Betrouwbaar, goede kwaliteit, kennis van zaken en fijne service!

Erg prettig contact gehad met de medewerkers van Remon. Goede kennis van zaken, snelle en duidelijke service. Vriendelijk personeel. Zeer tevreden over onze waterontharder!

Vanaf 14-04 in bezit van een top waterontharder. Gemonteerd door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Tot nu toe zeer tevreden. Direct voelbaar op de huid tijdens douchen, voelt echt zacht aan. Kan het iedereen aanraden.

Uitstekende keuze om de waterontharder aan te schaffen

Zeer tevreden. Telefonisch prima voorgelicht Snelle levering en vakkundige plaatsing. Het oude apparaat werd kosteloos meegenomen.

Alles kalkvrij, dankzij Remon

Ik was laatst op visite bij mijn zoon, die toevallig ook Remon heet, en liet vol trots zijn net geïnstalleerde waterontharder van Remon zien in de meterkast. Minder schoonmaken, kosten besparen en tijd overhouden voor leukere dingen zei hij enthousiast. Ik heb me direct aangemeld bij Remon dat ik dat ook wilde. Mijn zoon kreeg zelfs €50,- omdat hij me als klant had aangebracht. Klasse bedrijf.

Geweldig begeleid bij koopproces en prettige installatie

Goed en kundig in advisering. Beschikbaar maar niet opdringerig. Ook de afwikkeling met tijdige berichtgeving, werkwijze bij installatie, etc. is mij heel goed bevallen. En uiteraard werkt de apparatuur uitstekend.

Wij hebben een waterontharder van Remon en het werkt perfect. Na 2 weken merkte we echt verschil geen kalk meer in de wasbak en douche.Wasmiddel gehalveerd en wasverzachter niet meer in gebruik.DH was hier 12 en nu 1 dus perfect. Van aankoop tot installateur het was echt super geregeld.Het is echt een aanrader !!

Voldoet aan alle verwachtingen.

Remon waterontharder kan ik van harte aanbevelen. Zacht water leidt tot veel minder problemen, zoals geen kalkaanslag, minder wasmiddel etc. De service was en is uitstekend.

Keurig gemonteerd.

Volgens afspraak en goed werk afgeleverd en natuurlijk geen Kalk meer.

Had ik veel eerder moeten doen!

Zoef, zoef! Klaar. Alles in hoog tempo, maar even zorgvuldig als snel. De unit in de meterkast en de ontkalker in de kelder; perfecte installatie. Goede tips over gebruik en bijvullen zout. Ervaring spatte van de monteur af. Resultaat: volledig kalkvrij water; superzachte huid (hallo dames!) lekkerder koffie en thee en uiteraard lekkerder water. Wasgoed met een brede glimlach uit de machine, en de machine zelf glimlacht ook. Espresso-machine ontkalken? Ja, want de fabrikant heeft nog nooit van Remon gehoord. Stom hè? Je kunt op geen enkele espresso-machine aangeven dat er kalkvrij water aanwezig is. Ontkalken dus absoluut niet nodig. Waterkoker? Wordt vanzelf schoon. Nooit meer iets aan doen. Elektrische boiler? Idem dito. Toiletpot zonder strepen. Zeker nieuw? Nee, Remon!

Heel correct gewerkt6

Degene die bij ons waterontharder is komen plaatsen heeft correct en netjes gewerkt. Alles ook heel goed uitgelegd. Ik kan alleen maar lovend zijn.

Prima waterontharder

Remon Waterontharder is snel en vakkundig geinstaleerd. Er is netjes gewerkt. Het water is fijn kalkvrij. Het hele proces, van aankoop tot instalatie verliep uitstekend.

Top! Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke verkoper en vakspecialist als installateur. Gewoon een top ervaring!

Perfect zacht water

Snelle levering, perfecte installatie en prima resultaat.

Goede service en prima apparaat zo ver! Ik twijfelde om de installatie zelf te doen, maar ben toch blij dat dit door een kundige en aardige monteur is gedaan! Hij gaf aan dat het met het standaard meegeleverde materiaal waarschijnlijk ook niet was gelukt. Dus zelf doen was waarschijnlijk ook alsnog bijna net zo duur geworden. Al met al dus zeer tevreden over het contact tijdens en na de aankoop en de montage.

Prettige samenwerking

Goede communicatie en meedenken voor de juiste oplossing. Door het maken van foto's van de ruimte waar de waterontharder moest komen, werd er besloten dat de monteur 2 modellen mee zou nemen. Was er altijd één die paste. Het apparaat heeft een makkelijke vulopening en een duidelijke display. Tot nu toe nog geen klakaanslag kunnen ontdekken.

korte termijn investering, lange termijn rendement

Door het plaatsen van een Remon waterontharder in mijn nieuwbouwwoning weet ik dat ik op de langere termijn fors bespaar op apparatuur die ik niet zal hoeven te vervangen omdat ze verkalkt zijn. De levensduur daarvan neemt dus toe, wat een groot pluspunt is, ook vanuit milieu-/economisch standpunt.

Zeer tevreden vanaf offerte tot plaatsing.

Wij zijn zeer positief over het gehele proces. Apparaat vakkundig geplaatst. Uitleg uitstekend. Een echte aanrader.

Uitstekende waterontharder

Probleemloos werkend apparaat met heldere menu-instellingen. Levert uitstekende kwaliteit zacht water.

De kranen blijven nu echt mooi schoon.

Kalkvlekken op diverse apparaten waren na een paar weken gewoonweg verdwenen. Je voelt dus als het ware dat uiteindelijk jouw kranen, vaatwasser, wasmachine en ga zo maar door, dat die langer mee zullen gaan. Bovendien, en dat vindt mijn vrouw dat het water beter smaakt. Ik zal Remon waterontharders dan ook warm aanbevelen bij vrienden.

Een nieuw hoofdstuk

Nog nooit hadden wij toegang tot zulk zacht water. Het is echt prettig om je in dit water te wassen. We gebruiken veel minder vloeistoffen voor de afwas en we zijn het mineraalwater uit de winkels al vergeten. Bedankt Remon.

helemaal top

uitstekende service. Pragmatische monteur die meedoet, meedenkt en meehelpt. Fijn apparaat.

probleemloos geïnstalleerd

vriendelijke monteur accuraat, kennis van zaken

Goede kwaliteit

Installatie netjes verlopen, monteur was niet op de hoogte dat er een wcd geplaatst moest worden en mocht dit eigenlijk niet zelf doen, is wel netjes gelukt maar voelt niet helemaal als de juiste weg. Eerste paar dagen een vieze smaak aan het water, schijnt gebruikelijk te zijn maar kan beter over gecommuniceerd worden, is daarna prima geworden.

Precies zoals je wilt!

Goede communicatie afspraken nakomen Perfecte installatie

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.