Geweldig!

Duidelijk met diverse mogelijkheden. Goed product/dienst.

Werkt echt fantastisch!

Zeer makkelijk en ontzettend snel. Gebruik het ondertussen al 11 jaar en werkelijk nooit ook maar 1 probleem mee gehad.

Werkt uitstekend. Prima app op Android en Windows. Overzichtelijk

Erg content. Backup's gaan prima. Nooit problemen. Restore werkt ook goed. Value for money

Prima en betaalbaar clouddiensten

Het automatisch uploaden van bestanden naar de cloud en dat deze ook bereikbaar zijn vanaf je telefoon is geweldig. Soms is het handig om een map (tijdelijk) te delen... Als ik een nadeel mag noemen dan is het dat de uploadsnelheid steeds verder naar beneden gaat als je meer opslagruimte gebruikt. Uiteindelijk gebruik ik dit wel om mijn (foto-) bestanden echt veilig weg te zetten en worden het er per jaar natuurlijk wel meer...

Al jaren maak ik gebruik liveSchijf

Back up werkt prima, snel en mijn laptop is altijd bereikbaar onderweg. Bestanden overzetten naar mijn nieuwe laptop kost wel even tijd, maar eenmaal overgezet is alles weer overgezet.

Heeft ons diverse keren gered.

Foto's die wegwaren. Een harde schijf die crashte. Enz.

Eenvoudig in gebruik

Het is een failsafe systeem. 1 x configureren en hij draait geruisloos op de achtergrond. Aanpassing zijn eenvoudig te doen

Zeer goed en betrouwbare backups in europa.

Maak nu ruim 10 jaar gebruik van liveschijf (Jottacloud). Zeer tevreden over service en werking. De tarieven zijn in die ruim 10 jaar wel enorm omhoog gegaan. Voorlopig voor mij nog steeds beste en veiligste oplossing.

Werkt goed, zeer betaalbaar

Werkt al een tijdje met Liveschijf. Pas omgezet naar opslag zonder limiet. Zowel de app als de software op mijn pc voor online backup werkt prima. Uitstekende helpdesk ook, die snel reageert.

Top !!!!

Dat je voor een aanvaarbaar jaarlijks bedrag onbeperkt mag uploaden naar jullie cloud is top... 100% aan te bevelen !!!!

Stabiele cloud opslag tegen interessante prijs

Maak al meerder jaren gebruik van LiveSchijf en ben zeer tevreden over deze dienst. Cloudopslag met erg veel extra functionaliteit. Daarnaast blijft al jouw data binnen Europa en zonder de grote Amerikaanse cloud tech bedrijven. Dit is de laatste tijd een erg 'hot topic.

Uitgebreide Nederlands talige handleiding

Backup middels 'fire and forget'

Doet wat het moet doen, wel afentoe wat veel berichten

Eenvoudige, snelle en betaalbare backup

Eenvoudige, snelle en betaalbare backup

doet wat het zegt, werkt prima kan nog wel wat verbeteren

Wat ik vooral jammer vind is dat bestanden die in de prullenbak terecht komen ook uit hun mappenstructuur verdwijnen. Toen ik mijn harde schijf verloor, kon ik gelukkig mijn bestanden nog herstellen, maar ALLES moest opnieuw uitgezocht worden. ook vind ik het jammer dat je in de database niet in een specifieke map kan zoeken of dat je niet kan zien wat de grootte is van een map met submappen.

Optimaal en overzichtelijk

Ideaal voor het beheren van onze site: www.uwcasa.nl

Betaalbare veilige offline backup met prima klantenservice

Al jaren klant bij LiveSchijf. Prima product en altijd snel geholpen als ik eens een vraag heb.

Werkt goed, weinig omkijken naar

Hoef het eigenlijk nooit te gebruiken (data terug halen). Maar is een geruststellende gedachte dat je data wordt gebackupt. Wel erg duur het abonnement:(

Helemaal top

Ik zocht een cloudopslag maar vrijwel allemaal hebben ze een lage limiet. Bij liveschijf kan ik alles kwijt zodoende is alles wat ik digitaal bezit op een andere plek gebackupt. Als mn eigen harddisc het begeeft of mn huis afbrand is er dus van mn belangrijke data een backup. Dat geeft een heel prettig gevoel. Ook het programma waarmee liveschijf àlles synchroon laat lopen met mijn apparatuur werkt goed. Kortom helemaal tevreden

Voordelig, maar vooral handige multi- backup

Veel mogelijkheden om veel apparaten, computer, telefoon, tablet te backuppen. Ook handig om (zeer,) grote bestanden door te sturen naar jezelf of anderen.

compleet, werkt altijd.

Gemakkelijk te gebruiken.

Ok maar begint (te) prijzig te worden

LiveSchijf (Jottacloud) werkt ok, maar door de verhoogde prijzen ben ik alternatieven aan het overwegen

Goede service en uitleg na vragen; goede prijs t.o.v. grootte opslag.

Positieve ervaring met de duidelijke uitleg nadat ik een aantal vragen had gesteld. Tevens goede instructies om te zorgen dat je het goed kan inrichten.

Prima bedrijf, alleen jammer dat de ondersteuning lastig te bereiken is

LiveSchijf doet wat ze moeten doen. Gelukkig gaat dat vrijwel altijd goed, want hun ondersteuning-e-mailadres geeft al sinds 19 augustus 2025 een "Undelivered Mail Returned to Sender". Waarschijnlijk zit die mailbox vol of zo? Want ook via de contact-pagina krijg je geen reactie. Enfin, zoals aangegeven ze doen wat ze moeten doen. Dus vaak worden problemen snel en zonder dat contact nodig is opgelost. Alleen het contact is lastig, anders hadden ze een hogere beoordeling gehad!

Blij mee

Prima sync en backup service met domweg voldoende ruimte. Zorgeloos. Vooral na allerlei eerdere tools was dit een opluchting.

56 Jekerstraat

Utrecht 3521EH