Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling. Helaas hebben we geen melding ontvangen over de uitval van de app. Recent is voor de app een verbeterde versie vrijgegeven waarin technische issues zijn opgelost. Nu je geen klant meer bent, kunnen niet controleren of deze laatste versie in jouw geval stabieler is.
Beste Philiep, Bedankt voor je beoordeling. De foto's worden inderdaad in de fototijdlijn via de timestamp gesorteerd, maar ook automatisch gerubriceerd op locatie, indien de locatie gegevens bij een foto zijn vastgelegd. Je kunt bovendien zelf een album aanmaken om daar foto's toe te voegen voor je eigen overzicht of te delen. Lees meer hierover op: https://www.liveschijf.com/handleidingen/delen/reageren-op-een-album-of-foto/ In de app zit de albumfunctie onder het menu Foto's --> Albums.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
LiveSchijf biedt Nederlandstalige online back-up voor het opslaan, synchroniseren en delen van bestanden. Door de samenwerking met onze Noorse leverancier Jottacloud worden jouw bestanden beschermd volgens de strengste privacywetgeving ter wereld. Onze ongelimiteerde online back-up leveren wij tegen een lage vaste prijs van € 99,- per jaar inclusief btw. Probeer het tot 5 GB opslag gratis. Laat je overtuigen van de vele voordelen en meld je aan!