Beste Arno, Bedankt voor je beoordeling. Als je via https://www.liveschijf.com/contact-opnemen/ jouw probleem of verbeterpunt naar ons stuurt, kunnen we je hierin ondersteunen of als wens bij de leverancier neerleggen. Alvast bedankt!
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling. We zullen jouw gewenste favorieten functie voorleggen aan Jottacloud voor de app roadmap. We houden je op de hoogte.
Beste Lode, Bedankt voor je beoordeling en goed dat je dit punt aanstipt. Het is een wens van meer gebruikers. Derhalve hebben we daar gehoor aan gegeven door dit als nieuwe functie te implementeren in de nieuwe Jottacloud desktop software. De functie is ondergebracht onder de knop "Selectief synchroniseren". Lees meer op https://docs.jottacloud.com/en/articles/8372624-new-jottacloud-application onder "Selective Sync folder". We weten dat de uitrol van de software bewust is gedaan in gedeelten van alle klanten. Wellicht heb je nog geen automatische update van de nieuwe software gekregen? Hopelijk voldoet deze functie aan je wens en hebben we het enige punt voor je opgelost.
Beste Herald, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat bestanden conflicteren bij het synchroniseren. Vaak wordt dit veroorzaakt doordat bestanden op computer door het programma na sluiten niet zijn "vrijgegeven". Kun je aangeven, d.m.v. van mail naar support@liveschijf.com, of het een bepaald type bestanden is? We willen je graag helpen.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
LiveSchijf biedt Nederlandstalige online back-up voor het opslaan, synchroniseren en delen van bestanden. Door de samenwerking met onze Noorse leverancier Jottacloud worden jouw bestanden beschermd volgens de strengste privacywetgeving ter wereld. Onze ongelimiteerde online back-up leveren wij tegen een lage vaste prijs van € 99,- per jaar inclusief btw. Probeer het tot 5 GB opslag gratis. Laat je overtuigen van de vele voordelen en meld je aan!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.