Pluspunten

Beloven wat ze zeggen

Pluspunten

Ga zo door. Goede service.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt apparaat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede beschrijving van het gevraagde product en goede prijs

Telefoon beantwoorden en bevestiging van bestelling,ook aangeven dat betaling ontvangen is en wanneer klant het product wat besteld is kan ontvangen. Weet nog niet of ik het bedrijf zal aanbevelen of niet omdat ik nog geen order ontvangst bevestiging van mevrouw Knol (alleen verbaal op 2/6/2017 om 10.55 A..M) heb en nog geen bestelling heb ontvangen .

Pluspunten

Prettig invullen van gegevens, snelle aankomst v.d. Goederen.

Inpak materiaal had wel erg veel plastic. Kunnen jullie eens nagaan of dat allemaal nodig is? Is slecht voor het milieu.

Pluspunten

Snelle levering. Lader was niet goed en de volgende dag had ik al een nieuwe.

Pluspunten

Ruim assortiment en snelle bezorging; de volgende dag had ik mijn weegschaal in huis. De website laat veel details zien over het product waardoor ik een goede keus kon maken

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen gebruiksbrief erbij in het nederlands

Geen idee hoe ik het moet gebruiken ???

• Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

veel, sneller communiceren. niet zeggen dat het op voorraad is en na betalen een mail krijgen is niet meer op voorraad triest. Dan melden ik hoef niet meer maar geen antwoord krijgen van ze. krijg je wel ineens antwoord het is ingepakt en wordt verstuurd ?? na blabla zeggen ze stuur maar retour. ik zeggen ik heb alles op tijd aangegeven kost me nu verzend kosten om retour te sturen. al met al erg slecht. .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Goede telefonische bereikbaarheid. Duidelijke website.

Ik kreeg geen bestelbevestiging, hierover telefonisch contact gehad. Later wel een inpakbevestiging. Verzendbevestiging weer niet ontvangen. Dit moeten jullie nakijken, want daar gaat duidelijk iets mis.

Pluspunten

Snelle levering en een goede overzichtelijke website

Bezorgen van producten zie ik persoonlijk als een service en dat zou altijd gratis moeten zijn en niet alleen maar boven een bepaald bedrag

Pluspunten

Goede service en afhandeling per mail. Fijn dat je tussen verschillende bezorgopties kan kiezen.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Een gebruiksaanwijzing in het Nederlands erbij doen zou fijn zijn.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering en afhandeling

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Artikel goed, na bestellen direct ontvangen.

Pluspunten

Goed advies over de telefoon, levering naar afspraak

Pluspunten

netjes en snel verstuurd

Pluspunten

snel, duidelijk , en prima response

doorgaan op de ingeslagen weg.

Het Helmhout 14 C

9206AZ Drachten

0512 232017

Over Breinler

Breinler.com: Weegschalen en toebehoren Bij Breinler kunt u eenvoudig weegschalen en toebehoren online kopen. In onze webshop vindt u een ruim assortiment met o.a. merken zoals KERN & My Weigh. Breinler levert altijd snel en gratis binnen Nederland aan zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard versturen we ook pakketten buiten Nederland voor een betaalbare prijs. Voor elke branche een weegschaal Wanneer u op zoek bent naar een verfijnde weegschaal voor in de keuken, een babyweegschaal of een grote platformweegschaal voor in uw distributiecentrum, bij Breinler bent u aan het juiste adres. Door de grote keuze in onze webwinkel vindt u altijd de weegschaal die aansluit bij u wensen. Online weegschaal kopen Breinler biedt onder anderen digitale keukenweegschalen, babyweegschalen, winkelweegschalen, precisie weegschalen, pakketweegschalen en kofferweegschalen die u altijd veilig kunt opbergen. Bekijk ook ons assortiment waterproof weegschalen die u eenvoudig en hygiënisch kunt schoonmaken. Voor elke branche vindt u bij ons de geschikte weegschaal die u snel, eenvoudig en veilig online kunt bestellen in onze webwinkel.