helemaal nat werd. Dit heeft hij ook meteen hersteld door deze te vervangen. Ik vond ook dat hij zeer beleeft en vriendelijk was.

Dit hadden wij vele jaren eerder moeten doen!

Wat een resultaat geeft de ontharder. Minder zeep gebruik in alles. Lange levensduur van alle apparaten. Minder schoonmaak zonder chemicaliën zoals ontkalker. Ramon ontwikkeld zelf de ontharders in klein voor particulieren tot heel groot voor bedrijven. De mensen zijn vrolijk, werken netjes en zijn beleeft. Kortom een aanrader voor iedereen. En als je nog twijfels hebt, niet meer doen maar gewoon Remon bellen voor een vrijblijvende offerte.

Netjes geïnstalleerd, alles volgens afspraak

Monteur heeft volgens afspraak alles netjes geïnstalleerd. De instructie ging wel wat vlot zodat niet alles blijft hangen. Systeem werkt prima en water smaakt meteen na installatie een stuk beter. Geen strepen meer op de douchewand. Erg tevreden!

Super bedrijf

Vakkundig, geen kalk meer. Ben zeer tevreden

alles keurig conform afspraak

Contact telefonisch verliep keurig. Monteur was netjes op tijd en zeer vriendelijk. vragen werden duidelijk beantwoord. Telefonische hulp gehad met het instellen van de vakantieperiode, ook deze man stond ons keurig te woord.

Goed werkt apparaat.

Water is inderdaad zachter,helaas dat je 1x per week moet aftappen maar op zich geen probleem.

Je zou bijna fluitend de douchewanden droogmaken!

Voor de waterontharder installatie, was het keer op keer een crime om de douchewanden (glas / kunststof) glad, dus kalkvrij, te krijgen, daarna kost het geen moeite meer.

Het werkt perfect.

Aan telefoon goede uitleg. Snel geplaatst. Monteur perfect en netjes. En werkt super.

Kundig en heel goed

Heel fijn hadden we eerder moeten doen

werkt na behoren alleen uitleg wat minder

Wij zijn tevreden

De installatie is goed verlopen. De jongen heeft netjes gewerkt en we zijn zeer tevreden over er het product. Één minpunt: de installatie was sochtends gepland en de monteur was pas om drie uur aanwezig. We moesten zelf bellen waar de monteur bleef, en dat was niet netjes.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.