Veel keuze, en snelle levert

Zeer goed advies en snelle levering

Breinler heeft ons ondanks de schaarste en tranportproblematiek geholpen met een kundig advies en snelle levering van een zeer goede plateau weegschaal. Nogmaals dank voor jullie service!

Degelijk en super ingepakt

Weegschaal voor grote hond gekocht , 100% metaal en degelijk. Een hond op goede gewicht is speels en blij. Nu iedere week een keer wegen en eten daar op aan passen. Geen dieet , maar gebalanceerd voeding geven.

Snel geleverd, prima kwaliteit voor een goede prijs

Na bestelling de volgende dag al geleverd. Werkt zeer goed. Prijs is prima.

Goede connectoren voor een nette prijs

De connectoren zijn van goede kwaliteit, worden voor een angename prijs aangeboden en worden vlot geleverd.

Duidelijke site, vlotte levering, aantrekkelijk geprijsd

Zeer tevreden, site is overzichtelijk, producten scherpe geprijsd, vlotte levering.

Snelle en efficiënte afhandeling van de bestelling en snelle levering

Was snel geleverd en produckt gelijk klaar voor gebruik

positief

ik kan niets negatiefs verzinnen behalve dit onderzoek welke halve zool verzint het om mij te vragen of ik een weegschaal met caraat uitlezing voor edelstenen ga aanbevelen neem een fatsoenlijk marktonderzoek in dienst

Snel en makkelijk bestellen via de website. De weegschaal werd al heel snel bezorgd. Goed verpakt. Erg blij met het product.

Prima digitale weegschaal, goede prijs, snelle correcte levering.

Prima digitale weegschaal, goede prijs, snelle correcte levering.

Ben zeer tevreden alles snel en correct

Zeer snel geleverd en waar voor mijn geld Zeer tevreden

Perfecte weegschaal

Ik weeg er mijn dieren op, deze weegschaal zijn ze niet bang voor. Ze gaan er zelfs graag op. Perfecte aankoop, voor mijzelf toen geweest en ik heb van de week er eentje cadeau gedaan aan een lieve vriendin van mij omdat ze altijd klaar staat voor mij. En ze is er net als ik superblij mee.

Topservice

1) De bestelling online lukte niet en ik werd daar de volgende dag over teruggebeld. De meneer aan de telefoon heeft toen gelijk de bestelling ingevoerd. 2) De weegschaal ging steeds uit. Dat wilde ik niet. Ik belde met de vraag of ik 'm terug kon sturen, maar het bleek dat hij zó geprogrammeerd kon worden dat hij wél aan bleef. Dezelfde meneer heeft mij daarbij met alle tijd en geduld geholpen. Ik noem dat Topservice!

Geen factuur afhandeling

Bestelling vlot geleverd. Kopen op factuur niet mogelijk vanuit bBelgie omdat men de facturen niet afwerkt met een btw nr en de btw dus gewoon door erkend aan Belgische bedrijven. Na 2 e-mails nog steeds geen respons. Jammer.

geweldig

Goed te woord gestaan om uit te zoeken wat het beste bij ons past en daarna ook het juiste ontvangen

Goed materiaal en correcte verzending

Tevreden van hetgeen besteld werd.

zeer prettig geholpen en weegschaal is snel geleverd en werkt prima

Snelle levering en zeer te vreden

Na dat ik besteld heb zijn ze gelijk aan het werk gegaan. En kreeg ik daar netjes een melding van .Het is dan ook snel bezorgd en dat vind ik fijn.

gewoon goed

goed en snel

Het is direct goed geregeld.

Mijn ervaring is dat het goed en korrect geregeld is en dat het snel bezorgd word.

Spijtig maar pakket nog niet geleverd door PostNL, kan het vandaag pas gaan afhalen

Ik heb bij PostNL wel klacht ingediend omdat courier hier vrijdag gewoon niet geweest is wij waren namelijk in de voortuin aan het werk mvg Tony

simpele maar perfecte weegschaaltjes

besteld en snel geleverd

perfecte service

snelle verzending, weegschaal werk perfect de oplaadkabel zit nu vast in de weegschaal, voordien was dit met aparte adaptor en die ging vlug defect aan de kabel.

Prima service en product

Snelle levering en bestelling conform Beschrijving

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.