Snel en netjes gemonteerd en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg van het systeem en snel en netjes gemonteerd

Goed aanbod voor een mooie prijs. Duidelijke uitleg, netjes aangesloten en goed werk geleverd. Werkt perfect en hebt er nauwelijks onderhoud aan. Zeer tevreden!

Alles volgens afspraak gemonteerd en geïnstalleerd. Ondanks zeer krappe ruimte zeer netjes geplaatst.

Een professionele en prettige ervaring.

Vanaf het eerste telefonisch gesprek tot en met het plaatsen van de filter en waterontharder is soepel en prettig verlopen. Er wordt met je meegedacht en krijgt eerlijk en passend advies. Bedankt voor alle hulp Ruben de Bie. Ik zal Remon waterontharders aan iedereen aanbevelen.

Product doet wat ze beloven

Zeer snelle service en nette afhandeling. Binnen 5 minuten na installatie van 9 dH naar 0 dH. Weinig omkijken na, alleen zout voorraad in de gaten houden in ons geval eens in de 14 dagen controleren de rest gaat vol automatisch.

Snelle en bekwame installatie. Zeer goede informatie voor de aanschaf.

Heb een drietal offertes op laten maken en zijn uiteindelijk bij Remon terecht gekomen. Een aantal keer telefonisch contact gehad met Weena en die kon al mijn vragen beantwoorden. Ook over de plaatsing in de garage. Nadat ik de offerte geaccepteerd had, kon er al snel een datum voor plaatsing gevonden worden. Een paar uur eerder dan gepland stond de installateur al op de stoep. Geen probleem, alles was voorbereid. In 2 uur tijd was de klus geklaard en na een goeie uitleg konden we gaan genieten van zacht water!

Goed en vakkundig geholpen

Prettige communicatie met zowel verkoper als installatie monteur. Duidelijke afspraken gemaakt waar niet van af is geweken. Snelle installatie en erg blij met het resultaat.

Topservice

Goede service met een mooie prijs. Zal het aanbevelen aan iedereen!

Goede uitleg hoe alles werkt

Top product

Duidelijk en goede communicatie.

Helemaal tevreden

Wij hebben de Neva Deluxe XL, en zijn hier heel tevreden over. dH hardheid was 10 a 11, en is nu 0. Geen merkbaar drukverlies, en grote capaciteit zodat hij niet iedere nacht regenereerd. Verder goed contact, snelle levering.

Geheel volgens afspraak netjes en goed

Afspraken zoals besproken met verkoper geheel nagekomen! Door installatiebedrijf netjes en goed gemonteerd!

Netjes geplaatst, vriendelijke medewerker.

Goed product en fijn contact

Ben goed geadviseert en geholpen. Ook de monteur heeft alles goed uitgelegd.

Top waterontharder en installatie

Snel contact, vriendelijk en goede uitleg. Installatie door een zeer vakkundige monteur. Dikke 10

Erg tevreden over de verkoopster en de monteur!

Vriendelijke monteur, werkte netjes en mooi geplaatst

Kwaliteit en vriendelijkheid

Vanaf het moment van adviesaanvraag tot installatie erg snel en goed geregeld. Goed advies en nette en vriendelijke monteur.

Zeer tevreden en snelle service

Meedenkende monteur en correcte plaatsing. Goede uitleg gehad van het apparaat.

Snelle levering en vakkundige installatie!

Prima service, snel antwoord en afspraken rond offerte en opdrachtverlening. Plaatsing is zeer vakkundig uitgevoerd.

Top geregeld, de plaatsing was complex maar prima opgelost. Tot nu toe zeer tevreden

Beter kon het niet

Het kon niet beter wat betreft het overleg met de verkoper per telefoon en whatsapp. Erg vriendelijk en hulpvaardig. Het kon niet beter met de monteur, want wij hadden er zelf een hard hoofd in of er een afvoer binnen bereik was. Hij wurmde zich onder de vloer in de kruipruimte en het lukte! Bovendien duidelijke instructies. En het kan niet beter met de ontharder. Wat is dat zachte water een heerlijkheid. Wat ons betreft is er geen twijfel dat Remon Waterontharders de beste keuze is.

Zeer Vakkundig !

We hebben vakkundig advies gehad en een Vakkundige plaatsing . Top !

Goede service!

Alles is top uitgelegd via de telefoon en tijdens het plaatsen. Zeer tevreden!

Top service niks op aan te merken

Ik heb gebelt om informatie op te halen en aan het einde van de dag heb ik een ontharder besteld.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.