Jij bedankt Joost! Wat een mooie review en super om te horen dat je blij bent met de helm en handschoenen. Veel veilige en fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Altijd fijn om te weten dat alles vlot verloopt. Heel erg bedankt voor je review Paul! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed om te horen Gijs, bedankt hiervoor! Veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super Jan! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat een leuk compliment Johan, die horen wij niet vaak. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het pakket goed aankomt bij onze klanten. Heel fijn om te horen dat dit ook het geval is! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Geweldig Nico! Ontzettend bedankt voor je review. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Daar doen we het ook voor Tobin. Wat een mooie review, ontzettend bedankt hiervoor! Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super Johannes, Bedankt voor je review! Veel veilige en fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super om te horen Jeordie. Ontzettend bedankt voor je mooie review. Veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
How great to hear Lynn! Thank you so much for your review. You made our day, till next time! Kind regards, Team Pothelm.nl
Mooi compliment Ron, bedankt hiervoor! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor je review Daan! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat ontzettend fijn om te horen Marian! Heel erg bedankt voor je mooie review. Heel veel veilige en fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt voor het mooie cijfer Steven! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hier doen we het voor! Ontzettend bedankt voor je review Mike. Veel veilige maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat is mooi om te horen! Bedankt voor je review Rick. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hier worden wij blij van, Bedankt voor je fantastische review Adrie! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat een mooie woorden Harold. Ontzettend bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Dat klopt helemaal, na uw review te hebben gezien, hebben wij dit gelijk aangepast. Wij waren helemaal vergeten bij dit product te vermelden dat het klein uitvalt. Onze excuses hiervoor, maar ontzettend bedankt voor het attenderen! En natuurlijk bedankt voor uw review. Heel veel plezier gewenst met de handschoenen! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Super om te horen! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooier kan niet Cees. Ontzettend bedankt voor je review! Heel veel veilige maar vooral fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!