Babyweegschaal werkt uitstekend.

Ben erg tevreden met de babyweegschaal. Weegt heel secuur en snel. Makkelijk in gebruik.

Niet goed ervaren

Geachte Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen Tel 0624554241 Alvast bedankt Mvg, Tisoudali

Redder in Nood

Redder in Nood. Bedankt deze service was top Breinler ik ben dik tevreden .

GEWELDIG!!

Product zeer snel geleverd! Duidelijk en overzichtelijk, ik ben tevreden!

Super snelle service

Deze firma houd zich aan zijn beloftes. Als het item in stock is wordt het effectief de dag erna geleverd. Producten van hoge kwaliteit.

Snel geregeld

Prima website, besteld en snel verstuurd en het product aangekomen, ga zo door.

Goede prijs, uitstekend product en supersnelle levering!

Voor onze webshop kunnen wij nu met alle precisie grote hoeveelheden lego-blokjes wegen en tellen. Een groot voordeel om het werkproces te versnellen. WLB Bloksjop (2ehands lego)

telefonisch duidelijk te word gestaan, ook werden er nog enige suggesties gedaan.

Mijn vraag werd serieus genomen door een deskundig iemand.

Een hele goede weegschaal

Heel eenvoudig via de website!

Gewoon top

Goede service en alles klopt wat je koopt

super snelle levering!

snel geleverd, en horecaweegschaal werkt perfect.

Eenvoudige en degelijke weegschaal

De weegschaal voldoet prima. De bak is lekker ruim. Het antislipmatje is prettig. Mijn honden springen zelf in de bak om gewogen te worden.

de service was uitstekend

bij mijn bestelling waren er problemen maar jullie hebben dit perfect opgelost . en alles werd toch nog mooi op tijd geleverd .

Uitstekende weegschaal!

Een uitstekende weegschaal.

Zéér, maar dan ook zéér tevreden

Wij hebben als bedrijf diverse weegschalen bij Breinler gekocht. Nadat een weegschaal niet na 2 keer gebruiken niet meer deed (wat natuurlijk kan voorkomen), hebben wij contact opgenomen met Breinler, waarop zij direct een retourlabel hebben gestuurd. We hebben de weegschaal mogen retourneren (kosteloos) en deze is vervolgens gerepareerd en teruggestuurd naar ons. Kortom: we hebben weer een goede weegschaal.

Topbedrijf

Na telefonisch contact probleem direct opgelost.

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Correcte afhandeling van mijn bestelling ben heel tevreden

Goed en snel

Weegschaal (3ton) zoals omschreven en razendsnel geleverd.

Het verkringen van een DOA product is naar mijn mening een slechte laatste check voor verzending

Jammergenoeg word er niet voldoende gecontroleerd voordat de producten verstuurd worden

Vakkundig en behulpzaam

Vakkundig en behulpzaam

geweldig en ontzettend tevreden

nadat we uit het ziekenhuis kwamen met onze dochter, direct de weegschaal besteld. om haar te kunnen wegen, of ze genoeg aankomt in gewicht.

Snelle service prima prijs maar gebruiksaanwijzing niet in Nederlands

De gebruiksaanwijzing mis ik in het Nederlands. Ingewikkelde termen dus niet zonder zoeken en proberen te gebruiken

zeer hoede profucten en snelle betrouwbare levering

boven verwzchying4

Waar voor je geld

Goede service en zeer snelle levering. Prijs / kwaliteit is erg goed

Deze weegschaal had ik jaren geleden eerder moeten kopen! Hij is goed afleesbaar vanwege zijn duidelijke gewichtsaanduiding en met de bijgeleverde adapter voor op het stroomnetwerk is het "plug and play ". Hij werkt ook gewoon op 3 AA batterijen, mocht je de weegschaal zonder stroom willen gebruiken. En het is een weegschaal die er ook nog goed uitziet, de kwaliteit straalt ervan af.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.