Respuesta del dueño del negocio
Beste John,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. We waarderen het dat je LiveSchijf al jaren gebruikt voor je back-ups en dat je daar, over het algemeen, tevreden over bent.
We begrijpen dat je problemen hebt ervaren met het zoeken in mappen en het gebruik op meerdere apparaten. Dit kan zeker frustrerend zijn, en we vinden het jammer dat dit je algehele ervaring zo heeft beïnvloed dat je een beoordeling van cijfer 1 hebt gegeven. We denken dat dat niet recht doet aan de waarde die je al jarenlang aan onze back-updienst hebt gehecht.
We willen graag helpen om deze problemen op te lossen, zodat je de software gemakkelijker kunt gebruiken. Als je wilt, kunnen we samen kijken naar de instellingen en mogelijkheden om het zoeken en de synchronisatie op meerdere apparaten te verbeteren. Ons supportteam staat klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we je kunnen helpen om het gebruik van LiveSchijf voor jou nog prettiger te maken!