Mail gestuurd met vraag waar artikel zich bevond op de site. Snel een duidelijk antwoord gehad.

Prima. Goed en snel geholpen.

Vandaag besteld morgen geleverd

Snel geleverd jammer genoeg wachten op printer en beugel

Product voldoet aan wat je er van verwacht klanten service ook prima goed en duidelijk geholpen met de vragen die ik achteraf had al met al prima bedrijf

Mooi proper en snel geleverd.

Eerste keer op deze site besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Het zou handig zijn als de handleiding ook in het Nederlands is.Moet kunnen voor die prijs.

Top en vlot

Vriendelijk en vlotte klantendienst. Snelle levering.

Vlotte service

Vlotte ophaling en herstelling.

Doen wat ze beloven.

Een heel goed product

Snel binnen, degelijk verpakt.

Zoeken op de website kan beter.

Bij een defect wordt onze plateu weegschaal snel gerepareerd of nieuwe onderdelen voor opgestuurd

Uitstekende levering

Dit is mijn tweede maal dat ik bij Breinler een weegschaal heb gekocht. Wederom uitstekende service. Hebben goede product kennis en producten worden op tijd geleverd zoals beloofd. Kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Goede producten nette prijs

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes bezorgd en goed verpakt

Bestelde artikel snel in huis en voldoet aan de verwachtingen

Snelle reactie zowel bevestiging bestelling als verzending

Ik vond het even verwarrend hoe het met de betaling ging. Zowel mail met gegevens als een ( deel van ) een accept.

Mooie en handige weegschaal

Uitlees display aan kabel kan overal geplaats worden. Herhaalbaarheid van weging ca. +/- 0.1 kg.

Doet wat hij moet doen

Makkelijke weegschaal, staat stevig op tafel en heeft een duidelijk lichtscherm om af te lezen. Meten gaat heel precies en dat is fijn. Zeker een weegschaal waar wij heel blij mee zijn.

De bestelling en het product van bredner waren in orde. De levering door poqNL was veel te laat

De levering is iedere dag uitgesteld en dit van zaterdag tot het pakket pas donderdag namiddag is geleverd

zeer tevreden over levering en gebruik

Voor de 2e keer dit jaar een breinler weegschaal gekocht. Weer dezelfde als de vorige keer want deze beviel ontzettend goed. Ik zou de eventuele volgende weegschalen ook bij Breinler aanschaffen. Zoals gezegd goede kwaliteit en zeer snelle levering

Voldoet aan alle verwachtingen.

Dd weegschaal is net in huis. Hij is heel stabiel. Zit stevig in elkaar. Het wegen per 2 gram vind ik een plus. Nog niet volop in gebruik.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Betrouwbaar

Wij bestelden 2 weegschalen bij deze winkel omdat ze goeie reviews hebben en een duidelijke webshop. De weegschalen kregen we na 1 dag geleverd en ze waren goed verpakt. Prima kwaliteit en ze werken heel fijn!

Ruim assortiment, super snelle service!

Hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van weegschalen. Ik had het meteen de volgende dag al in huis. Super!

Alles perfect verlopen

10 op 10

Alles liep zo als het moet.

Snel, netjes en perfect !

Na veel zoeken voor ons hondenpension, zijn we uitgekomen bij een weegschaal van breinler. Binnen no time was de weegschaal bij ons. Top service, als we weer wat nodig hebben dan weten we jullie te vinden! Dog-Village

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.