niet goed

Wordt gezegd voor 16:00 uur besteld morgen bezorgt nou dat is absoluut niet waar! afgelopen zaterdag besteld en ik heb mijn pakket nog niet!!!

Snel, keurig afgeleverd!

Het product voldoet aan alle verwachtingen!

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en betalen. Snel geleverd en goed verpakt. Top!

bestellen en de volgende dag in huis

Mijn verwachting overtroffen!

Duidelijke website met eerlijke prijzen. Product heel erg snel binnen. Zou hier (Breinler) de volgende keer zeker weer wat bestellen!

weegschaal na 1 keer gebruiken al defect

levering was redelijk snel, maar na 1 keer gebruiken was de weegschaal defect. Vanwege de beknopte gebruiksaanwijzing is ook niet te achterhalen wat de foutmelding op het display betekent. Kan ook eigenlijk niet, voor weinig geld een goedwerkende weegschaal. Ik had het kunnen weten. Blij dat ik er niet gelijk 10 heb gekocht, maar slechts 1 om te proberen.

Goede service. Vriendelijke medewerker

De medewerker was erg vriendelijk en hielp me naar tevredenheid.

Na een maand nog steeds de bestelling niet ontvangen

Ondanks dat op de website stond dat het product op voorraad was werd de weegschaal niet geleverd. Na twee weken hierover gebeld blijkt dat het bij hun leverancier uit het assortiment te zijn gegaan. Ze zouden een oplossing zoeken in de vorm van een alternatieve weegschaal, maar weer twee weken later nog niets gehoord. Gaat om een hobby weegschaaltje van 10 Euro maar om een weegschaal van 599 Euro dus wel een serieus bedrag. Ik heb een maand gewacht om de kans te geven het probleem op te lossen zodat ik een positieve review kon schrijven, maar nu was het toch tijd voor deze slechte review om anderen te waarschuwen dat ondanks de goede score het ook flink mis kan gaan.

Duidelijke kloppende omschrijving

Precies zoals afgesproken en op afgesproken tijd geleverd, alles conform de afspraken, dat dat tegenwoordig nog mogelijk is, hier bij dit bedrijf in ieder geval wel

Netjes geleverd en een goede weegschaal voor een aantrekkelijk prijs

Uitgebreide en overzichtelijke website met snelle levering!

Uitgebreide keus en de bestelde items snel ontvangen. Daarnaast een goede communicatie per e-mail over de (verwachte) levertijd en de track & trace code. Ik ben zeer tevreden over het product en de service van Breinler.

snel geleverd tegen goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Goed product en prijs en snel duidelijk bestel proces

Fijn

zeer goed

duidelijke webshop en snelle levering

Groot aanbod, kwalitatieve producten, eerlijke prijzen én snelle levering

Derde bestelling bij Breinler. Super vlotte afhandeling. Nothing but smiles.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Bestelde items snel ontvangen. Duidelijke communicatie per e-mail over de verwachte levertijd en de track & trace code. Zeer tevreden over de service van Breinler.

TOP!

Ik ben héél tevreden over mijn aankoop! En zal in de toekomst zéker nog aankopen doen bij jullie.

Prima apparaat

Apparaat doet wat er van gevraagd wordt.

Snel en correct

Eerste keer besteld, kan er niet veel over zeggen. Product werkt goed.

Zeer snel verzonden, goed verpakt

De postweegschaal zeer snel ontvangen en het was goed verpakt. Product werkt ook prima.

Perfecte afhandeling.

Correcte en snelle levering

Duidelijke website, correcte prijzen en snelle levering.

Afspraken worden na gekomen.

Wat op de site staat klopt gewoon helemaal. Top

Een tevreden klant.

Snelle levering. Prijs /kwaliteit prima.

Groot assortiment, goede prijs en snel geleverd

Snel gevonden wat ik zocht. Een van de weinige Nederlandse shops die het product verkocht wat zocht (weegschal 2-3 kg met een nauwkeurigheid van 0,1 g. Ook de prijs was goed, dus besteld. Binnen twee dagen geleverd en netjes geinformeerd.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.