Snelle zending

De zending is perfect gegaan. Helaas ik had zwarte schoenen besteld en donkerblauwe gekregen. Dus deze moeten retour.

Duidelijke site, snelle levering, Nu voor de derde keer ingevuld

Snelle levering en super leuk dat er 2 ballonnen in zaten mijn zoontje was helemaal blij:-)

Snel en keurig o-tijd en geleverd!!!

Super!!!!

.......

Fijn

Het was super al de volgende dag in huis.en ze paste ook nog fijn

Snel geleverd, geen verzend bevestiging

Snelle levering alleen jammer dat ik geen verzendbevestiging kreeg. En jammer van de retourkosten dat is bij vele gratis Wel fijn dat er een Retourlabel bij zit

Snellen reactie

Snellen reactie, snel geleverd

Alles volgens afspraak en wens

Zie boven

Nette levering

Goed en netjes verpakt, makkelijk terugzend, helaas moeten doen omdat ze niet pasten.

Jullie moeten de retour kostenlos maken

Snelle levering, retour zonder gedoe.

Al een aantal keer bij Shoetime online gewinkeld en tot nu toe ben ik erg tevreden. Snelle levering en als je iets te retourneren of ruilen hebt, gaat prima in een Shoetime winkel.

super goede lieve service!

2 paar kinder schoenen besteld bij shoetime. Werden netjes verzonden en de kinderen helemaal blij met het bijgeleverde kleinigheidje!

Goed!

Goede, snelle levering. Ook retouren worden netjes afgehandeld en terug betaald

Heeeel tevreden!!!

Vaak goede akties , geen verzendkosten en kosteloos retourneren in de winkel! Toppie!!

Overzichtelijke website. Snelle levering. Goede aanbiedingen.

Hier word je altijd goed geholpen

Snelle levering En in de winkel Goed personeel

Op tijd geleverd. Goed ingepakt. Artikel exact zoals omschreven en op de foto.

Snelle nette levering

Snelle en nette levering

Leuke en nette laarsjes, ook snel en netjes aangekomen

Tevreden met een kanttekening

Hallo Shoetime, Afgelopen weekend schoenen besteld in 2 maten. Deze zijn absoluut snel en netjes verzonden en kwamen dinsdag al binnen. Daarover erg tevreden. Om die reden zijn jullie zeker aan te bevelen. Waarom dan een lagere score.. ik ging dus de schoenen die niet pasten, retour brengen in de winkel. Dit staat zo als optie aangegeven en anders zou ik verzendkosten moeten betalen (voor terug sturen, althans zo interpreteerde ik dat). Eenmaal in de winkel aangekomen word me uitgelegd dat het fijner is voor hun om in de winkel schoenen te kopen en te retourneren dan via de webshop. Dit omdat het terugbrengen van die schoenen van hún omzet afgaat terwijl de aankoop natuurlijk bij de webshop blijft. Ze vinden het in de winkel dan ook niet prettig om schoenen die online besteld zijn terug te nemen. Het is wel gedaan uiteraard. Ook werd me verteld dat als je het pakket gedeeltelijk terugstuurt (dus niet beide paren maar 1 paar), dat verzenden wel gratis is. Maar dit staat niet helder in de papieren naar mijn mening. Dat kan mijns inziens beter. Het is vreemd dat de winkel omzet ziet dalen als er schoenen terug komen die ook gewoon van shoetime afkomen, ook al is dat de webshop. Ook mag dus beter vermeld worden dat terug sturen van een gedeelte van het pakket wél gratis is. Vandaar de lagere score. Aanbevelen ja, mits men ook de winkels ondersteunt als bedrijf.

Leuke korting, vlotte bestelling, snelle bezorging, mooie schoenen!

Leuke korting, vlotte bestelling, snelle bezorging, mooie schoenen!

Snelle levering, fijne webshop!

Snelle levering en een fijne webshop, geeft aan wanneer je pakket verzonden is etc.

Snelle levering.

Snelle afhandeling.

Goede webshop

Snelle levering, en goede klantenservice.

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen