Pluspunten

Hoewel het bijna sluitingstijd was zeer vriendelijk ontvangen. Zelf een tafelblad uitgezocht en goed advies gekregen over afwerking/kleur. Korte levertijd. Ik ben super blij met mijn boomtafel.

Aftersales meer prioriteit geven. Mailtjes worden laat of niet beantwoord. Voor de rest tevreden.

Pluspunten

Erg blij met de tafel, we twijfelden wat over de kleur maar daar zijn we uitstekend mee geholpen.

Pluspunten

Meneer van Hout heeft erg mooie tafels, er is veel keuze en we vonder het vooral gaaf dat je helemaal je eigen tafel kunt samenstellen!

Pluspunten

Leuke sfeer, goede voorlichting. Zo fantastisch om zelf je blad uit te kunnen zoeken. De levertijd van 6 weken werd ruim gehaald!

Pluspunten

Leuk bedrijf met fijne sfeer en kwaliteitsproducten, erg leuk om rond te neuzen bij deze mooie meubelen en goed advies om de juiste keuze te maken! Wij genieten nu dagelijks van onze heerlijke eethoek en zijn er erg tevreden over!

Pluspunten

- Leuk ontvangst - Genoeg keuze uit mooie bladen - We konden de tafel direct meenemen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten, keurige presentatie. Eerste contacten erg positief

Aangegeven levertijden: eerst 2 weken, toen 5 en na 5 nog eens 3...nu zijn die laatste 3 al ruim voorbij (alweer 5 weken verder) en we proberen al een week contact te krijgen en er wordt NIET gereageerd. niet op voicemail berichten, niet op email....erg slechte communicatie dus

Pluspunten

Dit voorjaar een tafel gekocht bij Meneer van hout. Warme ontvangst, duidelijke uitleg, ruime keuze en zelf je tafelblad uit kunnen hoeken want iedere boom / plank is toch anders!

Communiceer wat meer tussen bestelling en levering.

Pluspunten

Mooie tafelbladen en kasten. Veel keus. Heel fijn geholpen door de medewerkster van Meneer van Hout. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Via via zijn wij bij Meneer van Hout terecht gekomen. Vrienden hadden al een tafel en waren erg positief. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we uiterst vriendelijk ontvangen. We konden ons eigen tafelblad uitkiezen en een onderstel naar keuze. Levertijd was 6 weken, maar binnen 5 weken werd de tafel geleverd. Top kwaliteit en super vriendelijk personeel!

Pluspunten

Prima service, relaxt advies. Fijn dat we het tafelblad mochten uitzoeken en een oplossing werd gezocht voor de afmeting.

Na uitleveren bleek dat het blad niet goed op het onderstel stond (PAS) op 1 hoek lag hij lager. Dit hebben wijzelf opgelost door een dun houtje ertussen te leggen. Op het blad zit een beschadiging van het lijkt wel de zijkant van een schuurmachine. We hebben hier geen melding van gemaakt.

Pluspunten

Leuke showroom

https beveiliging gebruiken voor de webshop zodat online aankopen en klantgegevens beveiligd over komen

Pluspunten

Prachtige tafels! zelf de combinatie maken tussen blad en poot. Heel fijn.

de leveringstermijn in de winkel realistischer maken.. ons was gezegd 3 tot 6 weken, het waren er 12..

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel en natuurlijk erg mooie tafels!

Pluspunten

Open, eerlijk, zelf houtkeuze maken. Levering volgens planning. Eindresultaat prima en als verwacht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Kwaliteitsmeubelen.

Eettafel besteld, er stond bij dat de levertijd maximaal 8 weken zou zijn. Dit zijn er in totaal 12 geworden! Geef dit dan duidelijk aan wanneer je besteld of hou de klant op de hoogte. Ik heb er zelf meerder malen achteraan moeten bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, zelf je tafelblad mogen uitzoeken.

Bestellingen kompleet leveren. Door incomplete levering lang moeten wachten op de lak. Hierdoor is in de twee weken tijd het blad onnodig beschadigd. Had voorkomen kunnen worden door het compleet leveren.

Pluspunten

goede Kwaliteit. houden zich aan afspraken.

Pluspunten

Heel goede service, mooie kwaliteit, vriendelijk personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De keuze is reuze en de mensen zijn bij verkoop erg aardig. Als je de eerste keer direct kunt slagen en meenemen, dan is het een aanrader. Zodra het op bestelling moet, wordt het mogelijk moeilijker! Uiteindelijk zijn we op 15 april, vijf maanden na bestellen, naar de winkel gegaan en hebben we de tafel gehaald. Het blad was naar tevredenheid, de poten waren niet te kiezen maar zagen er goed uit (het vermaken van trapezium naar A-poot is onderaan de poot goed zichtbaar, maar het oog valt er niet direct op, dat scheelt).

Nakomen van afspraken. Dat blijft keer op keer lastig. Half november tafel besteld, zou maximaal 8 weken duren. Uiteindelijk begin maart pas blad kunnen uitzoeken, poten waren er nog niet. Een paar weken later kregen we wel een factuur, maar we hadden nog geen tafel gezien. Vervolgens gemaild, we zouden foto's krijgen van een tafel die ze voor ons hadden gemaakt, waarbij ze zelf maar poten voor ons hadden uitgezocht (tegen de afspraak in). De foto's blijven ondanks toezeggingen uit. Op e-mail wordt niet gereageerd. Op 15 april zijn we naar Veenendaal gereden om verhaal te halen. We zijn vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Echter, ook toen zijn toezeggingen gedaan die opnieuw niet worden nagekomen. Allereerst zou een (aangepaste) factuur met korting worden verstuurd per e-mail. Daarnaast zou een betalingsbevestiging per e-mail volgen. Tot slot zouden wij op 18 of 19 april reactie krijgen met uitleg/verklaring voor het niet reageren en niet nakomen van afspraken. Geen van bovenstaande drie punten is nagekomen. Derhalve nog steeds een onvoldoende. Ze zijn zeer succesvol, maar breken beloften dermate makkelijk, dat ze beter niets kunnen beloven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige producten, veel maatwerk mogelijk, klantvriendelijk in contact, zowel persoonlijk als telefonisch.

Backoffice kan wellicht strakker ingeregeld worden. Onze tafel was in eerste instantie in de verkeerde afmeting gemaakt, terwijl we deze heel duidelijk met elkaar hadden besproken. Stond ook niet goed in de standaard offerte mail, omdat de maatvoering buiten de verschillende standaarden viel. Overigens werd dit heel goed en zonder problemen opgelost. Helaas hebben we daardoor wel lang op onze tafel moeten wachten.

Pluspunten

goede service, goede prijs/kwaliteit!

De Smalle Zijde 2

3903LN Veenendaal