Erg tevreden met resultaat waterontharder

Waterontharder is geïnstalleerd door installateur met verstand van zaken en op het eind goede uitlog over werking en instellingen.

Geweldig.

Het water smaakt anders en is voelbaar zachter. We verbruiken aanmerkelijk minder zeep en de restanten aan kalkringen van opgedroogde waterdruppels zijn tot nul gereduceerd. Tot slot is het geheel zelfsupporterend waardoor het onderhoud vrijwel nihil is.

Alles relaxed en deskundig.

Telefonische contacten prettig. Installatie snel en goed, uitleg werking helder. Contact na installatie om onduidelijkheid handleiding werd perfect telefonisch opgelost. Naderhand per mail nogmaals uitgelegd.

Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Kennis en service worden heel goed gecombineerd bij Remon waterontharders.

De voorlichting en service was vanaf het begin uitstekend. Er is meegedacht tot aan de plaatsing. Ook de plaatsing verliep prima. Ik ben zeer tevreden met mijn zachte water en Remon waterontharders.

Vakkundig personeel goede werking

Topservice

Gewoon ouderwets afspraken maken. Super installateur, vakkundig en aardig persoon. Levering en installatie helemaal perfect.

Topprodukt, goed geïnstalleerd

Na contact met Remon te hebben gehad heb ik model Tara uitgekozen. Plaatsing in de meterkast. Snel en netjes geïnstalleerd door een monteur. Goede uitleg gehad. Zeer tevreden over de waterkwaliteit.

Prima product en zacht water.

Zeer goede service en vakbekwame monteur.

Klant gericht en vriendelijk.

Mooi product en professionele installatie!

Door Remon de Neva Deluxe waterontharder laten plaatsen. Op de afgesproken dag en het tijdstip kwam de monteur de waterontharder installeren. Voordat met de installatie begonnen werd werd nog even alles doorgenomen. Erg fijn. Ook na installatie is het apparaat netjes ingeregeld, is de werking doorgenomen en is alles netjes achtergelaten. Prima en schoon werk!

Lekker zacht water

Erg tevreden over onze nieuwe waterontharder. Vanaf de eerste dag, na installatie, zacht water. Wij raden iedereen aan te kiezen voor een Remon waterontharder.

Wat beloofd is, is uitgekomen.

Lekker zacht water. We merken het vooral met de handen wassen. Lijkt wel of de zeep er niet afspoelt. Voelt lekker. En de waterkoker: die moest ik één keer per 2 weken ontkalken. Nu na een maand nog niet hoeven doen. Dus we zijn er erg blij mee. Degene die het kwam plaatsen, werkte erg netjes, was aardig en heeft alles goed uitgelegd.

Goede communicatieve, goede installatie wat wil je nog meer

Fijn bedrijf die goed vooraf probeert te communiceren. Niet moeilijk was in een afspraak tot installatie, kan je niet dan komt er gewoon weer een ander voorstel zonder gedoe. De monteur heeft heel netjes zijn werk gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit en goede service!

Het hele proces verliep snel en soepel; van offerte tot plaatsing. De service was erg goed.

Goed product

Installatie snel en goed. De waterontharder werkt goed.

Zie onder

Probleemloos geinstalleerd.

prima geregeld

Is heel goed, prettige monteur was wel even bezig maar alles is netjes opgelost.

Het was gewoon een fijne ervaring om met Remon zaken te doen!

Na een goed en vooral informatief gesprek met Richard, hebben we een waterontharder bij Remon besteld. Dat heeft monteur Wildrik binnen de afgesproken tijd en heel erg professional geïnstalleerd. Het ging allemaal heel erg soepel en vriendelijk. Vooral de werking van het apparaat is indrukwekkend. We zijn hierover super tevreden. Bedankt allemaal.

prima, voldeed aanverwachting

Ging soepel qua uitvoering, nu alleen nog afwachten of het apparaat het goed blijft doen.

Goede service, vakbekwaam en klantgericht.

Vlekkeloos ? !

Na een moeilijke start qua communicatie, is de installatie vlot en vlekkeloos verlopen. Nu de waterontharder een tijdje in gebruik is kan ik niet anders zeggen dat het gebruik ervan zeer prettig is. Geen vlekken meer , geen kalkaanslag, lekker drinkwater.

Prima en alles netjes geplaatst.

Precies zoals ze beloofd hadden. Keurig gewerkt.

Prima geleverd en geïnstalleerd, vlot, netjes en deskundig.

De monteur kwam op de afgesproken tijd, deed z'n werk netjes en vlot. Hij overlegde waar nodig en heeft de werking en bediening van de waterontharder uitgelegd.

Snelle en goede communicatie en fijne monteur

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.