Fijne weegschaal. Makkelijk schoon te maken.

Het fijne is dat ik nooit meer batterijen nodig heb. Geen gedoe meer met low power. Ideaal

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering,top service

Alles goed geregeld.

Erg prettig

snelle levering, mooi product

Duidelijke foto's en beschrijving. Maar de weegschaal ziet er in het echt nog beter uit.

Uitstekend bedrijf

ge-wel-dig

in het verleden heb ik vaker diverse weegschalen voor ons bedrijf via Breinler aangeschaft, altijd tot grot tevredenheid. Ook deze keer weer, snelle service, goed kwalitieit, kortom een prima en betrouwbare leverancier.

Prijs kwaliteit = perfect zeer vriendelijk verder geholpen

Ondanks de slechte service van DPD . Ben ik zeer vriendelijk en attent verder geholpen door klantenservice van breinler, dit is zeker zo belangrijk als het product zelf!

Zeer vakkundig en behulpzaam

Na een kort telefoongesprek snel antwoord op mijn vraag. De vraag was mij snel mij snel en duidelijk uitgelegd door een echte techneut met verstand van het product. Zeer aanbevolen.

geeft geen gehoor

mooi materiaal maar ik heb al diverse malen iets aangevraagd en krijg geen antwoord, telefonisch noch per e-mail. dus geen bestelling kunnen plaatsen.

Niet werkende weegschaal

Weegschaal heeft nooit gewerkt, bedrijf reageert niet op e-mails om dit probleem op te heffen. Probleem na klacht supersnel opgelost, meteen een goed werkende weegschaal mogen ontvangen.

Wegen is weten

Het heeft me goed geholpen met onze gasfabriek lachgas.

Zeer Zeer slecht.

Weegschaal voor mijn winkeltje gekocht ter waarde van 99 euro. Heeft het 1 week gedaan nu al drie weken aan het bellen, mailen voicemail ingesproken. Komt geen één reactie terug. Als je belt sta je drie kwartier in de wacht u bent de eerst wachtende en weg is de verbinding. Bel gaat die naar voicemail dan bel je word je weg gedrukt. Om vervolgens alleen maar ingesprek te zijn.

Betrouwbaar en snelle levering

Weegschaaltje gekocht werk uitstekend

Vlotte levering, goeie weegschalen.

Vaak kleinere hoeveelheden af te wegen, met de precisie weegschalen die ik hier aankocht lukt het perfect.

niet helemaal tevreden

de weegschaal functioneert, doch de schaal vertoont lichte krassen, waarschijnlijk veroorzaakt door eerder gebruik. ik heb Breinler hierover aangesproken, doch geen antwoord ontvangen.

Gewoon goed

Pakketweegschaal besteld. Binnen 2 dagen in huis. Product aangesloten , werkt perfect. Enige minpuntje, geen track en trace ontvangen . Een telefoontje, Track en trace gekregen. Vriendelijke behulpzame man .

WAARSCHIJNLIJK 2DEHANDS

DE WEEGSCHAAL DIE IK GEKOCHT HEBT VERTOONT KRASSEN OP DE SCHAAL. VERDER GEEN BEMERKINGEN. IK HEB DE INDRUK DAT DE SCHAAL REEDS GEBRUIKT WERD. GEEN ANTWOORD NOCH TUSSENKOMST VANWEGE DE VERKOPER.

Klanten totaal genegeerd waardeloos bedrijf.

Op 9 februari een weegschaal besteld en afgerekend van 200€ Artikel was op voorraad en zou de volgende dag verzonden worden. Na 5 dagen niks te hebben vernomen geprobeerde te bellen telefoon word niet opgenomen je krijgt een bandje met het aantal wachtende voor je. Aantal keer geprobeerd maar na een uur de eerste wachtende te zijn nog steeds geen gehoor. Dezelfde dag mailtje gestuurd en nu 5 dagen later nog geen reactie. Bestelde spullen nog niet binnen. Blijkbaar maken ze er een potje van. Bestel hier nooit meer. Wees gewaarschuwd!!!

Zeer slechte klantenservice en foutief geleverd artikel

Het geleverde artikel was anders dan op foto en omschrijving. Om dit aan te kaarten hebben we de klantendienst getracht te bereiken, meerdere malen. Dit zonder gehoor. Vervolgens werden meerdere mails gestuurd. Tevens zonder gehoor. Daarnaast bleken de telefoonkosten zeer hoog. Het gekochte artikel dat fout blijkt te zijn, kost dus uiteindelijk het dubbel van de originele prijs.

Breinler onbereikbaar en negeert klant volkomen

Van de door ons bestelde en vooruitbetaalde weegbalken 3000kgx0,5 kg BWB3000 t.w.v. €529,= werd eerst alleen het display geleverd. Dan blijkt Breinler telefonisch onbereikbaar, zoals bij nadere lezing van de reviews diverse andere klanten ook hebben geconstateerd. Er is wel een bandje wat aangeeft hoeveelste in de rij je bent, maar je krijgt nooit iemand te spreken. Ook e-mails worden compleet genegeerd. De volgende dag ontvingen we de weegbalken. Echter, daaraan ontbreken de stelpoten. Breinler blijk dan nog steeds telefonisch onbereikbaar en op de aanvullende klacht per e-mail wordt ook nu weer niet gereageerd. We hebben besloten elders stelpoten te bestellen en nooit meer zaken te doen met Breinler. Een leverancier die niet met zijn klanten communiceert heeft geen bestaansrecht. Wees erop voorbereid, dat als je zaken doet met Breinler en er schort iets aan de levering of onder garantie aan het product, dat Breinler dan niet bereikbaar is.

Perfecte weegschaal

Breinler weegschaal tot max 27 kilo besteld, volgende dag in huis. Zeer netjes ingepakt en zonder schade ontvangen. Ik weeg mijn labrador pups hiermee . Zeer tevreden, goed prijs kwaliteit verhouding!!

Prima winkel; je krijgt wat je koopt

Prima webshop met ruim assortiment weegschalen. Bij de gerelateerde webshop weegschalenshop doet de bestel knop het niet, daarom ben ik naar de Breinler site gegaan , daar kom ik wel gewoon bestellen

Duidelijk, goede kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke website, snelle verwerking en prima levering.

levering weegschaal

De levering van een professionele weegschaal was goed en snel. Bedankt hiervoor.

snelle reactie en levering

we zijn super tevreden met de snelle service van jullie het product is netjes verpakt en goed zonder schade afgeleverd

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.