Van begin tot eind super goed geholpen!!!

Denken graag mee met de juiste oplossing

Ik heb contact opgenomen met Remon waterontharders voor het plaatsen ervan. Het was even aankijken of een groot of klein formaat zou passen. Veel contact gehad hierover en altijd snelle reactie en er werd goed meegedacht. Uiteindelijk had de installateur beide formaten meegenomen zodat we het konden testen en op dat moment bepalen wat de beste optie is. Ook hierin werd er altijd goed meegedacht een kreeg je vakkundig advies waardoor we nu een prima oplossing hebben! Zeer tevreden mee.

Datum plannen ging wat lastig

Jammer dat dat niet zo soepel verliep

Prima service. Heldere communicatie.

Prima service. Heldere communicatie. We hadden geen kruipruimte en geen afvoer in de meterkast. Maar prima opgelost de afvoer direct op de riolering buiten de deur aangesloten. Degelijke installatie in de meterkast. Apparaat nu 2 weken in gebruik nu al blij mee. Makkelijk te bedienen.

Alles naar tevredenheid

Klantvriendelijk, makkelijk te bereiken, en goed resultaat

Zeer goed geholpen

Geen gladde verkopers Erg vriendelijke monteurs Prima uitleg Duidelijke handleiding

Professioneel, vakkundig, correct

Goed bedrijf, zoals de titel al aangeeft. Professioneel, duidelijke communicatie. Goed prijs-kwaliteit verhouding. Eigen montage/service afdeling. Zaken waarom ik voor Remon heb gekozen!

Professional ervaren bedrijf

Na eerste contact alles professionneel en netjes volgens afspraak geregeld en geinstaleert top monteur en heel mooi product.

Gewoon goed.

Een niet perfecte start met daarna een goede afhandeling. Dus tevreden!

Zeer betrouwbaar

Komt afspraken keurig na. Er was iets stuk aan het apparaat en ze zijn het keurig komen vervangen, top Ik ben blij dat ik met een goed en betrouwbaar bedrijf in ze gegaan ben. Nu weer lekker genieten van het ontkalkte water.

Netjes geplaatst, geen problemen

Al snel verbaasd het me gewoon geen kalk meer te zien dagen en weken na de poetsbeurt. Heerlijk gewoon!

Goed advies van adviseur Richard. Alle tijd genen om mij te adviseren over de werking plaatsing onderhoud etc. Keurig geplaatst door de monteur. Waterontharder overtreft mijn verwachtingen.

Vriendelijk en deskundig

Zeer prettig en klantvriendelijk. Plaatsing van ontharder vakkundig geplaatst!

Top product goede vakmensen

Top product goede vakmensen. Zeer tevreden

Snel geleverd, goede aftersales

Ik heb de ontharder nu 2mnd in gebruik. Het water is echt zacht geworden. Vaatwasser heeft geen zout en spoelglans meer nodig. Vaat komt er prachtig uit. Ook minder wasmiddel in de wasmachine het schuimt veel meer. Zie nu ook al minder vlekken in de douche. Heb hiervoor 15 jr een magneet om de leiding gehad en die heeft achteraf gezien geen biet gedaan. Het regenereren om De 14 dgn in de nacht heb ik nog geen geluid van gehoord. Monteur heeft de tijd genomen om de zaken goed en degelijk te installeren. Hij heeft een aantal keren overlegd met mij over de beste oplossing voor een plaats ed. Ben tot nu toe zeer tevreden. De tijd zal leren of dit zo blijft.

Top service en kwaliteit waterontharder

Na wat twijfel over welke keuzes bij ons zouden passen hebben we contact gehad met Remon waterontharders. Top service en super kwaliteit. We zijn heel blij met onze aanschaf! Wat een verschil. Echt een aanrader!

Iets dat je nooit hebt gemist maar als je het eenmaal hebt wil je nooit meer anders!

We namen de Remon waterontharder om minder kalkaanslag te hebben op onze kranen en in de badkamer maar ook voor de levensduur van onze apparaten. Na enkele weken kan ik nog wel wat pluspunten opnoemen: - Een zachte, niet uitgedroogde huid - Geen pluizend haar meer - Alle vaatwastabletten en wasmiddel gaat 2 keer zo lang mee - streep rij ramen lappen - Het water smaakt heerlijk Wij willen nooit meer anders! Daarnaast was de service en installatie van Remon echt top. Zeker een aanrader.

Prima waterontharder aardig monteur

Prima waterontharder aardig monteur

Ben erg benieuwd !!

Vandaag is onze waterontharder geplaatst door een zeer vakkundige monteur. Vriendelijk en behulpzaam werd er meegedacht naar de beste plaats en welk zoutvat het beste paste in onze meterkast. Hij heeft alles keurig weggewerkt en opgeleverd. Kortom zeer tevreden en we gaan nu snel de kraan openzetten om even te testen !! Trouwens ook een dikke pluim voor de adviseur van Remon voor zijn duidelijke en eerlijke advies welke ontharder we het beste konden aanschaffen.

Goede informatie en vriendelijk te woord gestaan

De interactie was zeer goed, ook de aanwijzingen die we kregen om alles nog beter te plaatsen. De monteur was ook zeer vriendelijk en legde alles goed uit

Super fijn contact, vriendelijk, eerlijk, direct, Alles naar wens!!

Professionele installatie. Topbedrijf!

Sinds kort hebben wij de Remon waterontharder 13 liter. Na lang oriënteren heb ik Remon in het weekend een terugbelverzoek gedaan. Meteen die maandag een zeer prettig gesprek gehad met de adviseur. De techniek werd goed uitgelegd en er was een mooie aanbieding. Ik hoefde er gelukkig niet nog langer over na te denken. Nog geen 2 weken later is alles zeer naar wens geïnstalleerd. Zelfs het verplaatsen van een stopcontact in de meterkast werd enthousiast gedaan. Alle rommel opgeruimd, uitleg van de display, 100 kg zout op de afgesproken plek, even pinnen en klaar was het. Het water smaakt superlekker nu en het zemen van de douchewand is nu niet meer nodig. Hartelijk bedankt!! Groetjes, Pieter uit Veenendaal.

Doen wat ze zeggen.

De afspraken die we hebben gemaakt zijn allemaal nagekomen. Ik ben zeer tevreden over de communicatie, plaatsing en afhandeling.

Uitstekend !

Alles is telefonisch gereld er werd gevraagd een foto te maken van de meterkast en deze hebben we toe gestuurd en kregen direct te horen de waterontharder past in de meterkast. De waterontharder is zeer netjes geplaatst en zeer schoon en netjes achtergelaten .

Zoals afgesproken in het contract is de waterontharder geleverd De monteur was op de afgesproken tijd aanwezig De montage ging erg snel. De waterontharder voldoet aan de verwachting. Wij zijn er erg content mee.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.