Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten snelle levering, gemakkelijke bestelling en betrouwbare productkwaliteit. De meeste beoordelingen prijzen duidelijke informatie en behulpzame ondersteuning. Een paar opmerkingen gaan over voorraadproblemen of retourneren, maar die zijn zeldzaam en worden snel opgelost. De algemene indruk is positief met een hoge tevredenheid.
Voldoet aan de eisen. Mooie weegschaal en werk prima
9 August 2026
Roland
Zeeland
Ruime keuze in weegschalen. Precies wat ik zocht gevonden. Snelle verzending. Helemaal top!
29 July 2026
P
Laren
Weegschaal gekocht voor in ons magazijn. Perfect op tijd geleverd
29 July 2026
Ben
Spijkenisse
Ben zeer tevreden, al mijn bestellingen worden perfect geleverd.
24 July 2026
Doriane
Tienen
Een prima prijs/kwaliteit verhouding, mooi afgewerkt en handig in gebruik. Nu nog even aan het netwerk hangen... :)
22 July 2026
Productie Fijke
Almelo
Ik zocht een kleine weegschaal en die vond ik bij Breinler. Goede prijs/kwaliteit verhouding en erg snel geleverd.
22 July 2026
H.J.
Sassenheim
Super vlotte levering van een prima weegschaal
21 July 2026
G.
Kimswerd
Als bedrijf waren wij op zoek naar een propere magazijn weegschaal. Toen er toch over her en der enige vragen waren, hebben we Breinler gebeld waarbij we een vriendelijke dame aan de telefoon kregen welke ons met elke vraag goed kon beantwoorden. - Duidelijke en fijne communicatie - Snelle levering - Makkelijk bestelproces
20 July 2026
Rutger
Beverwijk
Goede service voor ik de aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen waar ik beter uitleg kreeg over het product levering was ook heel snel gebeurd
18 July 2026
Khuram
Oostende
De bestelling is uiteindelijk goed aangekomen en het product was netjes verpakt. De bezorging via PostNL en Eurodis verliep echter wat onduidelijk. Na een mislukte bezorgpoging bleef de tracking enige tijd zonder nieuwe informatie. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
18 July 2026
J
Düsseldorf
Werkelijk spijt van deze aankoop, spijt omdat ik het veel eerder had moeten kopen. Inmiddels al 3x meer geld uitgegeven aan andere minder praktische weegschalen en de daarbij benodigde batterijen dan dat deze kost. Echt een pareltje! Ideaal dat het kleine deel uitschuift, zodat je het alleen indien nodig kan gebruiken. De precisie is geweldig. Geen vraag meer of het klopt en eindeloos opnieuw wegen om een gemiddelde te vinden, wegen is weten ! Helemaal blij mee!
16 July 2026
Yvette
Finsterwolde
Weegschaal zelf opgehaald Volgende dag kreeg ik de bezorgkosten terug
15 July 2026
Jaap
Drachten
Gebruiks vriendelijk
11 July 2026
willem van der Heyden
ZWIJNDRECHT
Zeer tevreden, hij is nauwkeurig en professioneel en zeer makkelijk in gebruik
8 July 2026
Vdberge&Bergshoeff vof
Hoofddorp
Maatvoering was fout
Beveelt niet aan
6 July 2026
Thijmen
Breda
Moest wel eerst gecalibreerd worden. Zou mooi zijn als er een nl beschrijving bij was. De Duitse klopte niet. Heb de nl van interner gehasld om de kg te selecteren. Fijne weegschaal.
5 July 2026
H.
Meppel
Prima shopervaring en duidelijke uitleg via de telefoon gehad.
2 July 2026
Ingrid
Delft
Super snelle levering helemaal top gewoon En het product is heel goed kan ik iedereen aanbevelen!!
29 June 2026
Evert
Doetinchem
Voor het brood bakken hadden we een betere weegschaal nodig, die ook de grammen voor gist etc nauwkeuriger kon wegen. Bij dit bedrijf was er van de betere merken keuze in overvloed. Het is voor ons de JT-2 weeg schaal geworden. Hij weegt uiterst precies en is erg makkelijk in gebruik. Door het afsluit klepje ook veilig weg te bergen. Kortom voor ons een top precisie weegschaal.
23 June 2026
Yvonne
Doorn
Netjes verpakt en vlug geleverd
20 June 2026
Jos
Riemst
Ik heb de myweigh-keukenweegschaal online besteld; een mooi product en snel en correct geleverd.
11 June 2026
Jurgen
Arnhem
snel geleverd, goed ingepakt, prachtig product, werkt fantastisch.
10 June 2026
C.V.N.
Lochem
Met een paar drukken op de knop ben je klaar om te wegen. Ideaal voor snelle en nauwkeurige metingen. Compact = perfect voor onderweg, of je nu in de keuken staat of op locatie werkt.
2 June 2026
Steven
Grotenberge
Ben netjes geholpen door de verkoper
28 May 2026
Elzo Tulp
EMMEN
Goede service snelle levering top
26 May 2026
Nico
Laten
Breinler.com: Weegschalen en toebehoren
Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs.
Voor elke branche een weegschaal
Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen.
Online weegschaal kopen
Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.
Het Helmhout 14 C
9206AZ Drachten