Goede service’

Per ongeluk zonder verzenden besteld. Binnen een dag reactie dat het ging om afhalen en binnen een dag geregeld en alsnog verzonden. Top!

Snelle verzending

Product als omschreven en snel ontvangen

Ik netjes telefonisch te woord gestaan door een medewerker van Pothelm. Hierbij krijg in duidelijk advies en werd er echt meegedacht. Wat ik mooi vind is dat ze kijken wat je nodig hebt en je niet zomaar dingen proberen te verkopen om geld te verdienen! Ik moet de brillen nog uittesten maar ik weet nu al dat er 1 tussen zit die geschikt is! Top bedrijf met top personeel ;)

Snel geleverd en goede service

De pothelm was snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. De bijbestelde handschoenen bleken te klein, maar ik kreeg goede ondersteuning bij het omruilen naar een grotere maat. Netjes.

Snelle en uitstekende service, bedankt Pothelm.

Opnieuw een mooi item om mijn retro collectie aan te vullen met "retro(pot)helmen" bril van Pothelm.

Ok!

Correct.

Doen wat ze zeggen.

Alles wat we verwacht hadden , top

Mooie goede helm en zeker een fijne kwaliteit . Goede aankoop .

Snelle levering van de handschoenen

Mijn eerste bestelling bij Pothelm. De racing bruin leren auto handschoenen werden snel en keurig bezorgd als pakket (mooi verpakt in doosje, geen brievenbus) en zijn van top kwaliteit!

Vlot en goed geregeld.

Helm besteld, was er vlot en goed geregeld allemaal, aanrader.

Goed product en snelle levering

Mooi!

Mooie handschoenen, snel geleverd en keurig verpakt!

Goed geregeld en snelle bezorging Goede kwaliteit product goede motorbril

Guter Service.

Alles bestens, ich bestelle immer wieder gerne!

goede afwerking van bestelling.

praktische site en een goede levering. mijn helm kwam keurig aan.

Alles OK

Auslieferung durch DHL nicht zufrieden

Schnelle Lieferung und top Qualität

Top Service /Ware

Sehr netter Kontakt! Hilfestellung beim Bezahlvorgang! Alles Top

Alles prima!!!

Die Lieferung war schnell da und das Produkt ist top. Alles prima!

Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung

Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, Erstkontakt war sehr positiv.

Top Service!!!!

A service that I am missing in Germany.... from now on, you are my prime provider for any helmet I will ever need!!!!

Schnelle Lieferung

Ich habe eine Brille bestellt , die der Beschreibung entsprochen hat. Ich bin zufrieden und die Lieferung war sehr schnell

Schnell und unkompliziert

Toller Service, gute Kommunikation,super schnelle Lieferung, sehr empfehlenswert.

Makkelijke te vinden en bestellen, snelle verzending netjes ingepakt. Pas form is prima mooi auto handschoenen.

Herinckhavestraat 5 5

7557JJ Hengelo

Over Pothelm.nl

Pothelm.nl is gespecialiseerd in retro (pot)helmen, motorbrillen, handschoenen én accessoires. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!