Tevreden met een kanttekening
Hallo Shoetime,
Afgelopen weekend schoenen besteld in 2 maten. Deze zijn absoluut snel en netjes verzonden en kwamen dinsdag al binnen. Daarover erg tevreden. Om die reden zijn jullie zeker aan te bevelen.
Waarom dan een lagere score.. ik ging dus de schoenen die niet pasten, retour brengen in de winkel. Dit staat zo als optie aangegeven en anders zou ik verzendkosten moeten betalen (voor terug sturen, althans zo interpreteerde ik dat). Eenmaal in de winkel aangekomen word me uitgelegd dat het fijner is voor hun om in de winkel schoenen te kopen en te retourneren dan via de webshop. Dit omdat het terugbrengen van die schoenen van hún omzet afgaat terwijl de aankoop natuurlijk bij de webshop blijft. Ze vinden het in de winkel dan ook niet prettig om schoenen die online besteld zijn terug te nemen. Het is wel gedaan uiteraard. Ook werd me verteld dat als je het pakket gedeeltelijk terugstuurt (dus niet beide paren maar 1 paar), dat verzenden wel gratis is.
Maar dit staat niet helder in de papieren naar mijn mening.
Dat kan mijns inziens beter. Het is vreemd dat de winkel omzet ziet dalen als er schoenen terug komen die ook gewoon van shoetime afkomen, ook al is dat de webshop. Ook mag dus beter vermeld worden dat terug sturen van een gedeelte van het pakket wél gratis is.
Vandaar de lagere score.
Aanbevelen ja, mits men ook de winkels ondersteunt als bedrijf.