Pluspunten

Goede service snelle verzending een dikke 10 op 10

geen

Pluspunten

Groot assortiment

Pluspunten

Zeer behulpzaam, levering volgens afspraak

Pluspunten

Er wordt een ruime keuze aangeboden op een overzichtelijke website; prompt de volgende dag geleverd.

Eigenlijk niet

Pluspunten

Zeer goede service! Telefonisch goede info gekregen over het door mij gekochte product. ik had mijn bestelling de volgende dag in huis, ondanks een foutje van mijn kant bij het online invullen/betalen.

Pluspunten

netjes optijd en goed verpakt

zou handig zijn om een nederlandse gebruiks aanwijzing erbij te doen. de losse delen die er bij zitten zeggen niet waar het hoort.

Pluspunten

Pluspunten

Er werd keurig gebeld om de bestelling te controleren

Pluspunten

snelle levering! Ik belde om 16.10 uur en toen zijn de spullen toch nog dezelfde dag verstuurd - top service

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Ik had de bestelling geplaatst Alleen ging er iets mis met de verzendlabel. Ik heb na 2 dagen even gebeld en de volgende dag het pakket netjes ontvangen

Pluspunten

keurige informatie stroom en zeer snelle levertijd.

Pluspunten

Goed product en op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Ze doen wat ze zeggen.

Ga zo door met de leveringen. Wij hebben nog geen ervaring met jullie garantie beleid en hopen hier ook geen aanspraak te maken. Ons advies is dan ook .. Doen de klanten aanspraak op garantie handel dit dan netjes , snel en correct af.

Pluspunten

zeer snelle acties en reacties

Pluspunten

Snelle levering. De weegschaal meet exact de zelfde als die van het postkantoor, ben tevreden.

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding

Bestelde warengeza elijkverzenden.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

aardige en geduldig aan de telefoon, geven advies

nee

Pluspunten

De informatie is duidelijk en de qualiteit van de producten zijn perfect

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

een Nederlandstalige bedieningsvoorschrift toevoegen bij het product

Pluspunten

Er werd een weegschaal geleverd die het niet deed, telefonisch gemeld, dezelfde dag retour gestuurd, en de volgende dag alweer een nieuw exemplaar dat wel correct werkt. Probleem prima opgelost.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.