Snelle levering, prijs kwaliteit dik in orde

Mooi en goed aanbod qua schoenen. Snelle levering. Handig om het te retourneren in de winkel. Anders moet je wel betalen, dat is een nadeel. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

zeer tevreden

top boots

Fantastische boots, goede afhandeling

Ik ben heel gelukkig met mijn prachtige boots. Bestelling is snel verzonden, met wat vertraging vanwege Sint en Black Friday, maar daar is keurig over gecommuniceerd. Ik wist dus waar ik aan toe was. Tevreden klant!

Volop keus

Snelle levering en goede afhandeling

helemaal goed en voor herhaling vatbaar.

In de winkel eerst maat 39 gekocht, omdat maat 40 niet op voorraad was en ik ze een dag later al nodig had. Ze bleken toch wat te klein en te krap en dus dezelfde in maat 40 online besteld. Helemaal goed! Snelle levering en een welkome korting vanwege ( toevallig) Black Friday. Kleindochter is nu blij met mijn maat 39.

Snel en goed

Super blij met m’n mooie laarsjes! Snel geleverd en goed verpakt. En mooie prijs vanwege Black Friday

Mooie schoenen en snel geleverd

Schoenen vallen een maat groter uit, maar dat wisten we al voordat ik de schoenen online kocht

Prima.

Ik heb mijn twijfels bij schoenen on line kopen.. Maar ik heb altijd Echo's, Beetje hetzelfde model. Dus ook die maat aangehouden. Eerste paar die ik toegestuurd kreeg waren toch te groot. Teruggestuurd. Een paar dagen later de goede maat Lekkere schoen. Alles snel en goed.

Black friday

Ondanks ik dinsdag voor black friday iets besteld had toch nog achteraf 20% korting gekregen...bedankt!!!

Supersnelle levering

Goede prijs, mooie laarsjes en echt heel snelle levering. Zeer tevreden.

Netjes op tijd

Heel leuk dat persoonlijke briefje erbij

Fantastisch!

Snel en goede service. Verpakking heel netjes. Alles perfect.

Aanrader

Leuke schoenen voor een goede prijs, snelle levering!

Waar blijft mijn geld

De verzending was prima voor elkaar , moest het pakket echter retourneren, had inmiddels wat anders gezien . Wacht nu nog op de retourstorting van mijn geld .

Zoals een klant goed geholpen wil worden

Shoetime?? Als elke internetshop zich profileert als Shoetime dan zijn er nooit geen problemen met bestellingen. Juiste levering, leveringsdatum, wel of geen verzendkosten,......, alles is correct.

Fijne prijzen, veel keuze en snelle bezorging. Niks meer aan doen :-)

Snel keurig netjes

Schoenen naar wens.. Omschrijving op de website oke... Levering tijdig en netjes !

Heel tevreden

Snelle levering en fijne schoenen heel tevreden

Goede comfort schoenen

Prima ervaring. Goede schoenen en mooi

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Nu niet tevreden, hopelijk wordt het goed gemaakt

Nu niet tevreden, mt 38 besteld, mt 36 gekregen , op de doos stond mt 9??? Gelukkig na klagen van me zoon, dat ze zeer deden. Gebeld met de klantenservice. Kon ze terug sturen. Nu met smart op de nieuwe aan het wachten.

Fantastische!!!

Wat een fantastische ervaring

Fijne prijzen, snelle levering

Heel tevreden

Snelle levering, nauwkeurige track&trace, ik ben zeer tevreden!

Marko Tozzi schoenen gezien in Duitsland, maar helaas niet meer in mijn maat. Online gezocht en bij Shoetime gevonden....GOEDKOPER dan in de sale in DL!!!!😁Meteen besteld en netjes 2 dagen later in huis! Ruime keuze bij SHOETIME, goeie service, kortom: een aanrader!👍🏻

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen