Zelfs in deze Corona tijd alles super goed geregeld, netjes verpakt, en bestelling op tijd, en veel keuze op de website. super

Netjes

Alles keurig gedaan en verpakt, top

Ruime keuze, mooie merken en snelke levering. Zeker een aanrader.

I love shoetime

Leuke schoenen voor een vriendelijke prijs en snelle levering

Goede service, bestelling was er snel!

Goede service, ondanks de corona tijd een snelle levering. Tevreden met het product.

Perfect geregeld

Alles liep perfect Goede service

Vriendelijk en netjes

Is een fijne winkel. Je word er netjes en vriendelijk geholpen.

Goede service en snelle levering

Bestelling is goed verlopen

Ondanks de corona virus toch snelle levering. Comfort 4x schoenen bevallen prima met eigen steunzolen.

Snelle levering en goede service

Kwaliteit en service staan voorop!

Geven goed advies. Vriendelijke en deskundige bediening. Goede setvice!

Goede kwaliteit, ruime keuze, snelle verzending

Snelle verzending, goede kwaliteit en ruime keuze!

Super levering

Netjes verpakt en zelfs al snel in huis ondanks het corona-gebeuren. Zeer tevreden

Top internet shop

Goede collectie, van alles wat, duur/goekoop, bekend/onbekend merk, grote/kleine maten. Snelle levering, nette verzorging van pakket en mooie kwaliteit van schoenen. Problemen met maat, geen probleem, gewoon terug (retour gratis), maar nig nooit iets terug gestuurd. Goede maat vermelding aangezien ik 42 als maat heb. Aanrader voor iedereen.

Geweldige winkel !!!!

Snelle levering, super service !! Helaas waren de enkelbanden te wijd. Maar ik kon bij mijn eigen Shoe Time winkel mijn schoenen terug brengen en kreeg meteen mijn geld terug. Onderweg naar de kassa toch nog geslaagd met een verrassing van 20% korting !!! Shoe Time Bedankt !! Al vele jaren Mijn Schoenewinkel. 10+

goede winkel met fijne service

voor het eerst online besteld. De dag erna de schoenen al in huis!

Pas toch nog altijd liever in de winkel

Ik wil in het echt zien wat ik koop

Snelle levering.

Ze doen wat ze beloven

Afspraken worden nagekomen zoals op de website staat.

Toppie

Geweldige service ! 2 dagen na plaatsen van bestelling waren mijn schoenen er. Bleek de verkeerde maat ... 2 dagen later de juiste maat ontvangen. Alles binnen 1 werkweek! Ongelooflijk !

heel goed

Alles naar tevredenheid. Mooie schoenen voor een goede prijs. Niets moeten retourneren. Zeer tevreden

Alles was perfect

Alles was perfect

Ontevreden

Ik wilde vorige week d strict meisjes sneackers bestellen.Die stonden op de site 79,95 met 20% korting.Het lukte niet.Een dag later waren ze van de site af. 6 april diverse filialen gebeld om te vragen of het nog mogelijk was,en waar ze gebleven zijn.Er nam bij 3 winkels niemand op!Tot mijn verbazing stonden ze vandaag weer op de site.Al met al heb ik ze nu niet.

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen