Laden reviews...
110 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten snelle levering, gemakkelijke bestelling en betrouwbare productkwaliteit. De meeste beoordelingen prijzen duidelijke informatie en behulpzame ondersteuning. Een paar opmerkingen gaan over voorraadproblemen of retourneren, maar die zijn zeldzaam en worden snel opgelost. De algemene indruk is positief met een hoge tevredenheid.
na jaren van regelmatige aankopen blijven jullie een goede prijs / kwaliteits product aan bieden met vlotte levering en een goede dienst na verkoop ,
30 August 2026
geert
brugge
had een spoedopdracht van mijn klant voor een geijkte vloerweegschaal l, Abraham gebeld of deze nog zelfde dag verstuurd kon worden, gebeld na 14.00. Zonder dat ik klant bij Breinler was, werd dit perfect geregeld middels secure curopaymants.
26 August 2026
Frank
Helmond
Ik ben blij met de degelijke goede weegschaal en de snelle levering.
25 August 2026
Kees
Wormerveer
alles is naar tevredenheid verlopen. we zijn zeer content met de weegschaal.
24 August 2026
Dennis
bergeijk
Weegschaal aangeschaft om huisdier te wegen. Is wel een gedoe met een huisdier maar oefening baart kunst. Handig dat het via een app bij te houden is. Zo kun je het gewicht mooi bijhouden zonder er een apart boekje voor bij te houden. Levering ook super snel
21 August 2026
J
BERGEN LB
Zaterdag een professionele plateauweegschaal besteld bij Breinler. Het product werd dinsdag goed verpakt door de bode bezorgd. Het statief monteren was eenvoudig en duurde hooguit 30 minuten. De weegschaal werk perfect en ik ben er heel blij mee.. Ik beveel het aan
Jaap
Zoetermeer
Snelle levering, producten van goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Aanrader!
Sem
Katwijk
Gasverbruik op de boot varieert met name door het gasverbruik van de koelkast (absorptie). Vooral bij hoge zomertemperaturen speelt dat een rol. Het goed kunnen uitlezen van de nog aanwezige gasvoorraad is essentieel.
Hans
Velserbroek
geen enkel probleem tot op heden, de machine werkt zeer goed, is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken.
sverre
Menen
Het product is zoals omschreven en werd geleverd volgens afspraak. We zijn er blij mee maar hebben nog wel een tip: een (voor ons) redelijk ingewikkelde/kostbare weegschaal zou eigenlijk ook geleverd moeten worden met een Nederlandse handleiding. Het instellen van deze weegschaal, zoals wij hem willen gebruiken, kost dan ook best tijd. Dat is een beetje jammer. Het zou fijn zijn als er bij de weegschalen een NL handleiding wordt geleverd. Dat lijkt me niet zo ingewikkeld en zou nieuwe gebruikers van deze weegschaal supersnel op weg helpen!
17 August 2026
Massimiliano
EMMEN
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd. Dat moet dus zijn: Voor 16.00 besteld, volgende week verzonden. Product was op voorraad. Assortiment en prijzen zijn wel prima.
17 August 2026
Wilco
Steenwijk
Ik heb een “babyweegschaal” gekocht om mijn kat regelmatig te wegen. Het werkt heel goed en de app is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. De weegschaal werkt via Bluetooth, dus dat is handig in combinatie met de app. De schaal is comfortabel en ergonomisch. Mijn kat kan er goed op blijven zitten als ik hem snoepjes geef. Hij is ook vrij groot, ongeveer 7 kg, en de weegschaal is groot genoeg voor hem.
Kataleeya
Amsterdam
We waren al een tijd op zoek naar een betrouwbare weegschaal om onze kat te kunnen wegen i.v.m. haar gezondheidsproblemen. Op aanraden van een vriend de Breinler schaal gekocht. Werkt super makkelijk en is zeer nauwkeurig. En misschien het allerbelangrijkste: geeft constante metingen. Kortom: blij met de aankoop!
Jan
Gorinchem
Bij vragen makkelijk telefonisch en via contact formulier bereikbaar.
Wout
Roermond
Heb een reserveonderdeel besteld, geen informatie ontvangen van status bestelling via email; op account een beetje zelfs met vermelding verzonden?? Bij telefonisch contact is mij medegedeeld dat er solderingswerken nodig zijn en deze week (10-15/08/2026) zou geleverd worden, nog altijd niet ontvangen en geen info via email.
Beveelt niet aan
13 August 2026
Rony
Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht
Artikel voldoet aan omschrijving, makkelijk te bestellen en snelle levering
Hans
Roden
Heb inmiddels 2x besteld bij Breinler, het was zorgvuldig verpakt en hele fijne weegschalen (My Weight). Grote display met led en blijven niet hangen of tellen ineens door. Heel accuraat.
Jacqueline
Oudsbergen BE
Mijn bestelling vol verwachting en goed ontvangen. Mijn vragen uitstekend beantwoord. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe weegschaal.
Versmarkt Kralingen
Rotterdam
Ervaring heb ik met collega waar ik de weegschaal van geleend heb En het een super makkelijke weegschaal is De service van dit bedrijf is prima
11 August 2026
Algré
Meppel
Voldoet aan de eisen. Mooie weegschaal en werk prima
9 August 2026
Roland
Zeeland
Ruime keuze in weegschalen. Precies wat ik zocht gevonden. Snelle verzending. Helemaal top!
29 July 2026
P
Laren
Weegschaal gekocht voor in ons magazijn. Perfect op tijd geleverd
29 July 2026
Ben
Spijkenisse
Ben zeer tevreden, al mijn bestellingen worden perfect geleverd.
24 July 2026
Doriane
Tienen
Een prima prijs/kwaliteit verhouding, mooi afgewerkt en handig in gebruik. Nu nog even aan het netwerk hangen... :)
22 July 2026
Productie Fijke
Almelo
Ik zocht een kleine weegschaal en die vond ik bij Breinler. Goede prijs/kwaliteit verhouding en erg snel geleverd.
22 July 2026
H.J.
Sassenheim
Breinler.com: Weegschalen en toebehoren
Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs.
Voor elke branche een weegschaal
Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen.
Online weegschaal kopen
Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.
Het Helmhout 14 C
9206AZ Drachten