Hier maak je ons heel blij mee! Ontzettend bedankt voor je mooie review Ron. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel fijn om te horen Job. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat zijn mooie woorden Nico. Heel erg bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt Piet! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Geweldig om te horen dat je tevreden bent Jan. Helaas inderdaad toch niet de juiste helm, maar wel heel erg bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat een fantastisch begin van de week! Ontzettend bedankt voor je prachtige review Ron. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel goed om te horen Willy. Bedankt voor je review en veel fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt Bert! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super fijn om te horen Agnes. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hier maak je ons blij mee Hans. Heel erg bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Rens! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Heel fijn om te horen John. Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat zijn mooie woorden Christ. Heel erg bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super bedankt voor je feedback! En uiteraard bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat een prachtige review Wim! Ontzettend bedankt hiervoor. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt Alard! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Daar worden wij heel blij van Ben. Heel erg bedankt voor je fantastische review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat is heel fijn om te horen! Bedankt en veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je mooie review Casper. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Bert! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat een mooie review Pim. Heel erg bedankt hiervoor! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!