Snel geleverd, goede service

3 paar schoenen (2 kinderschoenen en 1 paar volwassen sandalen) in 1 schoenendoos, daar hou ik van: duurzaam. Heel snel geleverd en een overzichtelijk retourformulier + aparte retour-adressticker geïncludeerd. Plus zachte prijsjes!

Prachtig

Snelle levering. Prachtig in een doos

Zeer tevreden met ecco schoenen

Heel erg tevreden

2 paar schoenen besteld. Snelle levering ondanks deze moeilijke tijd. Beide passen prima. En zijn van goede kwaliteit. Klantenservice reageren snel op de mail.

uitstekend

goede kwaliteit en snelle levering

Twee paar schoenen gekocht en 1 was te klein netjes retour gestuurd en nieuwe paar gekregen. Kregen alles snel geleverd

Als zeer prettig

Goede service en op tijd met leveren

Gedaan wat beloofd

Snelle service, prima prijs kwaliteit, gedaan wat beloofd was.

Vlot verstuurd

Volgende dag in huis prima!!!

Makkelijke site, pasvorm prima en snelle levering.

Zoals het moet zijn

Duidelijke site, snelle levering, product zoals gewenst.

Mooie schoenen

Schoenen op tijd bezorgd, makkelijk te bestellen online, fijne snelle afhandeling

Snelle levering en goed bereikbare klantenservice

Dag na bestellen waren de schoenen binnen. Verkeerde maat dus klantenservice gebeld. Meteen iemand aan de telefoon die voor me heeft opgezocht of mijn maat in de dichtstbijzijnde winkel aanwezig was. Dit was het geval waarna ik ook in de winkel keurig werd geholpen. Schoenen hadden helaas niet de juiste pasvorm waarna het geld meteen terug op mijn rekening werd gestort. Hele fijne service!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Gewoon top service, bestel zeker nog een x

Ene dag besteld andere dag geleverd

super service

Vlotte levering via de post van de schoenen. vielen helaas groter dan gedacht. Hierna vlot in de winkel in Valkenburg kunnen omruilen (en extra paar gekocht ;-)) Dank Shoetime Valkenburg!

Snelle levering!

Goed, snelle levering!

Helemaal Top!

Zeer tevreden! Snelle levering en de schoenen zitten als gegoten...helemaal blij mee! Zal zeker vaker bestellen hier :)

Uitstekende levering !!!

Op tijd geleverd super service

perfect

Op tijd geleverd

Eenvoudig bestellen, geen verzendkosten en ondanks de huidige situatie snel geleverd. Helemaal happy😉

Heel klantvriendelijk bedrijf!

De oorspronkelijke levering van 2 paar schoenen is keurig op tijd geleverd. Helaas was de bestelde maat niet de goede naar bleek (te klein). De zending teruggestuurd en vermeld dat ik een maat groter wilde hebben. Nu binnen 2 dagen de nieuwe zending al binnen. Complimenten hiervoor! Ik zal mijn kennissen uw bedrijf aanprijzen. Groet, N. Dammer

Zeer goede service

Fijne site, snelle levering, en snelle verwerking van retouren. Winkelpersoneel is zeer kundig en vriendelijk, en mocht de maat of model niet aanwezig zijn in de winkel, dan bestellen ze direct voor je online, en is het pakket de volgende dag in huis. Ik ben een zeer tevreden klant!

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Kocht altijd al graag bij shoetime toen ze in ons winkelcentrum zaten. Nu online voor het eerst besteld , zeer tevreden.

Industrieterrein Panningen 109

5981NC Panningen