Prima apparaat en snel geïnstalleerd

Was snel geregeld en door vriendelijke monteur geïnstalleerd. Alle ruimte voor vragen en uitleg. Heel tevreden mee!

Die is heelgoed

Geweldige service van begin tot eind.

Erg klantgericht bedrijf. Nemen de tijd voor je en komen afspraken na.

Snelle installatie, keurige uitleg

Nadat helaas de levering uitgesteld moest worden wegens corona besmetting van een aantal werknemers, werd de installatie op de nieuwe datum in iets meer dan een half uur voltooid. Goede uitleg, perfect resultaat.

Kundig, snel en een fijne communicatie gemerkt.

Goed advies. Gevolgd door een installatie zonder problemen.

Hele prettige ervaring vooraf de koop Monteur was ook heel vriendelijk en nam echt de tijd voor de installatie voor een goede plek en uitleg van het apparaat Waterontharder super fijn! Heb nu veel minder jeuk aan mijn huid! Aanzienlijk veel minder schoonmaken van de badkamer Super tevreden!

Goede service. Nette installatie

Netjes geïnstalleerd. Luisterde ook naar wensen. Zelfde dag een kleine lekkage die dezelfde dag nog werd verholpen. Goede uitleg. Vriendelijke monteur.

Snelle correcte service.

Prettig om mee te overleggen. Betrokken personeel. Keurige werk en afwerking.

Super goed en snel

De monteur wat er optijd en werkte erg netjes. Goede uitleg gekregen.

Heel best

Attent, meedenkend en netjes

Op aanraden van vrienden hebben wij een Remon Waterontharder aangeschaft. Het klantcontact, de installatie en de service hebben wij als zeer prettig ervaren.

Afspraken worden nagekomen.

Instructie door monteur is kort maar duidelijk. Inbouw is professioneel

We zijn zeertevreden. Het systeem werkt goed en de monteur heeft snel en netjesgewerkt

Zoals hiervoor beschreven zijn we zeer tevreden. De monteur werkte snel en netjes. Heeft voldoende uitleg gegeven.

Prima apparaat

Doet zijn werk goed en ben zeer tevreden. Was even bezig met het instellen van de vakantiemodus maar dat zal de volgende keer wel wat vlotter gaan. Ook de de vragen die ik had gingen vlot via de e-mail.

Goede service, prettig betaalbaar product

Vanaf het begin loopt alles soepel, prettig contact en ze geven uitgebreide informatie. Soepele plaatsing en merkbaar zacht water.

Vriendelijke sales medewerker, vriendelijke installateur

Heeeeeel netjes geholpen!

super

super wil hem niet meer missen

Prettige en service gerichte klantbenadering

Alle contacten zijn goed verlopen van planning aanschaf tot plaatsing van het systeem. Plezierige ongedwongen contacten met Remon. Zeer deskundige begeleiding en uitleg van het systeem

Goede snelle communicatie en heldere uitleg.

Prettige duidelijke uitleg. Binnen 4 weken kon de ontharder geinstalleerd worden waarbij er rekening gehouden werd met onze voorkeursdagen. Goede en snelle installatie. Vriendelijke installateur. Fijne uitleg.

Goede service, en zeer netjes afgewerkt,toppie

Heel blij met mijn waterontharder

Erg prettige ervaring. Over de telefoon werd het juiste type bepaald. Twee weken later was de installatie, gelukkig paste alles precies in de meterkast. Keurig gewerkt en opgeruimd na afloop. De ontharder werkt naar tevredenheid, kalksporen in de badkamer zijn verdwenen.

Snel en netjes werken

Prettig, had direct een goed gevoel bij. En dat zegt mij meer dan goedkopeheid van andere bedrijven.

Hele goede installatie gehad

Tijdens de montage werd de gas leiding geraakt Maar alles is perfect opgelost en het apparaat is heel netjes geplaatst en werkt perfect.

Water voelt veel lekkerder aan op je lichaam.

Heb hem nog te kort om vedere ervaring weer te geve

Super goed geïnstalleerd

Goede vriendelijke monteur

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.