Snelle goede levering

Prima!!

Snel ontvangen, netjes verpakt.

Super goed 😊

Het was snel en goed ingeleverd!

zeer goede ervaring

perfect

Uiterst goed verzorgd

De eerste keer dat ik daar iets bestel, maar is me zeer goed bevallen.

Een mooie aparte slippers, ik ben er blij mee

In de toekomst zal ik meer bestellen bij Jullie

Supersnelle levering, duidelijke beschrijving schoen.

De beschrijving op de website was duidelijk, de levering supersnel en de schoen zit heerlijk.

De schoenen zijn tegenwoordig wel duurder dan vroeger, toen ze net begonnen bij ons in de stad.

Super snelle service

Nu in deze tijd een makkelijke manier om nieuwe schoenen aan te schaffen..Een puntje was dat de schoenendoos niet zo netjes was.

goede en snelle levering

snelle levering, in goede staat ontvangen

Prima ervaring met Shoetime.

Mooie en duidelijke website. Goede en snelle service. Zal zeker meer gebruik maken van Shoetime.

Pima service en bezorging

Goede en snelle levering

Prima levering

Geweldig goede service!

Postcode Ik had per vergissing een verkeerde postcode opgegeven (pas verhuisd) toen was 't pakket door bewoner geweigerd en teruggestuurd. Ik belde met klantenservice en top geregeld, 2 dagen later werden de schoenen alsnog geleverd. Goed werk!!

Top.

Keurig op de juiste tijd geleverd. Prima schoenen. Aanrader om via de site te bestellen.

Snelle levering, deugdelijke verpakking, kortom top!

Ondanks corona snelle levering?

Snel, vlot en nette levering.

Snel

Nette snelle levering

Ondanks de corona crisis waardoor een enorme drukte bij post.nl werden mijn schoenen snel geleverd!

Snelle nette levering met achteraf betaling..

Keuze, bestelling en levering prima !

Voldoende keuze mogelijkheden en product toelichting. Ondanks drukke online tijd, snelle afhandeling en bezorging.

Snelle bestelling Super.alleen een schoen knelt

Snelle. Service

Goede. Snell. Service

Het bestelproces tot en met de bezorging is zorgvuldig verlopen. Mijn ervaring is uitstekend.

Prima, alles perfect, netjes verpakt, wat is besteld is wat je krijgt. Helemaal perfect, zeker aanrader, alleen jammer dat na betaling voldaan geen bevestiging mail komt van bestelling.

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen