Er was iets niet geleverd en werd meteen opgelost
Wij zijn heel blij dat te horen Bert. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en uiteraard bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Goed product en een snelle levering .
Helemaal top Ron! Bedankt voor je review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Wat ik zocht, snel geleverd.
Heel fijn John! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Groot assortiment aan helmen voor scherpe prijzen. Na een helm uitgezocht te hebben is het gemakkelijk om te bestellen en 2 dagen later, na het weekend is de helm netjes thuisbezorgd.
Hier worden wij blij van. Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
jammer genoeg bleek mijn helm een maatje te klein, zonder problemen terug gestuurd. dit is een topzaak waar ik zeker opnieuw ga bestellen
Dat vinden wij ontzettend fijn om te horen Gert. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prima product
Super om te horen Fred, dank je wel voor de mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goede afhandeling
Fijn om te horen, bedankt voor de feedback! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
goed op de website te bestellen en wordt snel opgestuurd , zeer tevreden
Kijk, dat horen we graag!! U ook nogmaals bedankt voor de bestelling van de zonneklep. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Zoals afgebeeld op de site. Mooie en degelijke pothelm. Zit heerlijk!
Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te horen dat onze eigen gemaakte foto's helpen. Mooie km's gewenst met de pothelm :D Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snelle reactie via de mail. Afgehaald in Hengelo, vriendelijk geholpen.
Top om te horen, mooi dat je er was Martijn. Veel plezier van de leren pothelm. Dank je wel voor de review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Helm was snel binnen. Vroeg me af wat de voorkant van de helm was, na 18:00 gebeld en nog gewoon erg netjes en aardig te woord gestaan.
Bedankt voor de uitgebreide review Bas. Dat wordt zeer gewaardeerd. Goed ook dat je belde, lastig te zien met die helm. Veel plezier er van! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Hat alles gut geklappt.
Wie schön zu hören. Danke für die schöne Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm.nl
Makkelijke en overzichtelijke website,betaalmogelijkheden genoeg en een snelle levering.top.
Precies zoals we hopen dat onze klanten het ervaren, fijn om te horen. Dank u wel voor de feedback! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prompte Lieferung, bei E-Mail Nachfrage sehr rasche Antwort
Wie schön zu hören. Danke für die schöne Bewertung! Mit freundlichen Grüßen, Team Pothelm.de
Snel en goed
Super om te horen, bedankt voor de review! Dat wordt gewaardeerd. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Veel keus . Goede omschrijving . Juiste prijs . Snelle levering , nog geen 24u naar Belgie !! Top winkel !!
Kijk dat is een top review! Hartelijk dank hiervoor. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Mooie helm en super service!
Dat horen we graag, bedankt voor de mooie review! Veel rijplezier Shirien :) Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ik had een proffessionele bril verwacht, wat ik kreeg was carnavalmateriaal. Made in China vermoed ik. Maar kreeg na deze negatieve beoordeling wel spontaan het aanbod om het product op hun kosten terug te sturen. Wat ik uiteindelijk niet gedaan heb omdat het m.i. economisch en ecologisch niet verantwoord was. Ik was mogelijk naief om voor die prijs een kwaliteitsproduct te kunnen hebben. No hard feelings. Hun snelle en correcte reactie apprecieer ik ten zeerste.
Beste John, bedankt voor de aanpassing van uw review. Fijn dat u zo redelijk was en we hebben van alles aangeboden om uw toch wat tevredener te krijgen. We begrijpen de beslissing helemaal. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Original review
Snel geleverd veel info over de levering goed verpakt mooi product super tevreden
Wat fijn om te horen Gerrit! Bedankt voor je mooie review. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Producten zijn goeie kwaliteit, Eventueel bij vragen of eventueel een mankement word je razendsnel geholpen Mijn vaste webwinkel!
Hier worden wij heel blij van Jens. Wat een prachtige review. Ontzettend bedankt hiervoor! Hartelijk groet, Team Pothelm.nl
had een zonnenklep besteld maar hij paste niet , heb gebeld en geen probleem wij sturen er 3 op die moeten passen zonder verzendkosten of betalen van de 3 zonnenkleppen . kijk maar welke u mooi vind , en stuur de andere maar terug , super geregeld
Zo te horen zit er een zonneklep bij die past! Ontzettend fijn, bedankt voor je mooie review Gino. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Snel geleverd en juist wat ik nodig had.prima helm
Fantastisch om te horen Romain. Bedankt voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
De helm werd snel geleverd,en omdat hij mij helaas te zwaar was moest hij retour.De terugbetaling kwam ook snel dus allemaal perfekt.Een minpuntje is wel dat er geen retour sticker bij geleverd werd. Niet iedereen heeft een printer ,en nu moest ik zelf de retour kosten betalen.
Bedankt voor je review Carla. Wij snappen dat dat vervelend kan zijn wanneer mensen thuis geen printer hebben. Wij bieden wel de service aan om een bestelling gratis retour te sturen, de enige kosten die hieraan zijn gebonden voor de klant is inderdaad het uitprinten van het retourlabel. Wij vinden het jammer om te horen dat je deze kosten zelf hebt betaald. Er zijn namelijk ook genoeg supermarkten en postkantoren waar je voor een dubbeltje een A4'tje kan uitprinten. Op deze manier betaal je geen extra onnodige kosten. Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Prijs kwaliteit komt overeen en er was een vlugge levering
Hier doen we het voor, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie review Gisela! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl
Ongelooflijk goed
Beter kan niet! Wat een korte maar mega krachtige review. Heel erg bedankt hiervoor Ton! Hartelijke groet, Team Pothelm.nl