Pluspunten

Goede en duidelijke website, grote keuze op degelijke producten. Ik was versteld over de mogelijke keuzes,en dan nog aan betaalbare prijzen.

up-to-date blijven op alle punten

Pluspunten

Snel geleverd. Zeer tevreden over de weegschaal.

Pluspunten

Alles vlot en prima verlopen. Verpakking en verzending ook prima verzorgd.

Pluspunten

goede verzorging en snelle levering Keurig verpakt

Pluspunten

Snel verstuurd, goeie prijzen.

Gebruik een andere koeriersdienst. 1e keer afleveren kwamen ze om 8.00 uur, wij gaan om 9 uur open. 2x keer afleveren kwamen ze om 8.10. Door omstandigheden was ik er nu vroeger, maar eigenlijk wel te laat want de koerier reed alweer weg. Heb de auto nog staande kunnen houden en het pakketje (met wat moeite) kunnen krijgen.

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk besteld, duidelijke bevestiging, snelle levering en prima product.

Pluspunten

Goede afhandeling

Pluspunten

Correct Mooi product Goede service

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde artikel

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Onduidelijke uitleg... Vertaling over hoe je moet wegen in ‘t Nederlands svp!!

Pluspunten

Goed en snelle levering, na bestelling

Extra adressen aanmaken verliep moeizaam op de site

Pluspunten

Goede produkten, met een mogelijkheid niet goed geld terug.

Pluspunten

snelle service en toen ik iets verkeerds toegestuurd kreeg werd dit ook snel verholpen

Pluspunten

Snelle levering bij het gekozen ophaalpunt

Ik vind het altijd erg zonde als het verpakkingsmateriaal 5 keer zo groot is als het product zelf. Voor een miniweegschaal mag het karton echt een stuk kleiner. Hij kan gewoon door de brievenbus!

Pluspunten

Vlotte service en vriendelijke en kundige telefonische hulp

Pluspunten

Correcte levering Weegschaal werkt zeer goed, alleen de digitale aflezing is wazig wanneer men verticaal wil aflezen. Schuin kijken of vanop afstand zeer goede aflezing.

Aflezing Zie hiervoor

Pluspunten

Keurig snel geleverd. Prima product.

Pluspunten

Absoluut top. Super snelle levering. Top kwalitatief hoogwaardige producten. En de prijs is meer dan top. Kan het alleen maar aanbevelen

Pluspunten

snelle service, goede levering

Pluspunten

Overzichtelijke website Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering en alles in orde aangekomen

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.