Pluspunten

snelle bezorging duidelijke omschrijving van product op website

erg grote doos voor klein product

Pluspunten

goede klantenservice, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Service na verkoop.

Pluspunten

Snelle levering,. Prima verpakking, voordelige prijs

Géén

Pluspunten

Zeer snelle levering en scherpe prijs

Pluspunten

Verpakking van het product zelf was al stuk na twee maal te openen. De omschrijving van het product was niet correct. Zou al worden aangepast.

Pluspunten

5, snel geleverd en mooi product.

Geen.

Pluspunten

Correcte leveringen, en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Beschrijving toevoegen van het aparaat dat gekocht word bij jullie

Pluspunten

Duidelijke website. Vlugge correcte levering.

Pluspunten

Prima. Belangrijke wijziging is gratis verzending dat betekent dat jullie naar de cosumet luisteren! Heel belangrijk! 4 sterren!

Bij bestellen zie je Kortingscode staan Maar hoe kom je aan een kortingscode. Dus duidelijk maken. Grt

Pluspunten

Alles prima

Pluspunten

Goed apparaat, vlot geleverd - prima

Pluspunten

zeer overzichtelijke website en een vlotte afhandeling van de bestelling

geen

Pluspunten

ik had nog info gevraagd na de aankoop maar dan reageert niemand meer. heb nog steeds geen antwoord gehad

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De weegschaal werkt prima. En punctuele levering binnen 1 dag.

De website gaf als positieve verkoopargument een weegplateau van 32-30, dit bleek bij aflevering 30 -22 . Dit is wel erg slordig

Pluspunten

Product snel geleverd. Goede telefonische uitleg omdat wij er zelf niet uit kwamen!

Pluspunten

Gelukkig een bedrijf gevonden dat daad werkelijk en keukenweegschaal heeft die uitstekend werkt en tot op milligram nauwkeurig. G E W E L D I G!

Ik zou het niet weten, heel blij met jullie!!

Pluspunten

Snel en voordelig geleverd!

Pluspunten

Zeer ruim assortiment, goede service, zeer snelle levering. Ook duidelijke website. Eigenlijk alles wat een online winkel moet zijn.

Pluspunten

Snelle levering!

Er staan nog geen recensies bij de producten zelf van klanten. Dat vind ik zelf heel prettig om een afweging te maken welke ik wil hebben.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.