Mijn koop stond klaar, maar zonder de bestelling af te ronden. Ik kreeg een mailtje om verder hulp te krijgen. De bestelling werd geleverd zoals beloofd. Dubbel ingepakt, goed beschermt. Volledig zoals het product werd omschreven, nu nog uittesten en ervan genieten. Mijn partner was super blij met zijn cadeau!
Wat maak je ons hier blij mee Indra! Heel erg bedankt voor je mooie review. Veel fijne kilometers gewenst. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Bedankt Sandro! Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goede site en goed geholpen tijdens ophalen van product.
Bedankt voor je prachtige review Aloys. Heel veel veilige, maar vooral fijne kilometers gewenst! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Duidelijke communicatie en snelle levering
Super! Bedankt voor je review Marco. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Vlotte afhandeling en correcte levering
Fijn om te horen Luc! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ordered a RB500 Helmet to Australia. Arrive in 2 weeks. Fitted well as per fitting specs. Good prices and fast service.
We are very glad to hear that Ben! Thank you very much for this amazing review. We wish you all the best. Kind regards, Team Pothelm.nl
Helm besteld, volgende dag geleverd naar België. Helaas beviel de pasvorm me niet goed. Gratis terug gezonden en twee dagen na ontvangst geld terug op mijn rekening.
Wat een fijn begin van de dag! Prachtige woorden Peter, heel erg bedankt hiervoor. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De bestelde helm voldeed perfect aan mijn verwachtingen
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review Geert. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Top ervaring gehad, verkeerde helm per ongeluk geleverd, gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen en kon de verkeerde helm gratis retourneren.
Hier maak je ons heel blij mee Danny! Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Twee helmen besteld kan geen enkele opmerking geven, alles correct afgehandeld.
Wauw Dirk, dat is mooi om te horen! Ontzettend bedankt voor je top review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Er was iets niet geleverd en werd meteen opgelost
Wij zijn heel blij dat te horen Bert. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en uiteraard bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed product en een snelle levering .
Helemaal top Ron! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat ik zocht, snel geleverd.
Heel fijn John! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Groot assortiment aan helmen voor scherpe prijzen. Na een helm uitgezocht te hebben is het gemakkelijk om te bestellen en 2 dagen later, na het weekend is de helm netjes thuisbezorgd.
Hier worden wij blij van. Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
jammer genoeg bleek mijn helm een maatje te klein, zonder problemen terug gestuurd. dit is een topzaak waar ik zeker opnieuw ga bestellen
Dat vinden wij ontzettend fijn om te horen Gert. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima product
Super om te horen Fred, dank je wel voor de mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goede afhandeling
Fijn om te horen, bedankt voor de feedback! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goed op de website te bestellen en wordt snel opgestuurd , zeer tevreden
Kijk, dat horen we graag!! U ook nogmaals bedankt voor de bestelling van de zonneklep. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zoals afgebeeld op de site. Mooie en degelijke pothelm. Zit heerlijk!
Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te horen dat onze eigen gemaakte foto's helpen. Mooie km's gewenst met de pothelm :D Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle reactie via de mail. Afgehaald in Hengelo, vriendelijk geholpen.
Top om te horen, mooi dat je er was Martijn. Veel plezier van de leren pothelm. Dank je wel voor de review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Helm was snel binnen. Vroeg me af wat de voorkant van de helm was, na 18:00 gebeld en nog gewoon erg netjes en aardig te woord gestaan.
Bedankt voor de uitgebreide review Bas. Dat wordt zeer gewaardeerd. Goed ook dat je belde, lastig te zien met die helm. Veel plezier er van! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hat alles gut geklappt.
Wie schön zu hören. Danke für die schöne Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm.nl
Makkelijke en overzichtelijke website,betaalmogelijkheden genoeg en een snelle levering.top.
Precies zoals we hopen dat onze klanten het ervaren, fijn om te horen. Dank u wel voor de feedback! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prompte Lieferung, bei E-Mail Nachfrage sehr rasche Antwort
Wie schön zu hören. Danke für die schöne Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm.de
Snel en goed
Super om te horen, bedankt voor de review! Dat wordt gewaardeerd. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl