praktische site en een goede levering. mijn helm kwam keurig aan.
Bedankt voor de mooie woorden, ze worden zeer gewaardeerd! Veilige km's met de helm gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm
Alles OK
Bedankt voor de review! Heel fijn :) Hartelijke groet, Team Pothelm
Schnelle Lieferung und top Qualität
Vielen Dank für die Bewertung. Das freut uns sehr! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
Sehr netter Kontakt! Hilfestellung beim Bezahlvorgang! Alles Top
Vielen Dank für Ihre nette, begeisterte Bewertung, die uns sehr freut. Vielen Dank! Viel Spaß damit. Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
Die Lieferung war schnell da und das Produkt ist top. Alles prima!
Vielen Dank für die netten Worte, es freut mich zu hören, dass Ihnen alles so gut gefallen hat. Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, Erstkontakt war sehr positiv.
Vielen Dank für Ihre Bewertung, Reiner. Wir freuen uns sehr darüber. Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
A service that I am missing in Germany.... from now on, you are my prime provider for any helmet I will ever need!!!!
You just made our day Martin. What an incredible nice words and awesome review. Thank you so much! All the best, Team Pothelm
Ich habe eine Brille bestellt , die der Beschreibung entsprochen hat. Ich bin zufrieden und die Lieferung war sehr schnell
Das freut uns sehr zu hören. Vielen Dank für deine schöne Bewertung, Maria! Herzliche Grüße, Team Pothelm
Toller Service, gute Kommunikation,super schnelle Lieferung, sehr empfehlenswert.
Das wissen wir sehr zu schätzen! Vielen Dank für diese tolle Bewertung, Michael. Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
Makkelijke te vinden en bestellen, snelle verzending netjes ingepakt. Pas form is prima mooi auto handschoenen.
Bedankt voor je review Paul! Hartelijke groet, Team Pothelm
Mooi uitgevoerde bril, kan goed worden afgesteld en verpakking was heel deugdelijk.
Bedankt voor deze mooie review Lex. Dit waarderen wij zeer! Hartelijke groet, Team Pothelm
Aankoop netjes afgehandeld
Dat is heel fijn om te horen Wim. Heel erg bedankt voor je top review! Hartelijke groet, Team Pothelm
Hele aardige mensen die hier werken en goede prijzen. Beter mailen dan bellen en daar wordt snel op gereageerd.
Ondanks de slechte service van GLS, zijn we erg blij met deze mooie review. Bedankt hiervoor! Fijn weekend gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm
Super Ware und kompetent und freundlich bei Nachfragen/ Rücksendung (falsche Größe bestellt)
Was für eine schöne Rezension. Vielen Dank dafür. Ich wünsche Ihnen ein schönes Wochenende! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm
Bedankt voor je review Charlie! Fijn weekend. Hartelijke groet, Team Pothelm
Top Service. Een Bril en Headgear besteld, supersnel binnen. Ik kwam er achter dat de bril mij aan de smalle kant is. Retour melding aangemaakt, wat ook nog eens gratie is(retourkosten). Nu nog een ander uitzoeken
Wat een top review! Bedankt hiervoor Joel. Hopelijk bevalt de nieuwe bril wel:) Fijn weekend gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm
Bedankt voor je review Ron. Wordt zeer gewaardeerd! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ich habe zwei Helme bestellt – leider waren beide zu klein. Einen wollte ich umtauschen, den anderen zurücksenden. Beim Umtausch wurde mir versehentlich der falsche Helm geliefert. Ich habe morgens eine E-Mail geschrieben und sofort wurde mir der richtige Helm geschickt – noch bevor ich den falschen zurückgeschickt hatte. Das nenne ich echtes Vertrauen in den Kunden! Der Kundenservice ist wirklich erstklassig und sehr hilfsbereit. Vielen Dank für die schnelle und unkomplizierte Lösung!
Was für eine tolle Bewertung! Vielen Dank dafür Esref. Es ist uns noch nie passiert, dass ein anderer Helm in der richtigen Verpackung war. Das war echt blöd, aber gut, dass wir das Problem so schnell lösen konnten. Wir wünschen dir viele schöne Kilometer! Viele Grüße, Team Pothelm
Ze zouden Pothelm moeten wijzigen in Tophelm. Alles super verlopen en zeer klantvriendelijk.
Wauw, een mooiere review dan dit kan haast niet. Ontzettend bedankt voor je mooie woorden Kees! Wordt zeer gewaardeerd. Hartelijke groet, Team Pothelm
Na wat onderzoek op het internet voor een helm kwam ik terecht bij deze firma. Na een telefoontje om wat extra informatie wist ik dat ik met een gerust hart mijn bestelling kon plaatsen. Ik ben tevreden over de kwaliteit.
Dat vinden wij heel fijn om te horen Jacqueline! Bedankt voor je top review. Hartelijke groet, Team Pothelm
Ik had 2 helmen besteld en bij bestellen betaald. 1 Helm bleek niet meer leverbaar en dit werd daags na het bestellen middels e-mail netjes met mij gecommuniceerd en na overleg met hen werd het geld spoedig teruggestort. De andere helm werd daarna snel geleverd. Deze was helaas toch net iets te klein en heb ik daardoor retour moeten sturen. Het retour zenden was zeer makkelijk en gratis en ook daarvan kreeg ik spoedig bericht dat ze mijn retour ontvangen hadden en dat het geld werd teruggestort. Allemaal dus snel en netjes geregeld. Komt op mij als zeer betrouwbaar en accuraat over.
Wat een mooie review. Heel erg bedankt hiervoor Marjon, dit stellen we zeer op prijs! Hartelijke groet, Team Pothelm
Veel keuzes in helmen.
Bedankt voor de review! We doen ons best om inderdaad een ruim assortiment te hebben, voor ieder wat wils :) Hartelijke groet, Team Pothelm
Snel, goede prijzen en correct geleverd ,top
Bedankt voor de review, beter kan niet. Leuk om te horen, veel gemak van het vizier en zonneklep! Hartelijke groet, Team Pothelm
Wij huren altijd een brommer in griekenland. Heb de helm meegenomen in de koffer. Vindt het een fijne lichte helm. Ben er blij mee
Wat leuk om te horen, bedankt voor de review! Veel veilige km's in Griekenland met de helm! Hartelijke groet, Team Pothelm
Ohne Probleme immer wieder gern top Shop
Vielen Dank für die netten Worte, das wird sehr geschätzt. Viel Spaß damit! Mit freundlichen Grüssen, Pothelm