Prima service, snelle levering

Snel telefonisch contact

Super website

Snelle levering en een leuk cadeautje voor achter op mijn rug leuning dat je goed gezien word tijdens het rijden

vlugge correcte aanlevering

dikke duim

goede service en uitleg

polanen prima maar bezorging verwarrend en laat. heeft met post nl te maken niet met scootmobiel polanen. de levering heeft 5 dagen geduurd. maar product prima

geweldig

bestelling snel afgehandeld en geleverd

Op zich goed .

Ik had alleen de bezorging in de avond gevraagd en hier extra voor betaald (woensdag na 18.00 uur). Echter wordt het dan toch dagen eerder geleverd. Heel vreemd.

Toppunt van servicegerichtheid

Reserveaccupak met rood deksel besteld. De monteur belde op om uit te leggen dat hij geen nieuw deksel in de kleur rood meer op voorraad had. Zijn voorstel was om een gebruikt deksel in de kleur rood er op te zetten en een kleine korting te geven t.o.v. het reeds vooruit betaalde bedrag, Dit is heel snel en heel accuraat afgehandeld. Top!

Te lange levertijd

Post.nl stuurde tot twee keer toe een bericht van vertraging. Maandag net na 12:00 deed ik mijn bestelling zaterdag tussen 17:00 en 19:00 zegt Post.nl te zullen leveren.

Perfect en snel geleverd

Ik heb gebeld voor informatie over een universeel windscherm. Of hij op een scootmobiel Solo zou passen, ik heb namelijk reumatoïde artritis dus niet zo sterk met mijn handen. Het antwoord was als er 2 spiegels op zitten is het goed te doen. 2 dagen later had ik het al binnen en idd ik had hem in no-time aan het stuur vast gemaakt. Mijn man kan nu zonder last van tranende ogen rond rijden. We hebben wel door een professioneel een gedeelte van het windscherm getinte folie laten opbrengen. Zo heeft ie minder last van de zon en schiitteringen of weerkaatsing van het licht. Bedankt voor de goede informatie en het supersnelle leveren van het windscherm. We zijn er ontzettend blij mee. Vriendelijke groeten Henriëtte van Lieshout

super rollator

Ik ben blij met de rollator Ziet er mooi uiten loopt heerlijk licht Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen Bedankt namens een tevreden klant

Mooie prijs en snelle levering

De rollator is na bestelling goed geleverd. De beschrijving is goed en de ingebruikname is gemakkelijk. Ook de levering was snel. Er miste de wandelstokhouder maar die werd snel nageleverd. Zeer tevreden dus.

Mooie rollator

Bij het lopen heeft hij echter een kleine afwijking naar links. Gezien de gunstige prijs kwaliteit verhouding wil ik hier niet moeilijk over gaan doen.

Yop

iK VOND DAT DE SERVICE 100 % WAS MET DE SNELLE LEVERING VAN DE TRAFO. GROETJES A.A.VAN SWIETEN [email protected]

De service, kwaliteit en de communicatie is uitstekend!

Heb via de WMO een scootmobiel via een bedrijf die geen accessoires kan leveren voor hun eigen hulpmiddelen. Maar Scootmobiel Polanen heeft dat wel en levert ook nog service en een snelle levering.

Eerste keer dat ik iets heb besteld! Verliep prima!

Ge9en verdere opmerkingen

Uitsekend

Goed en snel

Het bestelde product kwam op tijd en goed verpakt, de gekochte spiegel blijkt een erg fijne te zijn met exact de juiste draaddikte. Andere leveranciers laten dit moedwillig weg en na betalen en bestellen zit je met een spiegel waar je niets aan hebt. Toch is het misschien verstandig ook de breedte en hoogte van de spiegel zelf te vermelden. In ieder geval kan ik deze spiegel aanraden vanwege het goede zicht die je hiermee hebt Dus ben blij met de juistheid van gegevens en een goed product, nu voelt mijn partner zich veilig op de scootmobiel.

Ben gewoon tevreden

Vlotte levering van elders niet-verkrijgbaar gebleken onderdelen: leverancier van scootmobiel bleek niet bereid simpele onderdelen t.w. buitenbandjes, afzonderlijk te leveren (alleen levering in complete set van 4 wielen tegen een zéér forse prijs). Polanen bleek gewenste materialen wél gewoon beschikbaar te hebben (binnen- en buitenbanden).

Binnen 2dg geleverd.

Rollator besteld.Goede prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!

Goed product

Goed product

Top geregeld!

Per abuis een onderdeel niet meegeleverd. Scootmobiel Polanen corrigeerde dit razendsnel! Top geregeld! Top firma!

Uitstekend advies en service!

Uitstekend advies en service.

Heliumstraat 250

2718RS Zoetermeer

Over Scootmobiel Polanen Zoetermeer

Scootmobiel Polanen Zoetermeer, uw expert in scootmobielen! Kom langs of neem een kijkje op onze site: www.scootmobielpolanen.nl