Prima advies gekregen voor onze aankoop.

Levering perfect vepakt en geheel volgens de afspraak.

slecht

ik heb 4 weegschalen gekocht andere dag leveren zit inmiddels weken te wachten

Nog geen goederen ontvangen, wacht al meer dan een week

Nog geen goederen ontvangen, wacht al meer dan een week

Geweldig:omdat ik heb gekregen wat ik heb besteld. En precies volgens de regels van Breinler.

Super service

Vandaag besteld, morgen effectief in huis. Wat ik totaal niet had verwacht. Een geweldig goede weegschaal, die ik gebruik om pasgeboren pups te wegen. Het display is zo helder en gemakkelijk in gebruik. Is het geld meer dan waard.

Goede weegschaal

Goede prijs kwaliteit verhouding Geen poespas doet wat je nodig hebt

Edgar

Weegschalen zijn nauwkeurig, levering is snel. Geweldig team.

snel en goed

Het bestellen ging snel. Duidelijke site. Snelle levering

Super prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Een zeer snelle levering van een goed product tegen een nette prijs.

Slechte Service

Op mijn aangekochte weegschaal zou ook de functie achtergrond verlichting zitten. Dit is handig omdat ik vaak in het donker werk. Deze functie krijg ik op geen mogelijke manier aan, dus Breinler gebeld. Na 5x minimaal een half uur in de wacht, eindelijk een medewerkster aan de lijn. Die zou het eens uitzoeken en zou me zo spoedig mogelijk terug bellen. Dit moet nog steeds gebeuren. Ondertussen weer een keer of 5 gebeld, maar opnemen doen ze niet en een eeuwigheid in de wacht. Wat een beroerde service!

Prima levering

Product is prima en levering nog voor ik betaald had.

perfecte weegschaal voor betaalbare prijs

telefonisch advies prima

Weegschaal werkt superrr alaaaaaf

Keurig op tijd geleverd en duidelijke instructies

Babyweegschaal werkt uitstekend.

Ben erg tevreden met de babyweegschaal. Weegt heel secuur en snel. Makkelijk in gebruik.

Niet goed ervaren

Geachte Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen Tel 0624554241 Alvast bedankt Mvg, Tisoudali

Redder in Nood

Redder in Nood. Bedankt deze service was top Breinler ik ben dik tevreden .

GEWELDIG!!

Product zeer snel geleverd! Duidelijk en overzichtelijk, ik ben tevreden!

Super snelle service

Deze firma houd zich aan zijn beloftes. Als het item in stock is wordt het effectief de dag erna geleverd. Producten van hoge kwaliteit.

Snel geregeld

Prima website, besteld en snel verstuurd en het product aangekomen, ga zo door.

Goede prijs, uitstekend product en supersnelle levering!

Voor onze webshop kunnen wij nu met alle precisie grote hoeveelheden lego-blokjes wegen en tellen. Een groot voordeel om het werkproces te versnellen. WLB Bloksjop (2ehands lego)

telefonisch duidelijk te word gestaan, ook werden er nog enige suggesties gedaan.

Mijn vraag werd serieus genomen door een deskundig iemand.

Een hele goede weegschaal

Heel eenvoudig via de website!

Gewoon top

Goede service en alles klopt wat je koopt

super snelle levering!

snel geleverd, en horecaweegschaal werkt perfect.

Eenvoudige en degelijke weegschaal

De weegschaal voldoet prima. De bak is lekker ruim. Het antislipmatje is prettig. Mijn honden springen zelf in de bak om gewogen te worden.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.